Sta se desava na forumu????

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Saian

Post by Saian »

eh da vazno za dug vijek na forumu je, samo par probranih i provjerenih forumasha (a i njih nekad s rezervom :D :D) uzimati ozbiljno, ostale bolide zahebavat (u paru ili triu je to josh bolje), ignorirat i najbolje od svega pustit ih da misle da ti totalno dijelish njihove krejzi dvojbe oko neke teme za koju se zapale :D :D :D :D
upala

Post by upala »

joj jesi ti pametan :-)
Saian

Post by Saian »

upala wrote:joj jesi ti pametan :-)
bljesnem kad se najmanje nadas :D :D
simster

#29 Re: Sta se desava na forumu????

Post by simster »

anais_nin wrote:Je li na forumu stvarno mirno more? Ili se samo tako cini? Barke nestaju sa povrsine, jos malo pa zona sumraka, a vecina okolnih ribara nista ne primjecuje...

ja sam dosla na ovaj forum prije par mjeseci...i mozda ne poznajem ljude dovoljno dugo i dovoljno dobro...mozda mi nije jasno kako stvari funkcionisu...sudeci po pravilniku ovog foruma, neke stvari nisu "dostupne" ili raspolozive za raspravu...

ali ne mogu da svarim da ljudi samo nestaju....u cemu je poenta??? zar ovo ne bi trebala biti "sigurna" sfera za zezanciju, diskusiju, druzenje? ili je vrijeme da shvatimo da je i ovo odraz svega ostalog sto nas nervira u ovoj lijepoj nam drzavi...da pravila dolaze "odozgo", a mi mali ljudi treba samo da sutimo, pravimo se mahniti, i ignorisemo nepravdu????
fakat dozivljavam popizditis zbog ovakvih stvari....

ljudi nestaju jer ovde ako nisi muslimanski fanatik i bosnjacki nacionalista/unitarista odmah te etiketiraju kao cetnika koji snajperom ubija djecu pa te izbrisu i banuju.

Gdje si DRUMERU? Moderator
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

#30 Re: Sta se desava na forumu????

Post by mIRCerka »

simster wrote:
anais_nin wrote:Je li na forumu stvarno mirno more? Ili se samo tako cini? Barke nestaju sa povrsine, jos malo pa zona sumraka, a vecina okolnih ribara nista ne primjecuje...

ja sam dosla na ovaj forum prije par mjeseci...i mozda ne poznajem ljude dovoljno dugo i dovoljno dobro...mozda mi nije jasno kako stvari funkcionisu...sudeci po pravilniku ovog foruma, neke stvari nisu "dostupne" ili raspolozive za raspravu...

ali ne mogu da svarim da ljudi samo nestaju....u cemu je poenta??? zar ovo ne bi trebala biti "sigurna" sfera za zezanciju, diskusiju, druzenje? ili je vrijeme da shvatimo da je i ovo odraz svega ostalog sto nas nervira u ovoj lijepoj nam drzavi...da pravila dolaze "odozgo", a mi mali ljudi treba samo da sutimo, pravimo se mahniti, i ignorisemo nepravdu????

ljudi nestaju jer ovde ako nisi muslimanski fanatik i bosnjacki nacionalista/unitarista odmah te etiketiraju kao cetnika koji snajperom ubija djecu pa te izbrisu i banuju.
kakva glupa izjava...niko nije otisao jer ga je neko banovao jer nije muslimanski fanatik...stavise, neki od stalnih forumasha su otisli radi maloumnika sa IB koji su dosli i vrijedjali sve sto ne ne naziva sellam i stisne pa napise neku zajebanciju...
da nisi i ti sa IB pa bacas bombe?
_galaksija

#31 Re: Sta se desava na forumu????

Post by _galaksija »

simster wrote:

Jeste.Pri tom ti utrpaju tastaturu u usta,opajdare te devetnaest-inchnim monitorom,a zatim te transportuju za bolnicu,pa si i sam/a kriv/a sto si dosao/la na ovaj forum :lol:
upala

Post by upala »

cuj banovan zbog fanatizma..ja nebuloza

sve je vrlo jednostavno drz' se pravila i nema prc trc...

menne licno nerviraju teatralni odlasci (cinimi se hananah je zadnja bila)
da bi izbjegla nerviranje i izbacivanje :D uglavnom citam sta se pise a rjedje ulazim u diskusije

ljepota :D
Saian

Post by Saian »

upala wrote:cuj banovan zbog fanatizma..ja nebuloza

da bi izbjegla nerviranje i izbacivanje :D uglavnom citam sta se pise a rjedje ulazim u diskusije

pa fino je vidjeti da si poslushala savjet :D :D :D :D
upala

Post by upala »

Saian wrote:
upala wrote:cuj banovan zbog fanatizma..ja nebuloza

pa fino je vidjeti da si poslushala savjet :D :D :D :D
nije bolan savjet nego svoju pamet..ovde je bitno jedino sve svatati neozbiljno i ko zezanciju...a meni se cini da ih ovde ima koji se praaavo uzive!

nedaj mi Boze...gluho i daleko bilo :D

sve me to podsjeca na one jeftine bollywoodske filmove ocam :D
rumenko

Post by rumenko »

to je sve veoma individualno...sta znaci bti normalan na forumu...ili sta su normalni forumasi...s nekim nadjes lakse zajednicki jezik nego s nekim drugim ...ali to ne znaci da taj drugi nije normalan...de se ba malo saberite....ko to moze odrediti ko je normalan ako nije?....gluho bilo da svi na istu temu imamo isto misljenje....neko ti lezi neko ne lezi...ja bi volio da mi lezi anais...ili da mi lezi suncica....
anais_nin

Post by anais_nin »

black wrote:..joj svako malo pa ista ili slicna tema...sve naki psihoanaliticari...sjebo bi se i chika Frojd... :oops:
cekaj, cekaj kauc je na drugoj strani :lol: :D de sad lezi...i reci nam "sta te muci cakani"? :lol: :lol: :lol: :D
_galaksija

Post by _galaksija »

rumenko wrote:to je sve veoma individualno...sta znaci bti normalan na forumu...ili sta su normalni forumasi...s nekim nadjes lakse zajednicki jezik nego s nekim drugim ...ali to ne znaci da taj drugi nije normalan...de se ba malo saberite....ko to moze odrediti ko je normalan ako nije?....gluho bilo da svi na istu temu imamo isto misljenje....neko ti lezi neko ne lezi...ja bi volio da mi lezi anais...ili da mi lezi suncica....
pa kad bi se to desilo odmah bi na forumu bila tema `Rumenko pedofil`
Saian

Post by Saian »

rumenko wrote:ja bi volio da mi lezi anais...
ubi me, al ja mislim da bi bilo bolje da ti njoj lezhis :D :D :D
SUNCICA_SA

Post by SUNCICA_SA »

pa, ne lezimo, mi stojimo :D nkome :D
novalic

Post by novalic »

sto se meni dopada ova nova, pametna raja.. i tako lijepo odgojena...
_galaksija

Post by _galaksija »

Saian wrote:
Pa mogla bih da joj lezim :D pa bi mogli odmah da snimimo Go West II dio,ali ovog puta sa lezbejkama :D
upala

Post by upala »

SUNCICA_SA wrote:pa, ne lezimo, mi stojimo :D nkome :D
:-) :-) :-) :-) :-) :-)
SUNCICA_SA

Post by SUNCICA_SA »

:-) :-) :D
Soul_Sista

Post by Soul_Sista »

Saian wrote:eh da vazno za dug vijek na forumu je, samo par probranih i provjerenih forumasha (a i njih nekad s rezervom :D :D) uzimati ozbiljno, ostale bolide zahebavat (u paru ili triu je to josh bolje), ignorirat i najbolje od svega pustit ih da misle da ti totalno dijelish njihove krejzi dvojbe oko neke teme za koju se zapale :D :D :D :D
otkud tebi moj recept? :D :D :D

..navukao si me da se opet javim :D :x
anais_nin

Post by anais_nin »

rumenko wrote:neko ti lezi neko ne lezi...ja bi volio da mi lezi anais...ili da mi lezi suncica....
:lol: :D je l na travi? :D
Last edited by anais_nin on 14/11/2005 14:39, edited 1 time in total.
FortunaBela

Post by FortunaBela »

anais_nin wrote:Fortuna nisam tip koji se zali...i nije ovo tema kukanja...ni zalbi....nego opipavanja pulsa....da vidim da li su neke stvari zasmetale samo meni...jer mi je demokratija totalno ok....ko sam ja da namecem neke promjene vecini??? ako je svima sve kako treba sto bih ja uopste pokusavala bilo sta promjeniti?????

ja svoj doprinos "atmosferi" na forumu dajem aktivno od kako sam dosla na ovaj forum...preskacem teme koje me nerviraju, drzim se onih koje su mi interesantne, otvaram teme za diskusiju, nekima se svidjaju, nekima se ne svidjaju, ali mislim da do sada nisam nikad prekrsila pravila ovog foruma, ni odnosu na pojedine clanove, ni u odnosu na sami forum...

ali me u zadnje vrijeme zapuhuje val nekih cudnih promjena, ne mogu prstom tacno uprijeti ni na sta, nisu u pitanju PRAVILA foruma, nije to poenta...poenta smo mi?????!!!!!!!!!!

mozda je do mene....ja fakat primjetim kad se manje javlja nego ko mi je drag...ili kad ta osoba skroz nestane na neodredjeno vrijeme....i kao sto rekoh nije poziv ni na kakvu revoluciju, pitam se kako drugi forumasi dozivljavaju sve ovo...da li osjete IKAKVE promjene, da li ih to UOPSTE tangira u zivotu?
Ana, o tvom doprinosu na forumi i dizanju atmosfere je nepotrebno i pominjati...Ja tvoje postove rado čitam.
Jedina stvar koja mi je zasmetala je ta da se već duže vremena prebacuje loptica... Administracija ovo, administracija ono, gdje smo mi...
Čudna smo mi sorta, svi su nam za sve krivi, osim nas samih....
Iskreno govoreći ja ovim moderatorima ne bih bila u koži....

Na nama je da ovaj forum funkcioniše na najbolji mogući način, a priznajem i ja sam ta koja se vrlo lako zanese pa začata temu....
Kako Bugolina reče ovo je ipak net, ljudi dolaze i odlaze i toga je bilo, a oni koji su banovani su vjerovatno to i zaslužili....
Saian

Post by Saian »

_galaksija wrote:
Saian wrote:
Pa mogla bih da joj lezim :D pa bi mogli odmah da snimimo Go West II dio,ali ovog puta sa lezbejkama :D
sta je galaksija ovo random fire, svima reply pa ko hoce :D :D
PR80.

Post by PR80. »

Ne mogu nesto puno da kazem posto sam i ja jedna od friskih clanova na forumu. Moguce da se ovako nesto slicno i prije desavalo pa kad se sve smiri opet se raja vrati. Ja se u svakom slucaju nadam. Osjetim da mi neka raja nedostaje...
Eh... to koliko ko ovdje provodi vremena i poenta provodjenja vremena ovdje zavisi sigurno od osobe do osobe. Ja sam dosta puta online samo da pratim neke teme sto me interesuju i ubacim koji komentar (ako/ kad imam vremena).
Dobro mi dodje zezanje sa rajom a cilj mi nikad nije bio uvrijediti nekoga, pa i ne vjerujem da sam. :)

@anais Postoji sigurno milion razloga zasto se pojedini manje vidjaju zadnjih dana, ali vjerujem da ce se vecina njih vratiti kad sve dodje na svoje mjesto. Friski smo pa mozda jos nismo skontali kako se to krece ovdje. :)
_galaksija

Post by _galaksija »

@Saian jel imas nekih problema?
Saian

Post by Saian »

bivshi reaktor wrote:ne znam sto se bunite... mene redovno baniraju... jos da mi neko ukaze na razloge, pa da se popravim...
Jes vala ima ih ovdje za samopomoc-priruchnika, sto se neki ne izda, tipa :"Sedam dana bez bana!", "Osnove pokajnishtva 1", "Osnove pokajnishtva 2", "Kako vratiti obran bostan?? -umjetnost demizd kontrola" :D :D :D :D :D
Post Reply