Promocija knjige Radovana Karadžića

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Toozla

#26 Re: Promocija knjige Radovana Karadzica

Post by Toozla »

Smrt fasizmu wrote::x Radovan Karadic je najsramnije ime koje se pojavilo u srpskom narodu. ova kukavica, probisvjet i mafijas je organizovao pljackaski rat u kome je zaradio stotine miliona dolara na krvi naroda Bosne i Hercegovine. Sluga Slobodana Milosevica danas iz pecine pise knjige, a njegovi SDS-fasisti promovisu ih javno i tajno.
Bosna i Hercegovina nece imati napredka niti ce ikada biti cjelovita i drzava svih njenih gradjana dokle je god ovaj ubica ziv i dok su njegovi SDS-nacisti na vlasti.. :x
Smrt fasizmu-Sloboda narodu!
...a... :? ....jel' i on homoseksualac... :D :D :D
Sarafcina

#27 Re: Promocija knjige Radovana Karadzica

Post by Sarafcina »

Toozla wrote:
Smrt fasizmu wrote::x Radovan Karadic je najsramnije ime koje se pojavilo u srpskom narodu. ova kukavica, probisvjet i mafijas je organizovao pljackaski rat u kome je zaradio stotine miliona dolara na krvi naroda Bosne i Hercegovine. Sluga Slobodana Milosevica danas iz pecine pise knjige, a njegovi SDS-fasisti promovisu ih javno i tajno.
Bosna i Hercegovina nece imati napredka niti ce ikada biti cjelovita i drzava svih njenih gradjana dokle je god ovaj ubica ziv i dok su njegovi SDS-nacisti na vlasti.. :x
Smrt fasizmu-Sloboda narodu!
...a... :? ....jel' i on homoseksualac... :D :D :D
jok.:D amidzic :D :P
dizZaster

#28 Re: Promocija knjige Radovana Karadžića

Post by dizZaster »

Fair Life wrote:
dizZaster wrote:"Fair Life"da zivis jos sto godina nemozes skontati poruke koje reisu-l-ulema dr. Mustafa ef.Ceric salje bosnjackom narodu :D
Objasni... pa da skontam.
Ratni zlocinac jadovan k, Skupstina BiH, 14.oktobar 1991.
citat:
"Ovo nije dobro sto vi radite.Ovo je put na koji vi zelite da izvedete
Bosnu i Hercegovinu ista ona autostrada pakla i stradanja kojom su
posle Slovenija i Hrvatska. Nemojte da mislite da necete odvesti
Bosnu i Hercegovinu u pakao a muslimanski narod mozda u nestanak
jer muslimanski narod ne moze da se odbrani ako bude rat ovde"

"Fair Life" jesi li sad skontao :D a ako nisi procitaj jos i komentar od
"No_Comment" :D
gavrilo

#29 Re: Promocija knjige Radovana Karadzica

Post by gavrilo »

Toozla wrote:...a... :? ....jel' i on homoseksualac... :D :D :D
toozla ne vrijedjaj homoseksualce :-)
dr.

#30 Re: Promocija knjige Radovana Karadžića

Post by dr. »

Fair Life wrote:
stella_k wrote:
da pamtis wrote:Požarevac -- U Narodnom muzeju u Požarevcu u ponedeljak će biti održana promocija knjige Radovana Karadžića.
Narodni muzej u Pozarevcu i Književna zajednica Veljko Vidaković iz Niša za ponedeljak u 19.00 su najavili promociju knjige "Pod levu sisu veka", čiji je autor najtraženiji haški begunac. Uvodnu reć daće direktor Muzeja Dragan Jaćanović, a o knjizi će govoriti Slavoljub Obradović i Predrag Jašović.
U pozivnici na promociju stoji da je knjiga štampana kao bibliografsko izdanje, u tvrdom povezu, u 150 numerisanih primeraka i da potvrđuje pravu i jedinu istinu o čoveku i vremenu u kom je živeo i još živi.

i to u narodnom muzeju ce biti odrzana promocija "narodnog heroja" bravo Srbijo!!!
Ma ne trebamo mi o njima nista govoriti...sve to oni sami rade...pricaju vlastitu sramotnu pricu.
Znas li ti Stela sta je sramota ?

Sramota je kad predsjednik vjerskog ogranka SDA (citaj: reis Ceric) u svom intervjuu magazinu Zeitschrift izjavi "Karadzic je uradio za islam u Bosni vise nego ja za pet decenija!"
Ja sam vec odavno rekao da cim neko pocne o zlocinima, onda se skupi grupa papaka koji skrenu temu spominjuci reisa ili SDA. Fakat pateticno.

Nego kad vec kazes to za reisa, daj nam citat iz novina, da vidimo kontekst u kojem je to rekao ako je uopce rekao. Do tada mozes mahat usima. Ionako volis da citiras, kad su "teroristi" upitanju, pogotovo srpske medije.
Fair Life

Post by Fair Life »

Potrudi se dr. i sam nesto pronaci... mada mislim da nisi neupucen u ovu izjavu reisovu kao i u mnoge Alijine raspamecene izjave, ali eto lakse ti je da se pravis Englez.

Uostalom i da ti dam link... potrebna ti je pretplatnicka registracija.
dr.

Post by dr. »

Fair Life wrote:Potrudi se dr. i sam nesto pronaci... mada mislim da nisi neupucen u ovu izjavu reisovu kao i u mnoge Alijine raspamecene izjave, ali eto lakse ti je da se pravis Englez.

Uostalom i da ti dam link... potrebna ti je pretplatnicka registracija.
Nista od ovog linka. A ja se obradovo intervjuu. S obzirom da ti inace kada nekog zelis zavaliti od "strasnih" i "krvolocnih" islamista kao npr. Aliju citiras ga u jednoj recenici bez davanja konteksta. Doduse kada su teroristi u pitanju priznajem da tada preneses cijeli tekst iz Nezavisnih ili Dana tako mi Sanela bin Sjekirice. Zato sam htio da das intervju s Cericem, a ne prepricavanje Senada Pecanina ili Vildane Smailbegovic, pogotovo nakon one debakl kampanje protiv reisa.
SD-6

#33 Re: Promocija knjige Radovana Karadžića

Post by SD-6 »

da pamtis wrote:Požarevac -- U Narodnom muzeju u Požarevcu u ponedeljak će biti održana promocija knjige Radovana Karadžića.
Narodni muzej u Pozarevcu i Književna zajednica Veljko Vidaković iz Niša za ponedeljak u 19.00 su najavili promociju knjige "Pod levu sisu veka", čiji je autor najtraženiji haški begunac. Uvodnu reć daće direktor Muzeja Dragan Jaćanović, a o knjizi će govoriti Slavoljub Obradović i Predrag Jašović.
U pozivnici na promociju stoji da je knjiga štampana kao bibliografsko izdanje, u tvrdom povezu, u 150 numerisanih primeraka i da potvrđuje pravu i jedinu istinu o čoveku i vremenu u kom je živeo i još živi.

i to u narodnom muzeju ce biti odrzana promocija "narodnog heroja" bravo Srbijo!!!
iskreno...poslije visegodisnjeg rashinog obitavanja po sumama i vrtletima :-? ocekovao sam literarni zaokret :oops: i bar jednu povecu kupusaru najlepsih Basni :) :oops:
Post Reply