Atentat je nemoguce izvesti na dzamiju...ticoroman wrote:Ovo je vec treci atentat na istu dzamiju u posljednje dvije godine. Sto je cudno je to da niko nikad nije uhapsen.
Cak su i pisali uvrijedjujuce poruke na zidovima, i pustali svinju u dzamiju.
Inace je ovo jedna od najljepsih dzamija u Svedskoj.
Attack na dzamiju u Svedskoj-PONOVO
-
Monsignor
-
papak_eliminator
-
ulicar
#28 Re: Attack na dzamiju u Svedskoj-PONOVO
Kada uhapse svedskog drzavljanina koji je dosao u Sarajevo da tu izvrsi teroristicki napad, citaj ubija Bosance, kao da jesam. Tako da me fakat ne cudi sto im pale dzamije. Sta me cudi je da se Bosanci i Hercegovci ne pokupe u Svedsku da ih oni pale. Cuj teroristicki napad, on poteg'o iz Svedske da ubija Bosance i Hercegovce i tebe i dalje cudi kada neko u Svedskoj zapali dzamiju? Moguce da je neki pravi bosanski patriota skontao ono sto se zove "odbrambeni/preventivni napad" protiv teroristickih gnijezda u Svedskoj ciji je cilj da obore BiH uredjenje? Cisto nako da malo razmisljas.
Minnela wrote:Jesi li ti mozda bio tamo na "predavanjima" u dzamiji, pa znas??
-
gandhi
#29 Re: Attack na dzamiju u Svedskoj-PONOVO
ulicar wrote:Kada uhapse svedskog drzavljanina koji je dosao u Sarajevo da tu izvrsi teroristicki napad, citaj ubija Bosance, kao da jesam. Tako da me fakat ne cudi sto im pale dzamije. Sta me cudi je da se Bosanci i Hercegovci ne pokupe u Svedsku da ih oni pale. Cuj teroristicki napad, on poteg'o iz Svedske da ubija Bosance i Hercegovce i tebe i dalje cudi kada neko u Svedskoj zapali dzamiju? Moguce da je neki pravi bosanski patriota skontao ono sto se zove "odbrambeni/preventivni napad" protiv teroristickih gnijezda u Svedskoj ciji je cilj da obore BiH uredjenje? Cisto nako da malo razmisljas.
Znaš šta, stvar je upravo u sljedećem. Ja još nigdje nisam pročitao da su ova trojica muslimani, ali je dovoljno da se kaže da su terorista i to se odmah podrazumjeva. Dok se napad na džamiju ne smatra terorizmom već 'atentatom', zato što to sigurno nisu uradili muslimani.
Niste vi krivi, mediji danas, ne samo da kreiraju mišljenje i sudove ljudi, već ih i donose u njihovo ime. Kako može milijarda ispranih mozgova, od strane medija, donijeti neki vlastiti sud. Pa vjerujete najviše onome što mediji serviraju.
-
ulicar
#30 Re: Attack na dzamiju u Svedskoj-PONOVO
Ti si jedan klasicni majmun, a evo i zasto.
Evo ga, "neka su teroristi, samo nek' su nasi". Koji si ti debil, to je cudo. Tebe treba hadjo u satru, pa vodati po vasarima i pokazivati narodu. Ja bih platio dvajs feninga ulaznicu da vidim debila kao sto si ti.gandhi wrote: Znaš šta, stvar je upravo u sljedećem. Ja još nigdje nisam pročitao da su ova trojica muslimani, ali je dovoljno da se kaže da su terorista i to se odmah podrazumjeva. Dok se napad na džamiju ne smatra terorizmom već 'atentatom', zato što to sigurno nisu uradili muslimani.
If the shoe fits, nisam ja kriv sto je Osama balija i sto ga ti podrzavas. To je tvoj problem i ja se nadam da ce neko skontati i poslati tvoj IP FMUP-u.gandhi wrote: Niste vi krivi, mediji danas, ne samo da kreiraju mišljenje i sudove ljudi, već ih i donose u njihovo ime. Kako može milijarda ispranih mozgova, od strane medija, donijeti neki vlastiti sud. Pa vjerujete najviše onome što mediji serviraju.
-
Shoshana
#31 Re: Attack na dzamiju u Svedskoj-PONOVO
Minnela duso, mi kad 'ocemo na predavanja - mi idemo na univerzitetMinnela wrote:Jesi li ti mozda bio tamo na "predavanjima" u dzamiji, pa znas??ulicar wrote:Kada skontas cemu ih uce u svedskim dzamijama, jel' te nesto previse cudi kada neko baci molotovljev na njih?
-
gandhi
#32 Re: Attack na dzamiju u Svedskoj-PONOVO
Trebao sam uzeti u obzir nick kad sam se upuštao u raspravu.ulicar wrote:Ti si jedan klasicni majmun, a evo i zasto.
Evo ga, "neka su teroristi, samo nek' su nasi". Koji si ti debil, to je cudo. Tebe treba hadjo u satru, pa vodati po vasarima i pokazivati narodu. Ja bih platio dvajs feninga ulaznicu da vidim debila kao sto si ti.gandhi wrote: Znaš šta, stvar je upravo u sljedećem. Ja još nigdje nisam pročitao da su ova trojica muslimani, ali je dovoljno da se kaže da su terorista i to se odmah podrazumjeva. Dok se napad na džamiju ne smatra terorizmom već 'atentatom', zato što to sigurno nisu uradili muslimani.
If the shoe fits, nisam ja kriv sto je Osama balija i sto ga ti podrzavas. To je tvoj problem i ja se nadam da ce neko skontati i poslati tvoj IP FMUP-u.gandhi wrote: Niste vi krivi, mediji danas, ne samo da kreiraju mišljenje i sudove ljudi, već ih i donose u njihovo ime. Kako može milijarda ispranih mozgova, od strane medija, donijeti neki vlastiti sud. Pa vjerujete najviše onome što mediji serviraju.
Ako želiš da vidiš debila, dovoljno je da pogledaš u ogledalo.
Da imaš i malo mozga, mase naravno, ne u prahu, shvatio bi da je poenta mog posta ta da je dovoljno da neko bude uhapšen zbog navodnog terorističkog napada i da je to odmah 'islamski terorizam', a da je napad na džamiju 'atentat'.
Ovo o balijama neću ni komentarisati, sam si rekao sve o sebi.
-
gandhi
#33 Re: Attack na dzamiju u Svedskoj-PONOVO
ulicar wrote:Kada uhapse svedskog drzavljanina koji je dosao u Sarajevo da tu izvrsi teroristicki napad, citaj ubija Bosance, kao da jesam. Tako da me fakat ne cudi sto im pale dzamije. Sta me cudi je da se Bosanci i Hercegovci ne pokupe u Svedsku da ih oni pale. Cuj teroristicki napad, on poteg'o iz Svedske da ubija Bosance i Hercegovce i tebe i dalje cudi kada neko u Svedskoj zapali dzamiju? Moguce da je neki pravi bosanski patriota skontao ono sto se zove "odbrambeni/preventivni napad" protiv teroristickih gnijezda u Svedskoj ciji je cilj da obore BiH uredjenje? Cisto nako da malo razmisljas.
Evo sad se vratih na ovaj tvoj post i shvatih koliko si glup. Nadareno glup. Zbog nekog tamo lika, koji je iz Švedske došao u Sarajevo da izvrši terostički napada, i za kojeg nije zvanično objavljeno da je musliman, ti bolan pišeš da 'im treba paliti džamije' i još kao 'trebaju Bosanci i Hercegovci da idu u Švedsku' i da ih 'i oni pale'. Konju fašistički, poserem ti se na kokardu!
-
ulicar
#35 Re: Attack na dzamiju u Svedskoj-PONOVO
1. Faca koji je dosao u iz Svedske u Sarajevo da ubija Bosance i Hercegovce je musliman. Ako ti to neznas, tvoj problem, ja znam, a znaju i svi ostali.
2. NJega su u tim dzamijama vrbovali i u tim dzamijama su mu utuvili u mozak da ide u Sarajevo ubijati Bosance i Hercegovce.
3. Gdje si bio u ratu, pa da meni pricas da sam cetnik. Ja 100% imam vise Treskavice, Igmana i Bjelasnice od tebe i tvoje citave familije. Moje nagrade i cinovi koje sam dobio u ArBiH govore sami za sebe, a tvoji?
4. Radije cu sjesti sa dobrim Srbinom, Hrvatom, Jevrejem, Kinezom... nego teroristom muslimanom.
2. NJega su u tim dzamijama vrbovali i u tim dzamijama su mu utuvili u mozak da ide u Sarajevo ubijati Bosance i Hercegovce.
3. Gdje si bio u ratu, pa da meni pricas da sam cetnik. Ja 100% imam vise Treskavice, Igmana i Bjelasnice od tebe i tvoje citave familije. Moje nagrade i cinovi koje sam dobio u ArBiH govore sami za sebe, a tvoji?
4. Radije cu sjesti sa dobrim Srbinom, Hrvatom, Jevrejem, Kinezom... nego teroristom muslimanom.
gandhi wrote:Zbog nekog tamo lika, koji je iz Švedske došao u Sarajevo da izvrši terostički napada, i za kojeg nije zvanično objavljeno da je musliman, ti bolan pišeš da 'im treba paliti džamije' i još kao 'trebaju Bosanci i Hercegovci da idu u Švedsku' i da ih 'i oni pale'. Konju fašistički, poserem ti se na kokardu!