Attack na dzamiju u Svedskoj-PONOVO

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Monsignor

Post by Monsignor »

ticoroman wrote:Ovo je vec treci atentat na istu dzamiju u posljednje dvije godine. Sto je cudno je to da niko nikad nije uhapsen.

Cak su i pisali uvrijedjujuce poruke na zidovima, i pustali svinju u dzamiju. :(

Inace je ovo jedna od najljepsih dzamija u Svedskoj.
Atentat je nemoguce izvesti na dzamiju... :roll:
papak_eliminator

Post by papak_eliminator »

ulicar

#28 Re: Attack na dzamiju u Svedskoj-PONOVO

Post by ulicar »

Kada uhapse svedskog drzavljanina koji je dosao u Sarajevo da tu izvrsi teroristicki napad, citaj ubija Bosance, kao da jesam. Tako da me fakat ne cudi sto im pale dzamije. Sta me cudi je da se Bosanci i Hercegovci ne pokupe u Svedsku da ih oni pale. Cuj teroristicki napad, on poteg'o iz Svedske da ubija Bosance i Hercegovce i tebe i dalje cudi kada neko u Svedskoj zapali dzamiju? Moguce da je neki pravi bosanski patriota skontao ono sto se zove "odbrambeni/preventivni napad" protiv teroristickih gnijezda u Svedskoj ciji je cilj da obore BiH uredjenje? Cisto nako da malo razmisljas.
Minnela wrote:Jesi li ti mozda bio tamo na "predavanjima" u dzamiji, pa znas??
gandhi

#29 Re: Attack na dzamiju u Svedskoj-PONOVO

Post by gandhi »

ulicar wrote:Kada uhapse svedskog drzavljanina koji je dosao u Sarajevo da tu izvrsi teroristicki napad, citaj ubija Bosance, kao da jesam. Tako da me fakat ne cudi sto im pale dzamije. Sta me cudi je da se Bosanci i Hercegovci ne pokupe u Svedsku da ih oni pale. Cuj teroristicki napad, on poteg'o iz Svedske da ubija Bosance i Hercegovce i tebe i dalje cudi kada neko u Svedskoj zapali dzamiju? Moguce da je neki pravi bosanski patriota skontao ono sto se zove "odbrambeni/preventivni napad" protiv teroristickih gnijezda u Svedskoj ciji je cilj da obore BiH uredjenje? Cisto nako da malo razmisljas.

Znaš šta, stvar je upravo u sljedećem. Ja još nigdje nisam pročitao da su ova trojica muslimani, ali je dovoljno da se kaže da su terorista i to se odmah podrazumjeva. Dok se napad na džamiju ne smatra terorizmom već 'atentatom', zato što to sigurno nisu uradili muslimani.
Niste vi krivi, mediji danas, ne samo da kreiraju mišljenje i sudove ljudi, već ih i donose u njihovo ime. Kako može milijarda ispranih mozgova, od strane medija, donijeti neki vlastiti sud. Pa vjerujete najviše onome što mediji serviraju. :roll:
ulicar

#30 Re: Attack na dzamiju u Svedskoj-PONOVO

Post by ulicar »

Ti si jedan klasicni majmun, a evo i zasto.
gandhi wrote: Znaš šta, stvar je upravo u sljedećem. Ja još nigdje nisam pročitao da su ova trojica muslimani, ali je dovoljno da se kaže da su terorista i to se odmah podrazumjeva. Dok se napad na džamiju ne smatra terorizmom već 'atentatom', zato što to sigurno nisu uradili muslimani.
Evo ga, "neka su teroristi, samo nek' su nasi". Koji si ti debil, to je cudo. Tebe treba hadjo u satru, pa vodati po vasarima i pokazivati narodu. Ja bih platio dvajs feninga ulaznicu da vidim debila kao sto si ti.
gandhi wrote: Niste vi krivi, mediji danas, ne samo da kreiraju mišljenje i sudove ljudi, već ih i donose u njihovo ime. Kako može milijarda ispranih mozgova, od strane medija, donijeti neki vlastiti sud. Pa vjerujete najviše onome što mediji serviraju. :roll:
If the shoe fits, nisam ja kriv sto je Osama balija i sto ga ti podrzavas. To je tvoj problem i ja se nadam da ce neko skontati i poslati tvoj IP FMUP-u.
Shoshana

#31 Re: Attack na dzamiju u Svedskoj-PONOVO

Post by Shoshana »

Minnela wrote:
ulicar wrote:Kada skontas cemu ih uce u svedskim dzamijama, jel' te nesto previse cudi kada neko baci molotovljev na njih?
Jesi li ti mozda bio tamo na "predavanjima" u dzamiji, pa znas??
Minnela duso, mi kad 'ocemo na predavanja - mi idemo na univerzitet :D :D :D
gandhi

#32 Re: Attack na dzamiju u Svedskoj-PONOVO

Post by gandhi »

ulicar wrote:Ti si jedan klasicni majmun, a evo i zasto.
gandhi wrote: Znaš šta, stvar je upravo u sljedećem. Ja još nigdje nisam pročitao da su ova trojica muslimani, ali je dovoljno da se kaže da su terorista i to se odmah podrazumjeva. Dok se napad na džamiju ne smatra terorizmom već 'atentatom', zato što to sigurno nisu uradili muslimani.
Evo ga, "neka su teroristi, samo nek' su nasi". Koji si ti debil, to je cudo. Tebe treba hadjo u satru, pa vodati po vasarima i pokazivati narodu. Ja bih platio dvajs feninga ulaznicu da vidim debila kao sto si ti.
gandhi wrote: Niste vi krivi, mediji danas, ne samo da kreiraju mišljenje i sudove ljudi, već ih i donose u njihovo ime. Kako može milijarda ispranih mozgova, od strane medija, donijeti neki vlastiti sud. Pa vjerujete najviše onome što mediji serviraju. :roll:
If the shoe fits, nisam ja kriv sto je Osama balija i sto ga ti podrzavas. To je tvoj problem i ja se nadam da ce neko skontati i poslati tvoj IP FMUP-u.
Trebao sam uzeti u obzir nick kad sam se upuštao u raspravu.
Ako želiš da vidiš debila, dovoljno je da pogledaš u ogledalo.
Da imaš i malo mozga, mase naravno, ne u prahu, shvatio bi da je poenta mog posta ta da je dovoljno da neko bude uhapšen zbog navodnog terorističkog napada i da je to odmah 'islamski terorizam', a da je napad na džamiju 'atentat'.
Ovo o balijama neću ni komentarisati, sam si rekao sve o sebi. :oops:
gandhi

#33 Re: Attack na dzamiju u Svedskoj-PONOVO

Post by gandhi »

ulicar wrote:Kada uhapse svedskog drzavljanina koji je dosao u Sarajevo da tu izvrsi teroristicki napad, citaj ubija Bosance, kao da jesam. Tako da me fakat ne cudi sto im pale dzamije. Sta me cudi je da se Bosanci i Hercegovci ne pokupe u Svedsku da ih oni pale. Cuj teroristicki napad, on poteg'o iz Svedske da ubija Bosance i Hercegovce i tebe i dalje cudi kada neko u Svedskoj zapali dzamiju? Moguce da je neki pravi bosanski patriota skontao ono sto se zove "odbrambeni/preventivni napad" protiv teroristickih gnijezda u Svedskoj ciji je cilj da obore BiH uredjenje? Cisto nako da malo razmisljas.

Evo sad se vratih na ovaj tvoj post i shvatih koliko si glup. Nadareno glup. Zbog nekog tamo lika, koji je iz Švedske došao u Sarajevo da izvrši terostički napada, i za kojeg nije zvanično objavljeno da je musliman, ti bolan pišeš da 'im treba paliti džamije' i još kao 'trebaju Bosanci i Hercegovci da idu u Švedsku' i da ih 'i oni pale'. Konju fašistički, poserem ti se na kokardu! :x
Drug_Tito

Post by Drug_Tito »

U Svedskoj je neko ponovo zapalio dzamiju-ovaj put je jedna osoba povrijedjena

A koliko je pigvina povrijedjeno :?
ulicar

#35 Re: Attack na dzamiju u Svedskoj-PONOVO

Post by ulicar »

1. Faca koji je dosao u iz Svedske u Sarajevo da ubija Bosance i Hercegovce je musliman. Ako ti to neznas, tvoj problem, ja znam, a znaju i svi ostali.

2. NJega su u tim dzamijama vrbovali i u tim dzamijama su mu utuvili u mozak da ide u Sarajevo ubijati Bosance i Hercegovce.

3. Gdje si bio u ratu, pa da meni pricas da sam cetnik. Ja 100% imam vise Treskavice, Igmana i Bjelasnice od tebe i tvoje citave familije. Moje nagrade i cinovi koje sam dobio u ArBiH govore sami za sebe, a tvoji?

4. Radije cu sjesti sa dobrim Srbinom, Hrvatom, Jevrejem, Kinezom... nego teroristom muslimanom.
gandhi wrote:Zbog nekog tamo lika, koji je iz Švedske došao u Sarajevo da izvrši terostički napada, i za kojeg nije zvanično objavljeno da je musliman, ti bolan pišeš da 'im treba paliti džamije' i još kao 'trebaju Bosanci i Hercegovci da idu u Švedsku' i da ih 'i oni pale'. Konju fašistički, poserem ti se na kokardu! :x
MRQ

Post by MRQ »

Posot sam dugo zivio u Svedskoj 100% sam siguran da je ovo djelo jedne grupice i da nije stav svedskog naroda. Teroriste nemaju ni vjeru ni naciju niti je biraju kada napadaju.
Post Reply