he druze zar si se spustio na taj nivopitt wrote:ma samo dodajite:D Mozda i ufatim sta na sadaku
:D:D
SEX bilo gdje?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Vozdra_123
-
Vozdra_123
1, 2, 3, 4 proboanais_nin wrote:hm hm to ti hoces da ja imam problema sa bugolinom?pitt wrote:herka....de mu ti reci i za mene:D:D
![]()
![]()
ne znam za sex, ali za vodjenje ljubavi lokacija nikad nije problem...naprotiv...i cuj "ako do toga dodje"....ima nastelit i potrudit se "da dodje"![]()
u krevetu, autu, WCu, parku, taxiju
![]()
![]()
![]()
u taxiu
eh ovo moramo
- Alfons Kauders
ostavi je otkljucanu negdje pa da vidis kako ide... i uz bistrik, i uz vrace, i uz jahorinu...bug wrote:ta ne mozetigris wrote:vidjela sam i reklamu za rentanje limuzine u Sa....kakav taxi![]()
uz bistrik
- Alfons Kauders
ja je ne bi ni vozio...bug wrote:aha bas bih je parkirala kodnarodnog pozorista
:D
- Alfons Kauders
feler jesi...bug wrote:ja je ne bih ni imalanisam feller
rock
:D
ko ti je kriv sto si pogresno izabrala zanimanje, nema sad kukanja...
-
rimda
sex, sex, sex....
tema je trebala nostiti naziv sex na javnom mjestu
mislim da je to bit cijele stvari....
sex na javnom mjestu je fakat neshto posebno....na klupama parkova u kasne sate, u haustorima, nekad chak i na koncertima......shto da ne.
imate dodatnu dozu adrenalina i onako stisnete se jedno u drugo i ne gledate ko vas gleda, ali znate da ima neko....sex zna biti u ovoj situaciji i vishe nego zanimljiv:)
naravno moraju obe strane da budu nalozene 100% dakle ono pozuda da vlada njima
poruka: bez ustruchavanja
tema je trebala nostiti naziv sex na javnom mjestu
sex na javnom mjestu je fakat neshto posebno....na klupama parkova u kasne sate, u haustorima, nekad chak i na koncertima......shto da ne.
imate dodatnu dozu adrenalina i onako stisnete se jedno u drugo i ne gledate ko vas gleda, ali znate da ima neko....sex zna biti u ovoj situaciji i vishe nego zanimljiv:)
naravno moraju obe strane da budu nalozene 100% dakle ono pozuda da vlada njima
- anais_nin
za informacije SAMO o sexu na javnom mjestu obratite se na:rimda wrote:sex, sex, sex....
tema je trebala nostiti naziv sex na javnom mjestumislim da je to bit cijele stvari....
naravno moraju obe strane da budu nalozene 100% dakle ono pozuda da vlada njima![]()
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... 080#605080
tigris,hmmm ma meni nekako bolja ideja masina za pranje vesa....dok radi
-
gandhi
Malo si pobrko situaciju. Takvo nešto potraži na temi: http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... ht=#606360komi wrote:jel se nudiš![]()
nemo si takav
ja sam svoj majstor majstor
dok ti nisu 'pobjegli iz BiH'.