Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
meni je ovo strasno tuzno. zamisljam te nesretne zene i djevojke, nepismene i neobrazovane, nikad nosom dalje od svoje avlije nisu provirile, nemaju izbora, nemaju snage ni hrabrosti, svejedno je. puste da ih drugi vode i upravljaju njihovim zivotima. suti, sjedi gdje si, imas hljeba i krov nad glavom, radjaj djecu, kuhaj, spremaj, ne progovaraj, tako treba biti...meni je ovo prava tragedija.
mr2 wrote: sto ko moze finansiski podnijet..... ja sam za
I ja! "Decki" ce mi sve rad'ti....a ja divan'ti. Ne moram prstom vise mrdnut...ni sudje...ni kuhanje...ni spremanje! Bit'cemo primjer harmonije, ljubavi i blagostanja.
debela wrote:meni je ovo strasno tuzno. zamisljam te nesretne zene i djevojke, nepismene i neobrazovane, nikad nosom dalje od svoje avlije nisu provirile, nemaju izbora, nemaju snage ni hrabrosti, svejedno je. puste da ih drugi vode i upravljaju njihovim zivotima. suti, sjedi gdje si, imas hljeba i krov nad glavom, radjaj djecu, kuhaj, spremaj, ne progovaraj, tako treba biti...meni je ovo prava tragedija.
i men j zao tih zena sto im muzevi proceradase sve sa kuravama sad sa ovim sad sa onim , njima nikad nisu ni lijepe rijeci rekli, a uvezenim kurvama iz rusije i ukrajine zvijezde bi s neba skinuli, a jedini poklon koji im kuci donesu jeste sifilis i jos sijaset spolno prenosivih bolesti!
debela wrote:meni je ovo strasno tuzno. zamisljam te nesretne zene i djevojke, nepismene i neobrazovane, nikad nosom dalje od svoje avlije nisu provirile, nemaju izbora, nemaju snage ni hrabrosti, svejedno je. puste da ih drugi vode i upravljaju njihovim zivotima. suti, sjedi gdje si, imas hljeba i krov nad glavom, radjaj djecu, kuhaj, spremaj, ne progovaraj, tako treba biti...meni je ovo prava tragedija.
i men j zao tih zena sto im muzevi proceradase sve sa kuravama sad sa ovim sad sa onim , njima nikad nisu ni lijepe rijeci rekli, a uvezenim kurvama iz rusije i ukrajine zvijezde bi s neba skinuli, a jedini poklon koji im kuci donesu jeste sifilis i jos sijaset spolno prenosivih bolesti!
i hoces da kazes -- sve bi se ovo rijesilo, samo da oni ne idu kod ruskinja vec da im se dozvoli da ozene jos tri komada...
Wahahahahahahaha
zanaci da su zene krive sto ih muzevi varaju sa kurvama i kao rjesenje treba uvesi poligamiju tako da njegova visost the husband nema potrebu ici za kurvama
mr2 wrote: sto ko moze finansiski podnijet..... ja sam za
I ja! "Decki" ce mi sve rad'ti....a ja divan'ti. Ne moram prstom vise mrdnut...ni sudje...ni kuhanje...ni spremanje! Bit'cemo primjer harmonije, ljubavi i blagostanja.
stvarno mi dijasporci bi na taj nacin pomogli bosnu svako 3 zene i eto para za bosnu
Pa ne mere tako! Bile bi dva put kaznjene. Najprije...moraju se redati. A i kad im dodje red...on ko evnuh! Nepravda golema! Jedino ako je bogat...pa mogu nesto dulje izvuc! Eh...to da...vaaaaaazi.... dok se ne snadju!
Sija Hasani, nastavnica islamskog vjeronauka u osnovnoj školi "Alija Nametak".
"Ja ne bih nikada pristala na takav brak. Poznato mi je da je u prošlosti toga bilo, posebno u Bosanskoj krajini. U našim uvjetima poligamiju smatram nepoželjnom... Ako netko ima uvjete, novac i ostalo što šerijat propisuje, neka onda izvoli."
avicena wrote:Normalniji je brak između dva homoseksualca (trend u USA i EU), nego između muškarca i dvije žene.
Nije rijec o normali... vec o postovanju vazeceg zakona. Kad se usvoji serijatski zakon, onda OK, ali ce se znati da smo 'islamska zemlja' i opet OK.
A ne... "sekularna" drzava a prakticna primjena serijata.
Zajebi avicena... pa da si mi brat.
PS__Vas nekolicina bi sudeci po vasim komentarima BiH najradije vidjeli u drustvu zemalja clanica islamske konferencije....
Nogama okrenuti prema Zapadu, a vratove istezete prema Istoku.
Ili, ili...
Last edited by Fair Life on 28/10/2005 00:28, edited 1 time in total.