Alfie, u cosu i budi dobarAlfons Kauders wrote:makar ga nece puno kostat...Drumer wrote:Al ako si bas loshe nafake zapasce te kakva zvonarka bogorodicne crkve.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nego ima li toga kod nas u tz ?
"Usluge" preko Oglasa
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- anais_nin
da, bice ga...i zato bi se mi trebali pomiriti s tim i reci pa ok bice ga i to je u redu??? za mene je to ozbiljan problem od kojeg ne treba okretati glavu, i s kojim se ne bi trebalo zezati, nego uhvatiti u kostac...rasta wrote: aj moze bit da su neke natjerane i da su zrtve trgovine bijelim robljem al brate ima ih koje su se pravo uzivile u poso...![]()
mislim da bi i kod nas to sto prije trebalo legalizovati jer drzava bi imala koristi automatski i gradjani i ovi politicari koji deru drzavua i same tete jer i sa tim zakonom i bez njega najstarijeg zanata ce biti...
edu mane veze, ako ti i ja pocnemo necemo se ni za 10 strana razumijeti, tako da je bolje odmah prestat...
- Alfons Kauders
doblo teta anais...anais_nin wrote:Alfie, u cosu i budi dobarAlfons Kauders wrote:makar ga nece puno kostat...Drumer wrote:Al ako si bas loshe nafake zapasce te kakva zvonarka bogorodicne crkve.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nego ima li toga kod nas u tz ?
- flora.sa
ni ja nisam htjela pred njimanais_nin wrote:pa nemoj jos u tebe da se razocaramAlfons Kauders wrote: doblo teta anais...uh pa gdje ce ti dusa...
a tolike nade u te polazem
Alfons...odabij
edu..pa to tebe
- flora.sa
eh sad kao to se zaboravi za mjesec dana...edu wrote:floriana..priblizava se kraj ramazana..trebaju mi neke da ponovo udjem u fol..![]()
![]()
Princip je isti, sve ostalo su nijanse
valjda se prilagođavaš trenutačnoj situaciji, a i međusobno...
edu...edu...ko te ne zna...
- flora.sa
nisam znala da se oko trebica treba truditiedu wrote:kod mene ti je..oko trebica se ja trudim..jer one ne prepoznaju moju velicinu..a oko djevojaka se ne trudim..one prepoznaju moju velicinu..i onda se one trude..
-
edu
ne vozim golfa 4...nemam novcanik pun kreditnih kartica..ne znam put do royala..i ne poznajem muzicki opus doticne "umetnice"..zato se i moram trudim oko njih..flora.sa wrote:nisam znala da se oko trebica treba truditiedu wrote:kod mene ti je..oko trebica se ja trudim..jer one ne prepoznaju moju velicinu..a oko djevojaka se ne trudim..one prepoznaju moju velicinu..i onda se one trude.....dovljno je da dođeš u najmanje Golfu 4, poneseš novčanik pun kreditnih kartica, i povezeš ih put Royala na večeru uz zvuke M.Mirića
![]()
![]()
nasuprot trebicama..normalne djevojke se trude oko mene zato sto..izmedju ostalog ne znam put do royala..i ne znam ko je "pevaljka" koju si spomenula..
- Alfons Kauders
kojiflora.sa wrote:ni ja nisam htjela pred njimanais_nin wrote:pa nemoj jos u tebe da se razocaramAlfons Kauders wrote: doblo teta anais...uh pa gdje ce ti dusa...
a tolike nade u te polazem
da mu kažem
...
Alfons...odabij...ne kvari si ugled na forumu
![]()
![]()
![]()
edu..pa to tebene treba...imaš ti toga brez da platiš
![]()
![]()
- flora.sa
eh, onda se ti zasita moraš dobro potruditiedu wrote:ne vozim golfa 4...nemam novcanik pun kreditnih kartica..ne znam put do royala..i ne poznajem muzicki opus doticne "umetnice"..zato se i moram trudim oko njih..flora.sa wrote:nisam znala da se oko trebica treba truditiedu wrote:kod mene ti je..oko trebica se ja trudim..jer one ne prepoznaju moju velicinu..a oko djevojaka se ne trudim..one prepoznaju moju velicinu..i onda se one trude.....dovljno je da dođeš u najmanje Golfu 4, poneseš novčanik pun kreditnih kartica, i povezeš ih put Royala na večeru uz zvuke M.Mirića
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nasuprot trebicama..normalne djevojke se trude oko mene zato sto..izmedju ostalog ne znam put do royala..i ne znam ko je "pevaljka" koju si spomenula..![]()
![]()
- Alfons Kauders
a taj...anais_nin wrote:pa alfijevskiAlfons Kauders wrote: kojicrni
ugled ?!
crni
tz-anski
![]()