koliko poznajete Bosnu i Hercegovinu? (bez Sarajeva)
-
dariosa
malo skretanje s teme ali moram jer za ne povjerovati, opet slazem sa zrikijem u ovome sto je gore napisao, ili se bar djelimicno slazem. jedino se razilazimo u tome sto on stanje prihvata kakvoj jeste a mi trazimo razloge i uzroke zasto je to tako i ne prihvacamo inferiorne solucije. vrlo cesto u trazenju uzroka i on sam se pojavljuje kao jedan od kreatora stanja o kakvom gore pise a sto je jos tragicnije spada u prve 3 od 4 kategorije ljudi koje je gore naveo.zrikavac wrote:malo tko ovde poznanje bih u njenoj punini, možda neki i poznaju gradove ali očito je da ljude ne kontate , nisu svi u bih sarajlije niti je svakome do onog do čega ej vami , činjenica je da je u bih ogromna većina nacionalista a odmah za njima idu glupani kreteni i mafija . To je naša zemljica Bosna. Dobri Bošnjani su zapravo raritet ako ne i fosilna kategorijä!
sto se tice BiH, proputovao sam kroz gotovo cijelu nam domovinu, zalazeci u gotovo sve njene dijelove od krajine, preko zapadne i istocne hercegovine, istocne i sjeverne bosne, posavine i naravno centralne bosne. tesko da bi mogao izdvojiti neke krajeve jer se u svakom ima nesto lijepo i posebno. sto rece rahmtli mesa "Vidjena izvana i bez ljubavi, Bosna je gruba i teska, vidjena iznutra i s ljubavlju, koju zasluzuje, ona je ljudski bogata iako u sebi nesaznana potpuno."
"Bosna je MOJA,poznavanje Bosne je proporcionalno poznavanju samog sebe,a svijetske metropole su nadogradnja!" - prelijepo receno.
-
micika
Nego jeli ikad iko od vas bio u Gradaccu i vidio sve ljepote tog gradica?
Tu je takodje i oklopni voz koji je dolazio iz pravca Modrice i koji su gradacacki borci unistili.Naravno o tome vise niko ne prica.
Treba otici i uzivati.
najljepsi je u proljece!
Tu je takodje i oklopni voz koji je dolazio iz pravca Modrice i koji su gradacacki borci unistili.Naravno o tome vise niko ne prica.
Treba otici i uzivati.
najljepsi je u proljece!
- manijak1
-
novalic
- manijak1
-
RPM
bio sam na gradacackoj kuli prije par godina, govorili su da ce neki privatnik napraviti restoran, nesto napucano, kako to sada izgleda, jeli sredjeno?micika wrote:Nego jeli ikad iko od vas bio u Gradaccu i vidio sve ljepote tog gradica?
Treba otici i uzivati.
najljepsi je u proljece!

Ovdje sam se igrao Vukova sa Ontarija

A ovdje sam ovce cuvao