Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
photo wrote:ali ne ono da odete u wc pa obavite posao, vec sjedeci na stolici, sakriveni ispod stola, dok su vam vrata od kancelarije zatvorena ili otvorena, da li ste primjetili da vas je neko skontao i slicno.
ne bas tako...al svako malo ...u prolazu ...cak danas pokazah dekolte ...sta cu...volim pohvale na svoj racun
Dirlija wrote:Na poslu sam privilegovan vrlo intimnom prijateljstvu od strane jedne kolegice. Radimo to najmanje jednom sedmicno...u WC-u. Dakle nema potrebe da se sam zadovoljavam.
Jednom sedmicno
Sta je sa ostalim danima
ps. ja ne radim (mislim radim) ali nemam radno mjesto
tako da se ne mogu izjasniti
photo wrote:ali ne ono da odete u wc pa obavite posao, vec sjedeci na stolici, sakriveni ispod stola, dok su vam vrata od kancelarije zatvorena ili otvorena, da li ste primjetili da vas je neko skontao i slicno.
ne bas tako...al svako malo ...u prolazu ...cak danas pokazah dekolte ...sta cu...volim pohvale na svoj racun
a zanimljivo...
zanimljivo da si otvorio na dan kad sam ja bas imala nesto... vezano
mislim nis slicno znas da ne radim... al
haha ma necu vam ispricati jednostavno niste dobri