Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
mraVOjed wrote:split ili zagreb
meni je varaždin super ali mislim da bi ti to bio preveliki šok inače, tamo ljudi najbolje žive, grad im izgleda ko sladoled nisu osjetili rat
U pravu si... stari barokni grad.
Varazdin je predivan grad ...bila sam nedavno...vrlo cisto i uredjeno (nasim divljacima da postavis saksije sa cvijecem po gradu pune bi pikavaca bile )...
Sto se zadra tice ...isto divan...preporucujem ga (zivjela sam godina tamo )...preporucujem i moju bivsu osnovnu za dijete
mraVOjed wrote:split ili zagreb
meni je varaždin super ali mislim da bi ti to bio preveliki šok inače, tamo ljudi najbolje žive, grad im izgleda ko sladoled nisu osjetili rat
Varazdin je predivan grad ...bila sam nedavno...vrlo cisto i uredjeno (nasim divljacima da postavis saksije sa cvijecem po gradu pune bi pikavaca bile )...
Sto se zadra tice ...isto divan...preporucujem ga (zivjela sam godina tamo )...preporucujem i moju bivsu osnovnu za dijete
Puni gradovi narkomana a vidite kako nam se @Bumbar probila masala...
Fair Life wrote:
Puni gradovi narkomana a vidite kako nam se @Bumbar probila masala...
@Bumbar:
Prije par dana je bila diskusija gdje je najbolje u Hrvatskoj. Uglavnom u kratkim crticama da ti napisem: spominjala se droga u hrvatskim gradovima a tu stella ne zeli da odgaja svoje dijete.
Pises da si zivjela u Hrvatskoj (u gradu "narkotike" na osnovu drugih zakljucaka) a eto opet su te tvoji uspjeli odgojiti da budes fina curica ... ma znas sta hocu da kazem... nemam vremena da pisem.
Jel kontas sta je pisac htio da kaze?
stella_k wrote:Daj malo vise informacija o Varazdinu.
Je li tesko za posao ili je mozda bolje otvoriti neki privatni biznis....
J eli tesko za nac stan itd....
Ako nekad odem tamo, kazem im pozdrav od mraVOjeda, vase kultne licnosti..
Za pocetak pokusaj potraziti srecu u Novom Marofu... pa polako cic-mic prema Varazdinu.
stella_k wrote:Daj malo vise informacija o Varazdinu.
Je li tesko za posao ili je mozda bolje otvoriti neki privatni biznis....
J eli tesko za nac stan itd....
Ako nekad odem tamo, kazem im pozdrav od mraVOjeda, vase kultne licnosti..
Za pocetak pokusaj potraziti srecu u Novom Marofu... pa polako cic-mic prema Varazdinu.
Thanks. Ovo zvuci sasvim ok.
A sad samo moram pronaci nekog ko vec zivi tamo...
PR80. wrote:@Bumbar:
Prije par dana je bila diskusija gdje je najbolje u Hrvatskoj. Uglavnom u kratkim crticama da ti napisem: spominjala se droga u hrvatskim gradovima a tu stella ne zeli da odgaja svoje dijete.
Pises da si zivjela u Hrvatskoj (u gradu "narkotike" na osnovu drugih zakljucaka) a eto opet su te tvoji uspjeli odgojiti da budes fina curica ... ma znas sta hocu da kazem... nemam vremena da pisem.
Jel kontas sta je pisac htio da kaze?
Ako ne kontas... sve je zeza, nista zlonamjerno.
ahaha...nisam vidjela tu diskusiju pa gledam sta...
notam notam... ... a cuj...to je sve utjecaj visestrukih faktora (hoce li se drogirati ili ne)...