to meniMRAVOJED wrote:ma jok sestro, onom iznad
ali evo , možemo malo proćakulat
lenny,metallica
Moderator: _BataZiv_0809
-
Gatekeeper
-
new_cake
bogme ljudi ja bih se na vasem mjestu zapitao o ovom aranzmanu
...ako je to ono sto organizuje Cicak,ja bih ipak razmotrio alternativne nacine putovanja...isao sam u istom aranzmanu u Ljubljanu na Rage Against The Machine i to je zaista bila prava kataklizma i mrcvarenje
...potpun uzas...
samo dobronamjeran savjet...
peace
peace
-
stavrogin
#28 Re: lenny,metallica
Glumica wrote:evo citam danas lenny svira 23, metallica 27 juna...
odlazak organizuje cini mi se otas
140 km za lennija (karta + prevoz tamo i ovamo)
160 metallica
ko ima namjeru ici?
samo papci slusaju metallicu u zadnjih 10 godina, i samo ce papci na to ici. mada... posto je kod nas metallica kao neki fenomen, nesta sto mnogi nisu imali priliku prije vidjeti, a istovremeno je kao nesta suprotno folku, otici ce oni koji misle da nisu papci sto ih opet cini pravim papcima.
metallica je sada bezveze band, ko voli tesku muziku lako ce naci inspiraciju na drugom mjestu. lars je karina od bubjara, njega bi svaki srednjoskolac koji svira bubnjeve 2 godine sa malo prakse mogao zamjeniti.
do 86 bili su vrlo dobri, do 91 dobri, od tada ocajni.
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
Ako si slusao Klm all i Frantic onda ne znas sto pricas
Meni su papci oni koji slusaju Cecu
Meni su papci oni koji slusaju Cecu
-
Gatekeeper
otas organizuje, mislim da čičak nema veze s timnew_cake wrote:bogme ljudi ja bih se na vasem mjestu zapitao o ovom aranzmanu...ako je to ono sto organizuje Cicak,ja bih ipak razmotrio alternativne nacine putovanja...isao sam u istom aranzmanu u Ljubljanu na Rage Against The Machine i to je zaista bila prava kataklizma i mrcvarenje
...potpun uzas...
peace
-
blues_woman
gatekeeper: nadje li mjesto u aranzmanu?
-
blues_woman
MRAVOJED wrote:a jeste li čuli da se lars obaljestio na nekom koncertu i da je u bolnici i da možda neće svirati u zagrebu.
našli su nekog srednjoškolca s dvije godine prakse da ga zamijeni.
-
fido1
Provjerite ove broje na kartama 3776, 4048 i 4545
ako ih imate (daj boze) onda imate susret sa clanovima grupe Metallic-a.
(Ja fulio za malo - 3763, 3764, 3765)
Ima jos nekih nagrada, provjerite http://www.impresario.hr/index.php
Ivi, imam jedno mjesto, a vracam se u ponedjeljak navece.
A za tebe STAVROGIN,
-vjerovatno si balavac koji nema pojma o zivotu a kamol i o muzici
-vjerovatno si za metallicu cuo prije mjesec dana pa ti zvuk nije svidjeo
- i vjerovatno si do prije toga slusao bracu babajic ili slicne izvorno potocne i brdsko planinske pjesmice.
i jedna molba o bubnjanju i samom bubnju nemoj komentarisati, jer ti je izgleda cobanska frula najveci domet, ali svaka cast i na tome i to treba znati.
Ostalim izvinjenje na ovakvoj reakciji, ali ne volim kada "papci" pocnu komentarisati o necemu sto ne poznaju i nemaju pojma (kao gore navedeni gospodin)
A za tebe STAVROGIN,
- i vjerovatno si do prije toga slusao bracu babajic ili slicne izvorno potocne i brdsko planinske pjesmice.
i jedna molba o bubnjanju i samom bubnju nemoj komentarisati, jer ti je izgleda cobanska frula najveci domet, ali svaka cast i na tome i to treba znati.
Ostalim izvinjenje na ovakvoj reakciji, ali ne volim kada "papci" pocnu komentarisati o necemu sto ne poznaju i nemaju pojma (kao gore navedeni gospodin)
-
blues_woman
fido1 wrote:Provjerite ove broje na kartama 3776, 4048 i 4545
A za tebe STAVROGIN,
-
Gatekeeper
juče sam zvao i rekli su da ima još 15 slobodnih mjesta u 2 autobusublues_woman wrote:gatekeeper: nadje li mjesto u aranzmanu?
-
Gatekeeper
ne kontam to s brojevimafido1 wrote:Provjerite ove broje na kartama 3776, 4048 i 4545
-
Gatekeeper
ja sam gledao na vivi da im je jedan koncert odsvirao bubnjar slipknotaMRAVOJED wrote:a jeste li čuli da se lars obaljestio na nekom koncertu i da je u bolnici i da možda neće svirati u zagrebu.
ja sam negdje čuo da će slipknot biti predgrupa, jel to istina narode?
-
Gatekeeper
upravo sam vidio da je soulfly, ajd ok su oni al je meni bolja sepulturaGatekeeper wrote:ja sam gledao na vivi da im je jedan koncert odsvirao bubnjar slipknotaMRAVOJED wrote:a jeste li čuli da se lars obaljestio na nekom koncertu i da je u bolnici i da možda neće svirati u zagrebu.
ja sam negdje čuo da će slipknot biti predgrupa, jel to istina narode?
-
blues_woman
pa jesi uplatio ili imas dr. kombinaciju?Gatekeeper wrote:juče sam zvao i rekli su da ima još 15 slobodnih mjesta u 2 autobusublues_woman wrote:gatekeeper: nadje li mjesto u aranzmanu?
-
MRAVOJED
ja viđam plakate za soulfly po gradu, i učinilo mi se da sam čuo na radiju da su predgrupa...izgleda da jesu
ja bih više volio da su slipknot iako nisam čuo skoro ništa ni od jednih ni od drugih
inače, bio sam na sepulturi i sepultura rules
ja bih više volio da su slipknot iako nisam čuo skoro ništa ni od jednih ni od drugih
-
Gatekeeper
uplatio samblues_woman wrote:pa jesi uplatio ili imas dr. kombinaciju?Gatekeeper wrote:juče sam zvao i rekli su da ima još 15 slobodnih mjesta u 2 autobusublues_woman wrote:gatekeeper: nadje li mjesto u aranzmanu?
p.s. zna li iko koliko je tačno vremenski velika gorica udaljena od zagreba i centra i ima li ikakav prevoz do tamo (bus, tramvaj il slično)
thx, later.........
-
Gatekeeper
nažalost, ima! otas je obezbijedio karte preko čička. to mi nikako ne miriše na dobro!Gatekeeper wrote:otas organizuje, mislim da čičak nema veze s timnew_cake wrote:bogme ljudi ja bih se na vasem mjestu zapitao o ovom aranzmanu...ako je to ono sto organizuje Cicak,ja bih ipak razmotrio alternativne nacine putovanja...isao sam u istom aranzmanu u Ljubljanu na Rage Against The Machine i to je zaista bila prava kataklizma i mrcvarenje
...potpun uzas...
peace
-
Gatekeeper
coolMRAVOJED wrote:ja viđam plakate za soulfly po gradu, i učinilo mi se da sam čuo na radiju da su predgrupa...izgleda da jesu
-
blues_woman
koliko sam se ja raspitala nekih 20-ak min do pola sata i ima gradski prevozGatekeeper wrote:uplatio samblues_woman wrote:pa jesi uplatio ili imas dr. kombinaciju?Gatekeeper wrote: juče sam zvao i rekli su da ima još 15 slobodnih mjesta u 2 autobusu
p.s. zna li iko koliko je tačno vremenski velika gorica udaljena od zagreba i centra i ima li ikakav prevoz do tamo (bus, tramvaj il slično)
thx, later.........
ja bas kontam kako ce se ujutro biti u zg i kako ne bi bilo lose da nas prvo recimo na autobisnoj ostave(koja je u centru) pa da se malo landara po zg pa tek onda oko 3 na stadion.ali i ako nas ostave odmah kod stadiona snacicemo se do centra i pive kod bana
-
MRAVOJED
u zagrebu prije par mjeseci.Gatekeeper wrote:coolMRAVOJED wrote:ja viđam plakate za soulfly po gradu, i učinilo mi se da sam čuo na radiju da su predgrupa...izgleda da jesu
inače, bio sam na sepulturi i sepultura rulesa gdje?
velika gorica je jedno pola sata od centra zagreba, vozi bus redovno sa glavnog kolodvora koji je jako blizu centra.