Trazim mace
Moderator: anex
-
_galaksija
Ma jeb...izgled,de ti nama opisi kakva su ti kola 
-
Elitni vojnik
_galaksija wrote:Ma jeb...izgled,de ti nama opisi kakva su ti kola
Kakve veze ima auto...zar nije bitan karater i slicno?
-
_galaksija
Da b itan je.....nego,jel ti taj megan ima ABS kocnice,ima li maglajke i siber nisi mi to naveo..koliko konja ima i sl...Elitni vojnik wrote:_galaksija wrote:Ma jeb...izgled,de ti nama opisi kakva su ti kola...novi Renault Megane Coupe...crni...full oprema...i ja u njemu
![]()
Kakve veze ima auto...zar nije bitan karater i slicno?
-
Elitni vojnik
Ima sve galaksija
...ako nastavimo pricati o autu radije da otvorim topic u auto-moto? 
-
_galaksija
Neeeee ABS u prevodu na bosanski AJDE BA STANI 
-
_galaksija
Ma daj molim te ko ga zafrkava???Pa vidis da imamo ozbiljne namjere.Slusaj ti,ako su tebe cure citav zivot zafrkavale nemoj da mislis da su svi toliki baxuzithumb wrote:Cure pa vi bas uzele zafrkavati vojnika!!!
-
_galaksija
Ja bas vala,a ne moze da nadje uzivo curu vec trazi VAKOtigris wrote:ne drazi nas vise ,ajde fino reci u cemu je caka![]()
ovo sve je prosto nemoguce![]()
cuj crn a zelene oci, glumi povremeno,finjak, ma dajte cure
-
Elitni vojnik
Neka daju sebi malo oduska
...mene nista ne tangira, bas mi je zanimljivo ovo sa ABS-om
U svakom slucaju jos se nije pojavila ona iz prvog posta...nadam se da hoce jer nije valjda da takve nema na ovom forumu
U svakom slucaju jos se nije pojavila ona iz prvog posta...nadam se da hoce jer nije valjda da takve nema na ovom forumu
-
Elitni vojnik
Nema cake, sve sto je napisano je tacno. Ko zeli da se uvjeri moze slobodno. Ne krijem se. Samo javite vrijeme i mjesto za upoznavanje.
Nisam rekao da nemogu naci curu uzivo...onih koje ce pasti na auto i izgled kakvih je pun grad ima uvijek...ja sam odmah u prvom postu napisao sta trazim.
Nisam rekao da nemogu naci curu uzivo...onih koje ce pasti na auto i izgled kakvih je pun grad ima uvijek...ja sam odmah u prvom postu napisao sta trazim.
- Lace
ne mogu da vjerujem da ti se jos ni jedan nije javila
mora da je to zato sto je vecina tema ili sve...koje si otvorio imala istu temu...ovu
ako nista...zanimljivo te citati...i samo zelim da pitam jos nesto...kako to pored tvog opisa samog sebe da moras mace traziiti preko interneta...zar do sada ne bi trebao imati po 3 objesena na svaku ruku
mora da je to zato sto je vecina tema ili sve...koje si otvorio imala istu temu...ovu
ako nista...zanimljivo te citati...i samo zelim da pitam jos nesto...kako to pored tvog opisa samog sebe da moras mace traziiti preko interneta...zar do sada ne bi trebao imati po 3 objesena na svaku ruku
-
Elitni vojnik
Hvala Lace...vjerni citatelju
Svako od nas ima svoje interese pa tako i ja....politika i veze su moji interesi i to ne krijem.
Vidi moj prethodni odgovor za objasnjenje
Svako od nas ima svoje interese pa tako i ja....politika i veze su moji interesi i to ne krijem.
Vidi moj prethodni odgovor za objasnjenje
-
_galaksija
Zynaci dolazis gdje god se nalazimoElitni vojnik wrote:Nema cake, sve sto je napisano je tacno. Ko zeli da se uvjeri moze slobodno. Ne krijem se. Samo javite vrijeme i mjesto za upoznavanje.
-
_galaksija
Stanite ljudi ja vec pocinjem ozbiljno da razmisljam 
-
Elitni vojnik
galaksija: why not
Lace: godine nikada nisu problem, izlazio sam sa mladjim i starijim do 8 godina
sms5: upravu si, mada meni se vise desava da mi prijateljice nabacuju svoje prijateljice...to u principu dodje isto
sms5: upravu si, mada meni se vise desava da mi prijateljice nabacuju svoje prijateljice...to u principu dodje isto
- Lace
pa jesi to odradio sve prijateljicine prijateljice?Elitni vojnik wrote:galaksija: why not![]()
to je tebi potrosna roba izgleda
-
_galaksija
A daj reci ti nama kolko je tebi godina ono radi orjentacije da znamElitni vojnik wrote:galaksija: why not![]()