Slutim da je visestruki povratnik u pitanju.rajvosa wrote: ...
Suma sukarum ti si jedan u nizu Bosno- mrza...Alija ti je samo povod... Jel tako..
Sljedeci post ce vjerovatno poceti sa "Najbolje da se podijelimo ..."
cudan smo mi narod zaistaumro je mostar wrote:Aliji zamjeram mnogo mnogo stvari, ali on je bio predsjednik predsjednistva BiH kad to nije bilo lako biti. O njegovim dobrim i losim potezima necu ovdje. Mislim da kao predsjednik predsjednistva ove zemlje ipak zasluzuje odredjenu dozu postovanja, volio ga neko ili ne volio.
Bogami tesko, pored kokosije vidni su i simptomi gripe "radovanke"..avicena wrote:Da Bog sačuva! Teška neka! Šta kažu imal' još vakcina?rajvosa wrote:Da ti nemas kokosiju gripu mozdaAhamak wrote:A mogli bi nesto nazvati i po Caci, Alijinom sticeniku
pocelo prikupljanje politickih poena......cijenim!!!boldirano......umro je mostar wrote:Aliji zamjeram mnogo mnogo stvari, ali on je bio predsjednik predsjednistva BiH kad to nije bilo lako biti. O njegovim dobrim i losim potezima necu ovdje. Mislim da kao predsjednik predsjednistva ove zemlje ipak zasluzuje odredjenu dozu postovanja, volio ga neko ili ne volio.
mislim da grijesis. Sve ono sto sam rekao o Aliji ja i sad mislimda pamtis wrote:pocelo prikupljanje politickih poena......cijenim!!!boldirano......umro je mostar wrote:Aliji zamjeram mnogo mnogo stvari, ali on je bio predsjednik predsjednistva BiH kad to nije bilo lako biti. O njegovim dobrim i losim potezima necu ovdje. Mislim da kao predsjednik predsjednistva ove zemlje ipak zasluzuje odredjenu dozu postovanja, volio ga neko ili ne volio.znam te ptico kad si jaje bila
Bio je "samo" fundamentalista, nacionalista i sovinista, jer je prvi osnovao nacionalnu stranku u BiH. Zatim vlastoljubac, jer je poslije otete prve godine od Fikreta Abdica, kao predsjednik predsjednistva, tu jednu godinu produzio nekih 10-tak godina. Odveo zemlju putem rata, povlaceci potpis na Lisabonski sporazum itd itdShoba wrote:pustite ljudi Aliju na miru.
Nisam se nikada slagao sa njegovom politikom, mnogo puta je napravio mnogo vise stete neg koristi, ali ipak nije bio ni fasista ni kriminalac.
Rajvosa, evo jos jedan sa gripom "radovankom" ...frensis ford popola wrote:Bio je "samo" fundamentalista, nacionalista i sovinista, jer je prvi osnovao nacionalnu stranku u BiH. Zatim vlastoljubac, jer je poslije otete prve godine od Fikreta Abdica, kao predsjednik predsjednistva, tu jednu godinu produzio nekih 10-tak godina. Odveo zemlju putem rata, povlaceci potpis na Lisabonski sporazum itd itdShoba wrote:pustite ljudi Aliju na miru.
Nisam se nikada slagao sa njegovom politikom, mnogo puta je napravio mnogo vise stete neg koristi, ali ipak nije bio ni fasista ni kriminalac.
Kako se usudjujes da pokreces pitanje datuma osnivanja SDA stranke, nakon sto je Milosevic sa svojim jogurt-revolucijama godinama prije toga pripremao ratove na podrucju bivse Juge i kad je Tudjman, nakon sto je aktivirao sve ustasko i proustasko diljem svijeta debelo ostrio zube nad Bosnom?frensis ford popola wrote:Hoces da kazes da nije osnovao prvu nacionalnu stranku,
da nije svoj mandat sa jedne godine produzio na deset,
i da je BiH poveo putem mira![]()
Ako moze konkretan odgovor
X2Kako se usudjujes da pokreces pitanje datuma osnivanja SDA stranke, nakon sto je Milosevic sa svojim jogurt-revolucijama godinama prije toga pripremao ratove na podrucju bivse Juge i kad je Tudjman, nakon sto je aktivirao sve ustasko i proustasko diljem svijeta debelo ostrio zube nad Bosnom?