Potpisite peticiju

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Skljoco

Post by Skljoco »

Kad nacionalni tim Slobodne nacionalne drzave BiH bude prvi put gostovao u Srbiji tj. tamo negdje oko 2045 na dresovima ce stajati grb sa Ljiljanom a svi navijaci nase reprezentacije ce na plavim majicama imati znak Evro-atlanskog saveza i svi ce u rukama imati zastavice NATO-a i kape na glavama na kojima ce biti fotosi pikirajucih aviona sa jasnim nato oznakama !
Da se zna i podsjeti Ko je Ko !
da pamtis

Post by da pamtis »

4188 Signatures Total :D :D :D :D
fukara_tz

Post by fukara_tz »

da pamtis wrote:4188 Signatures Total :D :D :D :D
4437. Signatures Total :D :D
da pamtis

Post by da pamtis »

fukara_tz wrote:
da pamtis wrote:4188 Signatures Total :D :D :D :D
4437. Signatures Total :D :D
hebo te, pa zar tako brzo raste vidi vrijeme moga posta......
tigris

Post by tigris »

potpisala 8-) to mi jutros bilo prvo :D
dripac

Post by dripac »

Slazem se da je sve ono sto se desilo na Marakani katstraofa i sramota, ali sam misljenja da se nista drugo nije moglo ni ocekivati. Ali da li se sjecate prijateljske utakmice BiH-SiCG u Sarajevu i nereda nakon te utakmice. Koliko se sjecam i tada je bilo teze ozlijedenih, cak je i jedan covjek, koji zapravo uopste nije ni bio na utakmici, ali je bio u vozilu BG tablica osta bez oka. Zasto to niko ne komentarise. Interesantno je da svi vide sta se desava kod komsije, a kada se desi kod njih onda se prave da to nevide.
Chups

#32 Re: Potpisite peticiju

Post by Chups »

zenny wrote:http://www.petitiononline.com/utakmica/petition.html
Svi koji ste protiv onoga sto se desilo u Beogradu potpisite ovu peticiju...
Evo i mene ljudi na peticiji!

Slažem se i ja! Samo mogu reći NO COMMENT!!
Novi_Nick

Post by Novi_Nick »

:-D Do sada peticiju potpisalo preko 5000 BH patriota :-D

Pogledajte vise na:
http://www.petitiononline.com/mod_perl/ ... i?utakmica
alek

Post by alek »

nasao? :D :D
manijak1

Post by manijak1 »

Moj je pod brojem 1886 :oops: baš sam bio fin :D :D međutim oni mi karinaši sa reklama idu .........na Marakanu :D :D
Last edited by manijak1 on 17/10/2005 17:10, edited 1 time in total.
TheGame

Post by TheGame »

e što bi volio da fifa poništi tekmu pa da vas ponovo pobijedimo...meni je važno da nije bilo incidenta na terenu medju igračima, što je važno i fifi, tako da sretno s potpisivanjem...neko je rekao da neko skuplja email adrese..kad navali spam a od poništenja ništa :)
alek

Post by alek »

moj pod 3128. david :D
manijak1

Post by manijak1 »

I ja bih volio da FIFA tebe posluša da ponovi tekmu a pobijediti nas više nećete :D :D na terenu jer ono i nije bila pobjeda :D međutim opet nisi u pravu The Game kako Koroman i majmun Kežman psuju balijske majke :oops: svima koji su u dresu svoje države ? .
Koroman će , nadam se spustiti se u Sa ..........s Pala .......neće mu ni SFOR pomoći . :D :D
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

Post by mIRCerka »

TheGame wrote:e što bi volio da fifa poništi tekmu pa da vas ponovo pobijedimo...meni je važno da nije bilo incidenta na terenu medju igračima, što je važno i fifi, tako da sretno s potpisivanjem...neko je rekao da neko skuplja email adrese..kad navali spam a od poništenja ništa :)
ako ce se igrati bez podrske navijaca moze...pa cemo vidjeti ko fakat bolje igra...onako je Barbarez vise vremna sudiji ukazivao na sranje na tribini nego sto je igrao...
flora.sa

Post by flora.sa »

5264...
Kwaheri

Post by Kwaheri »

5269...
TheGame

Post by TheGame »

manijak1 wrote:I ja bih volio da FIFA tebe posluša da ponovi tekmu a pobijediti nas više nećete :D :D na terenu jer ono i nije bila pobjeda :D međutim opet nisi u pravu The Game kako Koroman i majmun Kežman psuju balijske majke :oops: svima koji su u dresu svoje države ? .
Koroman će , nadam se spustiti se u Sa ..........s Pala .......neće mu ni SFOR pomoći . :D :D
na ovakvim utakmicama se vide pravi igrači...kako je nama bilo u zagrebu kad smo s njima 2-2 igrali...45.000. ubij, zakolji. jasenovac i dalje.. a to je bilo 99' ako se ne varam,kad su rane još friškije bile.

mi smo odigrali mudro, na rezultat..odigrali bolje od vas i tehnički i taktički... a to što vaši fudbaleri nemaju muda to nije naš problem. hebeš fudbalera koji podlegne atmosferi...
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

Post by mIRCerka »

zena wrote:5269...
ja sam se dva puta potpisala :D sram me bilo i stid :D
manijak1

Post by manijak1 »

E pa :oops: ne kakiši ........poderali smo vas u drugom poluvremenu i taktički i svakako .
Međutim opet ti govoriš o utakmicama bez navijača :D :D šta li bi bilo da su tamo bili vaši navijači .......mislim da bi doživjeli Oluju :D :D
TheGame

Post by TheGame »

manijak1 wrote:E pa :oops: ne kakiši ........poderali smo vas u drugom poluvremenu i taktički i svakako .
Međutim opet ti govoriš o utakmicama bez navijača :D :D šta li bi bilo da su tamo bili vaši navijači .......mislim da bi doživjeli Oluju :D :D
imali ste šut sa 40 metara koji je skinuo Jevrić i onaj traljavi udarac od salihamidžića u 85' u ruke jevrića... statistika ne laže burazeru..

mi smo imali čisti penal nad vukićem (koji je izmedju ostalog bio najveći prodavać lopti na utakmici), onda vukićev slalom koji je završio udarcem kežmana a trebao je pucati jer je bio u idealnoj zoni šuta, i još jedna vukićeva koju je konj plasirao umjesto da je punom raspalio. onda kežman je imao žigića samoga na 2. stativi pa je previše digao.. sve u svemu 4 šanse naše i dvije vaše u drugom poluvremenu..

vaša je sreća što smo neefikasni u napadu a naša što imamo najbolju odbranu u evropi pa smo vam napad presijekli.

više sreće u sljedećim kvalifikacijama..
Ina

Post by Ina »

I ja dva puta potpisala...onako za svaki slucaj :-) :) ... 5281 ...5288

A ti TheGame, stvarno ljudima treniras zivce ! ...
Ko o cemu, ti o "sportskom" ponasanju IGRACA, a sta je molim te sa divljackim, bolesnim, zivotinjskim, primitivnim, extremnim ponasanjem NAVIJACA?!?
A ono o uzroku sportskog / nogometnog vandalizma okaci macku o rep... socijalna neimastina i bijeda...smijesno...samo me interesuje u kojoj ti dimenziji obitavas?!?
manijak1

Post by manijak1 »

mi smo imali čisti penal nad vukićem
I mi smo u prvoj tekmi nad Bolićem :oops: imali još čistiji .
TheGame

Post by TheGame »

Ina wrote:I ja dva puta potpisala...onako za svaki slucaj :-) :) ... 5281 ...5288

A ti TheGame, stvarno ljudima treniras zivce ! ...
Ko o cemu, ti o "sportskom" ponasanju IGRACA, a sta je molim te sa divljackim, bolesnim, zivotinjskim, primitivnim, extremnim ponasanjem NAVIJACA?!?
A ono o uzroku sportskog / nogometnog vandalizma okaci macku o rep... socijalna neimastina i bijeda...smijesno...samo me interesuje u kojoj ti dimenziji obitavas?!?
jel' ko poginuo? nije. jedan momak je ostao bez prsta jer je pokušao da vrati bačeni topovski udar pa mu eksplodirao pored ruke...više frke je bilo na derbijima izmedju zvezde i partizana, malte i hrvatske, da ne pominjem finale europskog prvenstva u vaterpolu u Kranju izmedju nas i hrvata, gdje su ljudi prebijeni, od novinara do igrača i trenera..pa su hrvati dobili simboličnu kaznu...stvar je vrlo jednostavna, neču se više ponavljati:

policija je jako brzo smirila strasti i zaštitila vaše navijače....vaša peticija bi imala smisla da su bosanski navijači ostali mirni i da nisu počeli kidati stolice i bacati...hvala bogu pa imaju i kamere na marakani.
TheGame

Post by TheGame »

manijak1 wrote:
mi smo imali čisti penal nad vukićem
I mi smo u prvoj tekmi nad Bolićem :oops: imali još čistiji .
ja govorim za ovu tekmu...samo fali da još izvučeš onu prijateljsku što smo vas 2-0 dobili..

znači govorimo o šansama o ovoj utakmici...

činjenica je da je sve bilo na našoj strani...kvalitet, domači teren, užarena atmosfera...a vi došli da se vadite na Marakani?! nemojte žaliti za Marakanom, nemate pravo...žalite 1-1 sa litvanijom, španijom 1-1, s nama 0-0.

baš me zanima šta bi nas dočekalo da se utakmica igrala u Zenici ili Sarajevu..
Post Reply