Je li spominjao omladince, taman evo prerastam pionire.._galaksija wrote:Rekao je da ce kad spoji Jugoslaviju ponovo dovest Bojana Krizaja i opet ce biti kao nekada.Vratit ce nam Tita i Vucka i Olimpijadu i pionire.manijak1 wrote:Ja volim kad kaže Da i kad nije na kraju baš tako.
Nego jel' šta o sportu pričao ?![]()
![]()
![]()
![]()
Na radio talasima nije![]()
CENTRALNI ZATVOR
-
konyan
- manijak1
Čuj da spoji
A na kojem je jeziku pjesma .......melodija jel' orijentalna ili je bliska našim krajevima
Na radionu nije pjevao već samo malo šuškao
-
Murisno1
ma dobro sad...
lik ima pozitivne misli...nije zao ...i ko biva barata nekim religijskim cinjenicama...
Mene je bilo zakon kad je zapjevo...ja sam prepozno talenat u njemu
Pa eto odprilike svi su se predznaci ispunili za smak svijeta...
dedzal je doso
isa dodje da nas spasi i et
Samo sta sad ono znaci..ako me prepoznaju nece bit smak svijeta...a ako ne onda ce biti...
Jel to nece bit nikako smaka svijeta pa da ga odma onda prepoznavamo ili...
lik ima pozitivne misli...nije zao ...i ko biva barata nekim religijskim cinjenicama...
Mene je bilo zakon kad je zapjevo...ja sam prepozno talenat u njemu
Pa eto odprilike svi su se predznaci ispunili za smak svijeta...
dedzal je doso
isa dodje da nas spasi i et
Samo sta sad ono znaci..ako me prepoznaju nece bit smak svijeta...a ako ne onda ce biti...
Jel to nece bit nikako smaka svijeta pa da ga odma onda prepoznavamo ili...
-
Murisno1
evo ja vjerujem da ce doci mesija i tako to...
a kako ce izgledati on kad se pojavi...
kako cemo se ponasati tad...
sve su prilike da kad se god pojavi i gdje god...ljudi ce rec da je bolestan...mozda...ne znam ni ja vise...ja bi volio da bude smak svijeta!!
a kako ce izgledati on kad se pojavi...
kako cemo se ponasati tad...
sve su prilike da kad se god pojavi i gdje god...ljudi ce rec da je bolestan...mozda...ne znam ni ja vise...ja bi volio da bude smak svijeta!!
-
_galaksija
Hahahahxygirl wrote:jooj ljudi jesam se ismijalanajbolji mi je bio kad prekida pricu, ono kao zbuni se
i onda kaze nesto tipa- oprostite mi... povremeno imam napade cistog uma-
![]()
tako nesto...
![]()
-
Murisno1
al kad ono ko zažmiri da se skonta..."Mustafa...jako sam ljut na DžorDŽ Buša ...on...on..."pa opet malo žmirne...
Ej lik je cool ... al kako vi mislite da ce se pravi mesija,ako dođe,kad dođe,razlikovati od ovog...i on ce vjerovatno sve ovo pricat...
Kako cemo ga prepoznat?
Ej lik je cool ... al kako vi mislite da ce se pravi mesija,ako dođe,kad dođe,razlikovati od ovog...i on ce vjerovatno sve ovo pricat...
Kako cemo ga prepoznat?
- buba
#37 Degutantno
Zaista se ne ukljucujem u diskusije, jer je veoma tesko i imati diskusiju, s obzirom na povrsna shvatanja.
Ovdje nije ni poenta o jednom mentalno poremecenom covjeku, jer to bez ikakve sumnje jeste slucaj. Ovdje se radi o sramotnoj i degutantnoj uredjivackoj politici Federalne TV, koja je smisljeno emitirala jednu ovakvu emisiju i to u segmentu nazovi ''ozbiljnijeg'' programa kao sto je Centralni Zatvor.
Jedna ovakva emisija, bi mozda, mozda, mogla da se uvrsti u ''Manifestacije ljudske poremecenosti'' ili ''Top lista nadrealista'', ali u Centralni Zatvor?!
A ne, tu ne. Ne bez nekog cilja. Koji je cilj bio, zaista ne mogu da kazem. Mozda da nasmiju gledaljestvo. Pa vjerujem da su uspjeli u tome donekle. Medjutim, koliko su ga nasmijali, toliko su ga i zabezeknuli ovakvim posprdnim odnosom prema jednoj takvoj temi uopce. Dozvoliti ovako nesto, pod uslovima pod kojima je emisija uradjena, je uriniranje po svim religijama koje vjeruju u Isusa/Isa i mesijanstvo uopce.
Dakle, nije rijec o tom krezavom jadniku, rijec je o tom, da se on zove Mustafa i da ga emitujemo na nacin na koji cemo prikazati nesto sveto i dragocjeno svim vjernicima, na jedan histericno posprdan nacin.
Ja kazem svaka cast FTV, ali vjerujem da se i nakon ove emisije moze spustiti na jos nize i bijednije grane, nego sto vec jeste.
A onom jadniku, pa hairnije bi bilo da su u toku emisije otvorili ziro-racun da se covjeku donira koja marka da ode pokrpiti one zube. Barem bi bio kakav sevap od svega. Ovako..pahh
Ovdje nije ni poenta o jednom mentalno poremecenom covjeku, jer to bez ikakve sumnje jeste slucaj. Ovdje se radi o sramotnoj i degutantnoj uredjivackoj politici Federalne TV, koja je smisljeno emitirala jednu ovakvu emisiju i to u segmentu nazovi ''ozbiljnijeg'' programa kao sto je Centralni Zatvor.
Jedna ovakva emisija, bi mozda, mozda, mogla da se uvrsti u ''Manifestacije ljudske poremecenosti'' ili ''Top lista nadrealista'', ali u Centralni Zatvor?!
A ne, tu ne. Ne bez nekog cilja. Koji je cilj bio, zaista ne mogu da kazem. Mozda da nasmiju gledaljestvo. Pa vjerujem da su uspjeli u tome donekle. Medjutim, koliko su ga nasmijali, toliko su ga i zabezeknuli ovakvim posprdnim odnosom prema jednoj takvoj temi uopce. Dozvoliti ovako nesto, pod uslovima pod kojima je emisija uradjena, je uriniranje po svim religijama koje vjeruju u Isusa/Isa i mesijanstvo uopce.
Dakle, nije rijec o tom krezavom jadniku, rijec je o tom, da se on zove Mustafa i da ga emitujemo na nacin na koji cemo prikazati nesto sveto i dragocjeno svim vjernicima, na jedan histericno posprdan nacin.
Ja kazem svaka cast FTV, ali vjerujem da se i nakon ove emisije moze spustiti na jos nize i bijednije grane, nego sto vec jeste.
A onom jadniku, pa hairnije bi bilo da su u toku emisije otvorili ziro-racun da se covjeku donira koja marka da ode pokrpiti one zube. Barem bi bio kakav sevap od svega. Ovako..pahh
-
_galaksija
Pa jednostavno,ovog puta Mejsije je usao u zensko tijelo,a to sam jaMurisno1 wrote:al kad ono ko zažmiri da se skonta..."Mustafa...jako sam ljut na DžorDŽ Buša ...on...on..."pa opet malo žmirne...
Kako cemo ga prepoznat?
-
_galaksija
Vec smo imali jednog pastira.Zvao se Marsal Tito.Nessler wrote:ama ljudi covjek je patoloski slucaj.sinoc nije znao sta prica, samo veci je idiot onaj sto ga je zovnuo u emisiju.al hajd makar se covjek mogao malo ismijat.
on je pastir koji ce povesti stado ovaca....
-
xygirl
poslije ovoga svega bice ga jako tesko prepoznatiMurisno1 wrote:al kad ono ko zažmiri da se skonta..."Mustafa...jako sam ljut na DžorDŽ Buša ...on...on..."pa opet malo žmirne...
Kako cemo ga prepoznat?
upravu je buba, sve je ono bilo i vise nego BEZVEZE... fakat ne kontam zasto.
-
Murisno1
Slazem se s BUBOM ...sve to stoji...
Ma lik uopste nije los,nije problem on...
On kakav god da je meni je samo potvrdio da smo mi ljudi,uopste,saka jada u ovom univerzumu i da se ustvari ponasamo onako kako on prica bolje bi prosli nego sto smo prolazili do sad...
SAD BUT TRUE sto bi rekli metalicari!
Ma lik uopste nije los,nije problem on...
On kakav god da je meni je samo potvrdio da smo mi ljudi,uopste,saka jada u ovom univerzumu i da se ustvari ponasamo onako kako on prica bolje bi prosli nego sto smo prolazili do sad...
SAD BUT TRUE sto bi rekli metalicari!
-
_galaksija
A onaj jedan glkedalac kaze kako se ovaj samo moze predstaviti Mesijem,a sa druge strane govori da Kur`an kaze da ce doci ponovo Isa.a.s....pa kad je zavrsio Mustafa kaze:Eto vidite,ovaj covjek je mene prepoznao,radi se o jednom veoma mirnom covjeku.On mene napada sa jedne strane,ali sa druge brani,jer njegovo srce mene je prepoznalo,ali um jos ne moze. 
- Mahalac
#44 Re: Degutantno
buba wrote:Zaista se ne ukljucujem u diskusije, jer je veoma tesko i imati diskusiju, s obzirom na povrsna shvatanja.
"Lik" ili covjek im je jos javno rekao dijagnozu ali krezubiji voditelj, degen i propalica od kojeg je gori samo njegov kolega sa gusarskim salom na glavi su nazalost nasa realnost. Da gl. urednica one nazovi televizije Crnoja ima imalo profesionalne etike i postovanja prema covjeku i njegovom dostojanstvu da ne kazem odgovornosti prema gledateljstvu ukinula bi tu emisiju za sva vremena.
Jad
Jad i cemer.
-
_galaksija
Naprotiv,ja cu tek poslije ove emisije pocet konacno placat RTV pretplatu,jer da je jos takvih emisija bogdom pa da se smijemo,a ne samo sikiramo.
Tip je cool
dajte niste valjda ljubomorni na njega sto se sjetio toga prije vas svih 
-
Monsignor
Nisi u pravu._galaksija wrote:Naprotiv,ja cu tek poslije ove emisije pocet konacno placat RTV pretplatu,jer da je jos takvih emisija bogdom pa da se smijemo,a ne samo sikiramo.Tip je cool
dajte niste valjda ljubomorni na njega sto se sjetio toga prije vas svih
Istina jeste da je jadni adi sarajlic prvi poceo sa sprdanjem na racun dusevnih bolesnika (kakav i sam jeste) u vatrenim ulicama i sad to i njegove kolege rade u centralnom zatvoru kad je ponestalo dobrih gostiju i kad je pocela opadati gledanost.
Nadrealisti su se sprdali na svoj racun i njih se ne moze porediti.
-
digger
#49 Re: Tip je stvarno koma
Ma zar je moguce? Stvarno?Nex wrote:...Nema on pojma sta govori, ono je obicni lazni prorok kako ih svete knjige spominju. Ne obracajte paznju na budalu.
![]()
-
_galaksija
#50 Re: Tip je stvarno koma
Hahah,ovaj je rekao kasno,ja vec obratila paznju na budaludigger wrote:Ma zar je moguce? Stvarno?Nex wrote:...Nema on pojma sta govori, ono je obicni lazni prorok kako ih svete knjige spominju. Ne obracajte paznju na budalu.
![]()