Prenj ne seri .........
Rehaktor
uglavnom su se bacili u ugostiteljstvo
ovaj nije svega mi .........nema potrebe da čovjeku stavljam ime .........možda ga se sjete 2 . maja ......sve je počelo oko 13 sati

a što kaže List radili su i autobusi i tramvaji čak i tog dana .......inicijali tog dečka

su A.J.

.
Ne znam jel' živ

vidio sam ga zadnji put 98-e

.
jer Caco je ubijen zbog pobune, a ne zbog pocinjenih zlocina...
treba objasniti jer nisu se samo Cacini zločini sumirali već i Jukini i zašto su se poslije završetka kompletne operacije Trebević 93 ( nije samo posvećena Caci već svim frakcijama koje su svoju "borbu" vodile po gradu i pijacama a kad je trebalo izaći na liniju .......niđe nikoga ) počeli otvarati Kazani pa se počela otvarat sva stratišta duž transverzale od Bistrika do Skenderije ?
Jesu li to radili četnici u Vlasenici , Foči , Bijeljini , Višegradu , Bratuncu , Zvorniku ..................jesu al u nekoj novoj Andanovoj bajci

.........nego zbog svega toga Senad Avdić je na drugačiji da ne kažem suptilniji način trebao poručiti Eminu u koje je vode zagazio dajući konstatacije tipa "heroj" ( Caco ) i zločinačke ruke ( anamo neki

) .........kako god , najviše Emin , a opravdanom reakcijom i Senad su mnoge stvari u cijeloj priči obezvrijedili .