eh ja sam sve to od gore navedenog ali ne bih bila s likom kojem su to glavni prioritetilejlasa wrote:Sisata, guzata, zna pravit burek, a jos i fudbal i pivo voliMurat Sabanovic wrote:tacno,s pivom u ruci i prigovoram zeni da mi ne ihoda ispred televizora.tigris wrote:gledanje murata kako se izvalio na kaucu,gleda utakmicu,podriguje,itd![]()
![]()
![]()
Najbolja kombinacija![]()
najbolja zena
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- anais_nin
- maccarona
anais_nin wrote:macano, ja sam bila malo bRezobrazna, nisam mislila na to da popijes pivumaccarona wrote:ne ne ne
![]()
![]()
ne kada se macca proseta
![]()
![]()
sklanjam se samo za vlasu viskija
![]()
![]()
![]()
mislim ako je tako balkan boy ne bi me nimalo cudilo da bi mu bilo mrsko za vrijeme utakmice
- Murat Sabanovic
pokusavale su mnoge da ubiju jaje na oko cimbur i ostale jajate proizvodemaccarona wrote:Murat Sabanovic wrote:NE BI TE NI ZAPAZIO,osim ako ispunjavs odgovarajuce kriterijemaccarona wrote:ma, ja bi se tebi gola prosetala :Dispred televizora
![]()
![]()
jbg, ne znam pravit burek
ali znam ubit jaje na oko
![]()
![]()
murate, imam li sansu?
![]()
![]()
ali su uvijek jaja ostajala za desert.
- Murat Sabanovic
naucila bi ti to ,nije teskoanais_nin wrote:eh ja sam sve to od gore navedenog ali ne bih bila s likom kojem su to glavni prioritetilejlasa wrote:Sisata, guzata, zna pravit burek, a jos i fudbal i pivo voliMurat Sabanovic wrote: tacno,s pivom u ruci i prigovoram zeni da mi ne ihoda ispred televizora.![]()
- lejlasa
Nije luda da se brani od tvojih pucanjaMurat Sabanovic wrote:jes ona brani a ja penale pucam i povremeno za klipaculejlasa wrote:Sisata, guzata, zna pravit burek, a jos i fudbal i pivo voliMurat Sabanovic wrote: tacno,s pivom u ruci i prigovoram zeni da mi ne ihoda ispred televizora.![]()
-
tigris
maccarona wrote:Murat Sabanovic wrote:NE BI TE NI ZAPAZIO,osim ako ispunjavs odgovarajuce kriterijemaccarona wrote:ma, ja bi se tebi gola prosetala :Dispred televizora
![]()
![]()
jbg, ne znam pravit burek
ali znam ubit jaje na oko
![]()
![]()
murate, imam li sansu?
![]()
![]()
macca nije zgoreg i da sitni cevap znas napraviti
- anais_nin
koje bih naucila???Murat Sabanovic wrote:naucila bi ti to ,nije teskoanais_nin wrote: eh ja sam sve to od gore navedenog ali ne bih bila s likom kojem su to glavni prioriteti
- anais_nin
eh vidis sad smo se upratilemaccarona wrote:anais_nin wrote:macano, ja sam bila malo bRezobrazna, nisam mislila na to da popijes pivumaccarona wrote:ne ne ne
![]()
![]()
ne kada se macca proseta
![]()
![]()
sklanjam se samo za vlasu viskija
![]()
![]()
![]()
mislim ako je tako balkan boy ne bi me nimalo cudilo da bi mu bilo mrsko za vrijeme utakmice
necu dalje ni da mislim
- Murat Sabanovic
najdraza mi je ona stara ....anais_nin wrote:koje bih naucila???Murat Sabanovic wrote:naucila bi ti to ,nije teskoanais_nin wrote: eh ja sam sve to od gore navedenog ali ne bih bila s likom kojem su to glavni prioritetieh da ti samo znas kako ja burek, a i ostale pite pravim...
ali ja govorim murate da ne bih bila s momkom kojem su ti najbitnije karakteristike kod cure
to se ne da nauciti...
covjek se uci dok je ziv
- anais_nin
ali zasto bih to naucila???Murat Sabanovic wrote:najdraza mi je ona stara ....anais_nin wrote: koje bih naucila???eh da ti samo znas kako ja burek, a i ostale pite pravim...
ali ja govorim murate da ne bih bila s momkom kojem su ti najbitnije karakteristike kod cure
to se ne da nauciti...
covjek se uci dok je ziv
- Murat Sabanovic
to se tek skonta kad se nauci...anais_nin wrote:ali zasto bih to naucila???Murat Sabanovic wrote:najdraza mi je ona stara ....anais_nin wrote: koje bih naucila???eh da ti samo znas kako ja burek, a i ostale pite pravim...
to se ne da nauciti...
covjek se uci dok je zivsta bih ja imala od toga?
- Murat Sabanovic
ne znam nisam ga odavno vidio ,ali testira ih...harmonija wrote:Nego posto je to bilo prije 10 - 12 godina, kakvu Fudo nadje?
-
rei
anais_nin wrote:fino odes u buregdzinicu pa kupis i njoj i sebi burek...Murat Sabanovic wrote:to tako dodje ...........ali ako ono ne zna burek napraviti ,sto ce mi ondaanais_nin wrote:najbolja zena je ona koju volis...i koja voli tebe...
pranje, kuhanje, cuvanje djece, sise, guzice...ma sve to veze sa zivotom nema...ili u mom slucaju buredjike
![]()
pa ne mora znaciti da je Murat nece postovati, mozda ce je bas postovati
pa makar samo zbog toga sto dobro pravi bureki
- anais_nin
nisam ja nigdje rekla da on nju nece postovatirei wrote: pa ne mora znaciti da je Murat nece postovati, mozda ce je bas postovati
pa makar samo zbog toga sto dobro pravi bureki
ja samo naglasih da iako ispunjavam kriterije i za sise, i za burek i za fudbal, ja bih preskocila lika kojem su to bitne stvari u zivotu
-
rei
anais_nin wrote:neka hvala...meni bolje ovako neukoj sa muskarcima koji me postuju i gotive zbog mene same a ne zbog mog bureka ili "poslusnosti"Murat Sabanovic wrote: to se tek skonta kad se nauci...
e pa ako on nju obasipa ljubavlju i postovanjem a sta je sa kompromisima
naravno pod uslovom da ga voli.... ako joj nije stalo do njega
nece on ni bureka od nje dobiti garant.... pa onda je ta veza odmah
osudjena na propast....
- anais_nin
sve je to divno i krasno...u teoriji...a u praksi...ja mogu govoriti samo za sebe...ja nisam tip zene koja bi uzivala u tome da bude domacica i da je muz nazove 2 sata prije kraja radnog vremena i kaze haj nek me saceka tepsija burekarei wrote: e pa ako on nju obasipa ljubavlju i postovanjem a sta je sa kompromisima
osudjena na propast....
ja sam prije tip zene koju bi muz nazvao 2 sata prije kraja radnog vremena na NJEN posao i rekao e hajmo veceras u restoran umjesto da se ijedno kuci bakce sa kuhanjem i pranjem suda...ili da kupimo nesto za ponijet, pa skratimo vrijeme do skakanja u krevet
-
rei
anais_nin wrote:sve je to divno i krasno...u teoriji...a u praksi...ja mogu govoriti samo za sebe...ja nisam tip zene koja bi uzivala u tome da bude domacica i da je muz nazove 2 sata prije kraja radnog vremena i kaze haj nek me saceka tepsija burekarei wrote: e pa ako on nju obasipa ljubavlju i postovanjem a sta je sa kompromisima
osudjena na propast....zato i kazem ima zena kojima to ne bi bio teret nego zadovoljstvo...i njima svaka cast...ja nisam jedna od njih....
ja sam prije tip zene koju bi muz nazvao 2 sata prije kraja radnog vremena na NJEN posao i rekao e hajmo veceras u restoran umjesto da se ijedno kuci bakce sa kuhanjem i pranjem suda...ili da kupimo nesto za ponijet, pa skratimo vrijeme do skakanja u krevet
eh i to je fino , ali on ne zeli uvijek po restoranima nego je upravo
danas pozelio tvoj burek, a ako te postuje i obasipa ljubavlju
on ce ti to saopstiti na njezniji nacin a tebi ako je iole stalo do njega
i ako ga volis ti ces mu tu zelju sa zadovoljstvom ispuniti.... jedino
tvoj stav razumijem u slucaju da si jako sebicna ili da ti bas i nije
stalo do nejga
- Murat Sabanovic
danasnje zene,ko bi im udovoljio
nece da kuhaju,neredovan im orgazam, sminkanje frizura
da li je to vise uopste ona klasicna zena?
- anais_nin
eh ako je vikend onda me mozda i nagovorirei wrote: eh i to je fino , ali on ne zeli uvijek po restoranima nego je upravo
danas pozelio tvoj burek, a ako te postuje i obasipa ljubavlju
on ce ti to saopstiti na njezniji nacin a tebi ako je iole stalo do njega
i ako ga volis ti ces mu tu zelju sa zadovoljstvom ispuniti.... jedino
tvoj stav razumijem u slucaju da si jako sebicna ili da ti bas i nije
stalo do nejga![]()
- anais_nin
jooooooooooooooooooj murateMurat Sabanovic wrote:danasnje zene,ko bi im udovoljio
ja ne smatram da bi se moderna zena trebala pretvoriti u muskarca, ja licno uzivam u svojoj zenstvenosti...ali sada to sto ja zelim karijeru i orgazam po tebi kvari moj imidz zene?