evooooooo ga...barem neko da progovori kako trebalejlasa wrote:Za dobar sex godine nisu nikakva smetnjaJedan bio 15 godina stariji, a jedan 3 godine mladji
GODINE
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- flora.sa
slažem se...novalic wrote:sex u dvadesetim, tridesetim, cetrdesetim.. nije isti.. u svakom slucaju..
nego, da vi to lijepo dozivite i da se konacno nauzivate
samo ja ne želim da preskačem stepenice
mislim da niti nema potrebe...
edu...replika na tvoj post...
ni kao srednjoškolka se nisam ložila na starije tipove...pogotovo iz razloga koje ti navodiš...
sad bih ja kao trebala da imam sex sa starijim muškarcem, čisto da ekspirmientišem, i da vidim kako je i to, pa da poslije vršim upoređivanja i sl. stvari, ili pak da se prijateljima ili na forumu
polako ba, imaću ja i takve...za par godinica...
sex sa mlađim...pa, još nisam u poziciji da razmišljam o tome...javnem se kad budem imala 40 godina...možda i poželim...opet ko zna...
-
hananah
Pa meni je ok do jedno 2 godine mladji i do 5 godina stariji, nista iznad ni ispod toga. Jednostavno volim sex i uzivati u njemu i grozno bi mi bilo da partneru moram govoriti sto mi se dopada ili ga uciti
Volim iskusne muskarce koji eksperimentiraju u sexy i koji "znaju sta rade", takodjer ne volim previse starije, jednostavno mi ne odgovara njihov "mosus"
- flora.sa
i meni je već preko 7 godina...hm...previše...al stavih do 8 godina...rekoh, reći će ljudi da sam baš zahtijevna...
donja granica...joj trenutno se fakat ne ložim na mlađe muškarce...ne znam što budućnost donosi...možda bih mogla i pregurati do 1 godine (gavro
, evo možda i moreš biti u igri
)...preko teško...
donja granica...joj trenutno se fakat ne ložim na mlađe muškarce...ne znam što budućnost donosi...možda bih mogla i pregurati do 1 godine (gavro
- flora.sa
novalic wrote:vidis.. ako pomjeris ono 28-30 na 34-36.. ideala..
pravo zboriš
joj novo, javnem ti se za 16 godina...toliko mi treba do 40-te...pa da razmijenimo iskustva