Pa jebiga sta cemo raditi na netu ako se necemo zajebavati. Ima li sta ljepse nego zajebavati Srbina na netu i zajebavati se beskonacno ko je kopga jebao? Mogu zamisliti kako je onima iz EU dosadan net. Nemaju se s kim zajebavati._MaYa_ wrote:Oko sve, sve je problem...
Sve svakom smeta, ...
Evo sad ce ova tema smetati bar 50% forumasa...30% ih nece otvoriti a onih 20% će me popljuvati,
Onih 50%, 40% konta da smo mi najbolji dok je ALLaha, a ostali 10% živo boli kurac za sve
ali aj budimo pozitivni...(revolucionarno će ona)
Pa neda mi se više za sve pravdati... Ovo je pozitivna tema, ja sam dobronamjerna osoba, ja sam toliko dobra da me boli unutrašnjost od dobrote, a vječno mi neko visi za vratom i ... to mi je dosadilo...
Postala sam takva da čim neko krene da se kači, nema šanse da toj osobi dan šansu, ne da mis e život troštiti na negativce....
Pa zar ne možemo konačno biti pozitivni... znam rat bla bla, sve sam to proživjela ali osmjeh na usta idemo dalje... ili metak pa u glavu...
Zašto se mi Bosanci uvjek svađamo???
-
Dexx
#26 Re: Zašto se mi Bosanci uvjek svađamo???
- sekiracija
Margo sad momentalno gledam sta nemamargo wrote:Halo sekiracija...![]()
Sta ima?
- stella_k
Igricu?? Ne prijavljujes mi...Koja igrica?_MaYa_ wrote:novo? haha pa eto nista jutro jestella_k wrote:Stara, kako si?_MaYa_ wrote:
Ima sta novo?
igrala neku igricu reko da vi'm sta ima na netu... i tak
Pa i ja sam ti gamer, stara.
Koju najvise volis?
-
_MaYa_
call of duty 2stella_k wrote:Igricu?? Ne prijavljujes mi...Koja igrica?_MaYa_ wrote:novo? haha pa eto nista jutro jestella_k wrote: Stara, kako si?
Ima sta novo?
igrala neku igricu reko da vi'm sta ima na netu... i tak
Pa i ja sam ti gamer, stara.
Koju najvise volis?
ma nisam bas neki frik za igricama al ova mi se dopala
-
davis.ba
#39 Re: Zašto se mi Bosanci uvjek svađamo???
_MaYa_ wrote:Oko sve, sve je problem...
Sve svakom smeta, ...
Evo sad ce ova tema smetati bar 50% forumasa...30% ih nece otvoriti a onih 20% će me popljuvati,
Onih 50%, 40% konta da smo mi najbolji dok je ALLaha, a ostali 10% živo boli kurac za sve
ali aj budimo pozitivni...(revolucionarno će ona)
Pa neda mi se više za sve pravdati... Ovo je pozitivna tema, ja sam dobronamjerna osoba, ja sam toliko dobra da me boli unutrašnjost od dobrote, a vječno mi neko visi za vratom i ... to mi je dosadilo...
Postala sam takva da čim neko krene da se kači, nema šanse da toj osobi dan šansu, ne da mis e život troštiti na negativce....
Pa zar ne možemo konačno biti pozitivni... znam rat bla bla, sve sam to proživjela ali osmjeh na usta idemo dalje... ili metak pa u glavu...
Mentalitet
-
whow
Mood swings , ma sta ces niko nije savrsen , sta te briga uzivaj._MaYa_ wrote:ma superishkaaawhow wrote:Ma nije to Mayo , pusti svadu i prepirku , nego kako si ti ko' covjek hocu reci kao zena. Jel' sve u "dure"... trenutno ne garantiram da cu biti kad ti ovo procitash
taka sam država
-
digger
Sjasi bogati i ti i Margo. Kakav je to komentar "Selam, selam"?!? Ostavite tu vrstu konverzacije kada ste sa vasim jaranima.amatullah wrote:Pa sta onda?btw ja sam katolkinja![]()
Selam ti znaci mir... Sta ne zelis da ti neko zazeli mir?
A ciji si ti to jebeni advokat?