Hrvatska

Vijesti sa cijele zemaljske kugle o dešavanjima u bh. dijaspori, zanimljivosti o drugim državama i slično.
Bumbar

Post by Bumbar »

Fair Life wrote:
mraVOjed wrote:split ili zagreb
meni je varaždin super ali mislim da bi ti to bio preveliki šok :D inače, tamo ljudi najbolje žive, grad im izgleda ko sladoled :D nisu osjetili rat
U pravu si... stari barokni grad.
Varazdin je predivan grad :) ...bila sam nedavno...vrlo cisto i uredjeno (nasim divljacima da postavis saksije sa cvijecem po gradu pune bi pikavaca bile :x )...

Sto se zadra tice :D :D ...isto divan...preporucujem ga (zivjela sam godina tamo :) )...preporucujem i moju bivsu osnovnu za dijete :D
PR80.

Post by PR80. »

Bumbar wrote:
Fair Life wrote:
mraVOjed wrote:split ili zagreb
meni je varaždin super ali mislim da bi ti to bio preveliki šok :D inače, tamo ljudi najbolje žive, grad im izgleda ko sladoled :D nisu osjetili rat
U pravu si... stari barokni grad.
Varazdin je predivan grad :) ...bila sam nedavno...vrlo cisto i uredjeno (nasim divljacima da postavis saksije sa cvijecem po gradu pune bi pikavaca bile :x )...

Sto se zadra tice :D :D ...isto divan...preporucujem ga (zivjela sam godina tamo :) )...preporucujem i moju bivsu osnovnu za dijete :D
Puni gradovi narkomana a vidite kako nam se @Bumbar probila masala... :D :D
Bumbar

Post by Bumbar »

PR80. wrote:
Bumbar wrote:
Fair Life wrote: U pravu si... stari barokni grad.

Puni gradovi narkomana a vidite kako nam se @Bumbar probila masala... :D :D

????
PR80.

Post by PR80. »

@Bumbar:
Prije par dana je bila diskusija gdje je najbolje u Hrvatskoj. Uglavnom u kratkim crticama da ti napisem: spominjala se droga u hrvatskim gradovima a tu stella ne zeli da odgaja svoje dijete.
Pises da si zivjela u Hrvatskoj (u gradu "narkotike" na osnovu drugih zakljucaka) a eto opet su te tvoji uspjeli odgojiti da budes fina curica :) ... ma znas sta hocu da kazem... nemam vremena da pisem. :)
Jel kontas sta je pisac htio da kaze? :-? :-?

Ako ne kontas... sve je zeza, nista zlonamjerno. :-) :-)
Fair Life

Post by Fair Life »

stella_k wrote:Daj malo vise informacija o Varazdinu.
Je li tesko za posao ili je mozda bolje otvoriti neki privatni biznis....
J eli tesko za nac stan itd....
Ako nekad odem tamo, kazem im pozdrav od mraVOjeda, vase kultne licnosti.. :)
Za pocetak pokusaj potraziti srecu u Novom Marofu... pa polako cic-mic prema Varazdinu.
stella_k

Post by stella_k »

Fair Life wrote:
stella_k wrote:Daj malo vise informacija o Varazdinu.
Je li tesko za posao ili je mozda bolje otvoriti neki privatni biznis....
J eli tesko za nac stan itd....
Ako nekad odem tamo, kazem im pozdrav od mraVOjeda, vase kultne licnosti.. :)
Za pocetak pokusaj potraziti srecu u Novom Marofu... pa polako cic-mic prema Varazdinu.
Thanks. Ovo zvuci sasvim ok.
A sad samo moram pronaci nekog ko vec zivi tamo...Image
Bumbar

Post by Bumbar »

PR80. wrote:@Bumbar:
Prije par dana je bila diskusija gdje je najbolje u Hrvatskoj. Uglavnom u kratkim crticama da ti napisem: spominjala se droga u hrvatskim gradovima a tu stella ne zeli da odgaja svoje dijete.
Pises da si zivjela u Hrvatskoj (u gradu "narkotike" na osnovu drugih zakljucaka) a eto opet su te tvoji uspjeli odgojiti da budes fina curica :) ... ma znas sta hocu da kazem... nemam vremena da pisem. :)
Jel kontas sta je pisac htio da kaze? :-? :-?

Ako ne kontas... sve je zeza, nista zlonamjerno. :-) :-)
ahaha...nisam vidjela tu diskusiju pa gledam sta... :lol:
notam notam... :) ... a cuj...to je sve utjecaj visestrukih faktora (hoce li se drogirati ili ne)...
Post Reply