Pitanje o grupnjaku

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

F for fatalna

#26 Pa sta ces...

Post by F for fatalna »

Ja bi se rado pojavila ali sam podaleko...mozda nekad. :D
Isto tako bi sliku svoju ostavila ali sam na poslu a nemamo skener...
I to cu jednom..
A na forum sam se uclanila nedavno tako da mi je ovo prvi nik, a kod mene vazi ona sto na drumu to na umu pa makar se odnosilo i na mene.
Imali ste gud tajm to je najvaznije ali kako rekoh jedino Breskvica ima prolaz...da je nesto drugo u pitanju vjerovatno bi i Breskvicu iskljucila i rekla da je i ona ruzna, ali kad zenska nije sta mogu...reci samo istinu.
Mozda onaj momak jedan ima pored kola okrenut ledjima, nije ni on los cini mi se...slika 16 mozda? Mozda ne, ne znam.
Djevojka s cickavom kosom izgleda dobro iz daljine, ali na blizu...katastrofa...kosa poput Violetine iz Boljeg Zvota se nosila 80-ih-vise nije moderna.
Breskvice da pohvalim odlicnu kombinaciju odjece ..cipe su za 10.
A frizuru imam istu samo mi je duza kosa....prava si koka :roll:
Poz
P.S. Za djevojku s crnom dugom zalizanom kosom...helloooo nisi posla na dzenazu/sahranu mjenjaj boju kose podhitno jer ti crno nimalo ne stoji a tek zalizancija..nema sta ti si me najvise nasmijala.
manijak1

Post by manijak1 »

:D Sonja Gandi :D ?
DaysleepeR

Post by DaysleepeR »

Koja glupa prica.
Ljepota je stvar ukusa, a i j**es coeka koji je lijep a nista lijepo iz njega ne izlazi.
Meni raja sa foruma po onim slikama pravo dobro izgledaju, sve fina djeca:)
manijak1

Post by manijak1 »

Šeha :D i on kaže bljak kad mu daju užegli kikiriki puter :D
horns&drums
Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die

#30 Re: Pa sta ces...

Post by horns&drums »

F for fatalna wrote:Ja bi se rado pojavila ali sam podaleko...mozda nekad. :D
I to cu jednom..
A na forum sam se uclanila nedavno tako da mi je ovo prvi nik, a kod mene vazi ona sto na drumu to na umu pa makar se odnosilo i na mene.
Imali ste gud tajm to je najvaznije ali kako rekoh jedino Breskvica ima prolaz...da je nesto drugo u pitanju vjerovatno bi i Breskvicu iskljucila i rekla da je i ona ruzna, ali kad zenska nije sta mogu...reci samo istinu.
Mozda onaj momak jedan ima pored kola okrenut ledjima, nije ni on los cini mi se...slika 16 mozda? Mozda ne, ne znam.
Djevojka s cickavom kosom izgleda dobro iz daljine, ali na blizu...katastrofa...kosa poput Violetine iz Boljeg Zvota se nosila 80-ih-vise nije moderna.
Poz
P.S. Za djevojku s crnom dugom zalizanom kosom...helloooo nisi posla na dzenazu/sahranu mjenjaj boju kose podhitno jer ti crno nimalo ne stoji a tek zalizancija..nema sta ti si me najvise nasmijala.
malena, welcome again :) :)

Babsy, vidi ko nam dos'o :lol: :lol: :lol: :lol:
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#31 Re: Pa sta ces...

Post by Truba »

I to cu jednom..
Poz

sada psujem boga sam sebi
zbog ove gluposti
JD

Post by JD »

Best. Topic. Ever. :D
JD

#33 Re: Pa sta ces...

Post by JD »

komi wrote: sada psujem boga sam sebi
zbog ove gluposti
Nemoj boga odmah!!!!! :D :D :D ;)
F for fatalna

#34 oPET

Post by F for fatalna »

Opet da kazem grijesis nisam malena..nemam pojma ko je ta.
Nema nikakve tastine ta nisam ni ja Brizit Bardo.
Pogledah sliku malo bolje i stvarno...vidi cuda niste mi vise onako ruzni :D
Dva momka su cak sta vise...slatki
Jedan je hm na slici 22 cini mi se u jakni krem boje, mozda od vrazije koze jakne ima malko cickavu kosu, a drugi ja mislim na istoj slici sav u crnom ima mozda crni dzemper il rolku mnjam lukin gud bejb :-)
Nije los ni onaj u narancastom prsluku....
Eto moja zapazanja s grupnjaka...xexexe
manijak1

Post by manijak1 »

Pogledaj još jednom bolje :D sliku :D slike :D hehehehehehe :D svašta se desi kad čoek nema skenera :D
Truba

#36 Re: Pa sta ces...

Post by Truba »

JD wrote:
komi wrote: sada psujem boga sam sebi
zbog ove gluposti
Nemoj boga odmah!!!!! :D :D :D ;)
OJ LEGENDO

za mene je bog odgovoran za sve ove ljubomorne i zlobne ljude :D

TA KOSA KAO U VIOLETE JE NAJBOLJA FRIZURA UZ BRONHIJUNU FRIZURU U GRADU JESI LI ČULA FATALNA
Zox

Post by Zox »

Heh, tipicno za nas mentalitet, na izlet se treba ici nasminkani, u stiklicama ili vecernjem odjelu.
Ljudi su bili obuceni komotno. Oni koje znam iz vecernjih izlazaka bljeste kad su napucani, ali kad su na izletu normalno je da ne izgledaju glamurozno...
Kakva si ti, f, kad se probudis? Da te neko vidi u tom momentu, pocesljanu kao sto se ja cesljam u gacama :D sta bi pomislio?
Truba

Post by Truba »

uh sto me iznervirala ova fatalna

odoh se umiti

brrrr :x
Tisina

#39 Re: Pa sta ces...

Post by Tisina »

I to cu jednom..
Poz

ahahaha :) pa sta da radim kosi a?:) da je ravnam, ma ne mogu mrsko a i sta ce nam bona ljepota pored ovak'e pameti :D a i dusa kazu najbitnija ;)

ne do Bog da am je ko jos razrok ili da ima kakvu istaknutu fizicku anomaliju :) mos misliti kako bi taj bio naruzen sto je takav kakav je :)
Pooll

Post by Pooll »

svi smo mi hercegovci i bosanci... :D

ili bosanskohercegovci po djuli ;)

nije lijepo ovako prozivati raju, al nema veze... oni koji su dosli, pokazali su da su super raja i da nisu komplexasi...

uh, ovo sunce je bas upeklo ;)
breskvica

Post by breskvica »

fatalna hvala ti za kompliment :)
samo ljepota je toliko relativan pojam da je nekako apsurdno raspravljti,samim tim sto su slike u pitanju koje biljeze samo jedan momenat koji ne mora biti najbolji
i zamisli da smo svi isti,kako bi to bilo najblaze receno tuzno :(

sto se tice raje koja su bila prisutna to su sve NORMALNI(manje-vise :D )i fini ljudi,s kojima bih pozeljela uvijek da se druzim :wink:

:roll:interesuje me koliko ima ironije u Angelinom postu o meni?
sicky

Post by sicky »

Hebo mene svak' ako je ova normalna! Eto svak'! :D
Zox wrote:Kakva si ti, f, kad se probudis? Da te neko vidi u tom momentu, pocesljanu kao sto se ja cesljam u gacama :D sta bi pomislio?
:lol: :lol: :lol:

Sreca njena pa je daleko da se ne mora druziti s nama gaborima, a opet ljepota nije prelazna...ne bi nam nista preslo od nje :lol: :lol: :lol: [/b]
F for fatalna

#43 Fatalna

Post by F for fatalna »

:-)
kako se ljudi nerviraju kad su relativne stvari u pitanju to je smijesno.
Ne osporavam je nicije misljenje, daleko od toga vec samo iznosim svoje vlastito a ako svi imamo razlicit pogled na sve onda ne trebamo optuzivati nekoga ko misli drugacije. Pa jel tako?
Vazno je da ste se vi dobro proveli.
Ne mislim da na izlet treba ici dotjeran u tip top formi, ali isto tako ne treba kao da si krenuo da napases stoku. Ljepota jest prolazna i relativna te je apsurdno o tome diskutovati, ali mi se cini ima jos Sarajlija koji zive u 16-om stoljecu. I nek zive njihova stvar.
Kad je neko lijep kao Breskva ne treba mnogo truda ni stikle da izgledas lijepo, a kad je neko ruzan dzaba tona plave sjene mozes postat samo ruzniji.
Hajde Tisino reci mi izlazis li u Slogu?
Poz
F for fatalna

#44 Opet ja

Post by F for fatalna »

Nisam vidjela post o izgledu poslije spavanja.
Pa mogu da kazem da izgledam odlicno cim se probudim ujutro, a jos u izgledu u gacama da ne govorim-te vjezbam i trcim ko opsjednuta.
A niste valjda odmah iz kreveta pa na izlet? Mislim u gacama nije niko bio.
breskvica

Post by breskvica »

hvala Angela :)
izgleda da sam suvise navikla na ljudsku zlobu :shock: do mene je :D
JD

#46 Re: Opet ja

Post by JD »

F for fatalna wrote:Pa mogu da kazem da izgledam odlicno cim se probudim ujutro, a jos u izgledu u gacama da ne govorim-te vjezbam i trcim ko opsjednuta.
Ajde lijepo.. A ako je vec tako ajde nam pokazi onda jer ako vec dobro izgledas nemas se cega stidjeti... ;)
detektor

Post by detektor »

ma fatalna kupi si vibrator od 2,5 m i vidjeces kako ce ti se slika svijeta promjenit :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Zox

Post by Zox »

Ok, samo sam to htio cuti.
Znam iz iskustva da najljepse zene misle za sebe da su ruzne ujutru.One ruzne ne :wink:
Locked