Potpisite peticiju
-
Skljoco
Kad nacionalni tim Slobodne nacionalne drzave BiH bude prvi put gostovao u Srbiji tj. tamo negdje oko 2045 na dresovima ce stajati grb sa Ljiljanom a svi navijaci nase reprezentacije ce na plavim majicama imati znak Evro-atlanskog saveza i svi ce u rukama imati zastavice NATO-a i kape na glavama na kojima ce biti fotosi pikirajucih aviona sa jasnim nato oznakama !
Da se zna i podsjeti Ko je Ko !
Da se zna i podsjeti Ko je Ko !
-
dripac
Slazem se da je sve ono sto se desilo na Marakani katstraofa i sramota, ali sam misljenja da se nista drugo nije moglo ni ocekivati. Ali da li se sjecate prijateljske utakmice BiH-SiCG u Sarajevu i nereda nakon te utakmice. Koliko se sjecam i tada je bilo teze ozlijedenih, cak je i jedan covjek, koji zapravo uopste nije ni bio na utakmici, ali je bio u vozilu BG tablica osta bez oka. Zasto to niko ne komentarise. Interesantno je da svi vide sta se desava kod komsije, a kada se desi kod njih onda se prave da to nevide.
-
Chups
#32 Re: Potpisite peticiju
Evo i mene ljudi na peticiji!zenny wrote:http://www.petitiononline.com/utakmica/petition.html
Svi koji ste protiv onoga sto se desilo u Beogradu potpisite ovu peticiju...
Slažem se i ja! Samo mogu reći NO COMMENT!!
-
da pamtis
- Novi_Nick
Pogledajte vise na:
http://www.petitiononline.com/mod_perl/ ... i?utakmica
- manijak1
-
TheGame
e što bi volio da fifa poništi tekmu pa da vas ponovo pobijedimo...meni je važno da nije bilo incidenta na terenu medju igračima, što je važno i fifi, tako da sretno s potpisivanjem...neko je rekao da neko skuplja email adrese..kad navali spam a od poništenja ništa 
- manijak1
I ja bih volio da FIFA tebe posluša da ponovi tekmu a pobijediti nas više nećete
na terenu jer ono i nije bila pobjeda
međutim opet nisi u pravu The Game kako Koroman i majmun Kežman psuju balijske majke
svima koji su u dresu svoje države ? .
Koroman će , nadam se spustiti se u Sa ..........s Pala .......neće mu ni SFOR pomoći .

Koroman će , nadam se spustiti se u Sa ..........s Pala .......neće mu ni SFOR pomoći .
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
ako ce se igrati bez podrske navijaca moze...pa cemo vidjeti ko fakat bolje igra...onako je Barbarez vise vremna sudiji ukazivao na sranje na tribini nego sto je igrao...TheGame wrote:e što bi volio da fifa poništi tekmu pa da vas ponovo pobijedimo...meni je važno da nije bilo incidenta na terenu medju igračima, što je važno i fifi, tako da sretno s potpisivanjem...neko je rekao da neko skuplja email adrese..kad navali spam a od poništenja ništa
-
TheGame
na ovakvim utakmicama se vide pravi igrači...kako je nama bilo u zagrebu kad smo s njima 2-2 igrali...45.000. ubij, zakolji. jasenovac i dalje.. a to je bilo 99' ako se ne varam,kad su rane još friškije bile.manijak1 wrote:I ja bih volio da FIFA tebe posluša da ponovi tekmu a pobijediti nas više nećete![]()
na terenu jer ono i nije bila pobjeda
međutim opet nisi u pravu The Game kako Koroman i majmun Kežman psuju balijske majke
svima koji su u dresu svoje države ? .
Koroman će , nadam se spustiti se u Sa ..........s Pala .......neće mu ni SFOR pomoći .![]()
mi smo odigrali mudro, na rezultat..odigrali bolje od vas i tehnički i taktički... a to što vaši fudbaleri nemaju muda to nije naš problem. hebeš fudbalera koji podlegne atmosferi...
- manijak1
E pa
ne kakiši ........poderali smo vas u drugom poluvremenu i taktički i svakako .
Međutim opet ti govoriš o utakmicama bez navijača
šta li bi bilo da su tamo bili vaši navijači .......mislim da bi doživjeli Oluju

Međutim opet ti govoriš o utakmicama bez navijača
-
TheGame
imali ste šut sa 40 metara koji je skinuo Jevrić i onaj traljavi udarac od salihamidžića u 85' u ruke jevrića... statistika ne laže burazeru..manijak1 wrote:E pane kakiši ........poderali smo vas u drugom poluvremenu i taktički i svakako .
Međutim opet ti govoriš o utakmicama bez navijača![]()
šta li bi bilo da su tamo bili vaši navijači .......mislim da bi doživjeli Oluju
![]()
mi smo imali čisti penal nad vukićem (koji je izmedju ostalog bio najveći prodavać lopti na utakmici), onda vukićev slalom koji je završio udarcem kežmana a trebao je pucati jer je bio u idealnoj zoni šuta, i još jedna vukićeva koju je konj plasirao umjesto da je punom raspalio. onda kežman je imao žigića samoga na 2. stativi pa je previše digao.. sve u svemu 4 šanse naše i dvije vaše u drugom poluvremenu..
vaša je sreća što smo neefikasni u napadu a naša što imamo najbolju odbranu u evropi pa smo vam napad presijekli.
više sreće u sljedećim kvalifikacijama..
-
Ina
I ja dva puta potpisala...onako za svaki slucaj
... 5281 ...5288
A ti TheGame, stvarno ljudima treniras zivce ! ...
Ko o cemu, ti o "sportskom" ponasanju IGRACA, a sta je molim te sa divljackim, bolesnim, zivotinjskim, primitivnim, extremnim ponasanjem NAVIJACA?!?
A ono o uzroku sportskog / nogometnog vandalizma okaci macku o rep... socijalna neimastina i bijeda...smijesno...samo me interesuje u kojoj ti dimenziji obitavas?!?
Ko o cemu, ti o "sportskom" ponasanju IGRACA, a sta je molim te sa divljackim, bolesnim, zivotinjskim, primitivnim, extremnim ponasanjem NAVIJACA?!?
A ono o uzroku sportskog / nogometnog vandalizma okaci macku o rep... socijalna neimastina i bijeda...smijesno...samo me interesuje u kojoj ti dimenziji obitavas?!?
- manijak1
I mi smo u prvoj tekmi nad Bolićemmi smo imali čisti penal nad vukićem
-
TheGame
jel' ko poginuo? nije. jedan momak je ostao bez prsta jer je pokušao da vrati bačeni topovski udar pa mu eksplodirao pored ruke...više frke je bilo na derbijima izmedju zvezde i partizana, malte i hrvatske, da ne pominjem finale europskog prvenstva u vaterpolu u Kranju izmedju nas i hrvata, gdje su ljudi prebijeni, od novinara do igrača i trenera..pa su hrvati dobili simboličnu kaznu...stvar je vrlo jednostavna, neču se više ponavljati:Ina wrote:I ja dva puta potpisala...onako za svaki slucaj![]()
... 5281 ...5288
policija je jako brzo smirila strasti i zaštitila vaše navijače....vaša peticija bi imala smisla da su bosanski navijači ostali mirni i da nisu počeli kidati stolice i bacati...hvala bogu pa imaju i kamere na marakani.
-
TheGame
ja govorim za ovu tekmu...samo fali da još izvučeš onu prijateljsku što smo vas 2-0 dobili..manijak1 wrote:I mi smo u prvoj tekmi nad Bolićemmi smo imali čisti penal nad vukićemimali još čistiji .
znači govorimo o šansama o ovoj utakmici...
činjenica je da je sve bilo na našoj strani...kvalitet, domači teren, užarena atmosfera...a vi došli da se vadite na Marakani?! nemojte žaliti za Marakanom, nemate pravo...žalite 1-1 sa litvanijom, španijom 1-1, s nama 0-0.
baš me zanima šta bi nas dočekalo da se utakmica igrala u Zenici ili Sarajevu..