vjeciti samci

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Alfons Kauders

Post by Alfons Kauders »

stochar wrote:
G_spot wrote:ova tema meni ko naručena :D :D
al moje pitanje je... kako zbarit samca... :? :? ajme meni difikult jadna sam se našla u neobranom grožđu....
Pokazhi mu sve chari nesamachkog zhivota... :)
da mu napravi pitu ?
Soul_Sista

Post by Soul_Sista »

Alfons Kauders wrote:
Soul_Sista wrote:
G_spot wrote:ova tema meni ko naručena :D :D
al moje pitanje je... kako zbarit samca... :? :? ajme meni difikult jadna sam se našla u neobranom grožđu....
..ma daj sta ti je, uzivaj u slobodi...bavi se sportom, fotografijom, plesi i kad treba i kad ne treba, bacaj se pod auta :D ...itd... :D
sto bas pod auta da se baca... moze se bacit ispod svega i svacega, otkud ti auta crna sestro... :D
ehehe :D ...ma to samo da ubije dosadu :D malo akcije u sred bijela dana :D ...kad se vec nasla "u neobranom grozdu" :D
Elitni vojnik

Post by Elitni vojnik »

Samacki zivot ima svoje prednosti ali meni nedostaje djevojka da je pazim, tretiram kao princezu, uzivam u njenom drustvu i svemu ostalom sto lijepa veza nosi sa sobom.
Ah bezveze....je biti usamljen i samac :sad:
Soul_Sista

Post by Soul_Sista »

Elitni vojnik wrote:Samacki zivot ima svoje prednosti ali meni nedostaje djevojka da je pazim, tretiram kao princezu, uzivam u njenom drustvu i svemu ostalom sto lijepa veza nosi sa sobom.
..a ti kupi lutku na puhanje :lol: :D

Sad ozbiljno, covjek moze biti u vezi ali se isto tako osjecati usamljen. Znaci ja ne vidim da je rjesenje samo naci tu neku djevoku/momka ...daj trznite se malo :D
Elitni vojnik

Post by Elitni vojnik »

Soul_Sista wrote:
Elitni vojnik wrote:Samacki zivot ima svoje prednosti ali meni nedostaje djevojka da je pazim, tretiram kao princezu, uzivam u njenom drustvu i svemu ostalom sto lijepa veza nosi sa sobom.

Sad ozbiljno, covjek moze biti u vezi ali se isto tako osjecati usamljen. Znaci ja ne vidim da je rjesenje samo naci tu neku djevoku/momka ...daj trznite se malo :D
To je odvratno i bezosjecajno reci.

"Daj trznite se malo"! I to je tvoj odgovor!?...strasno domisljato.
Soul_Sista

Post by Soul_Sista »

Elitni vojnik wrote:
Soul_Sista wrote:

To je odvratno i bezosjecajno reci.

"Daj trznite se malo"! I to je tvoj odgovor!?...strasno domisljato.
Sta je ovde odvratno i bezosjecajno?

...ovo za lutku je manje vise zeza...
Elitni vojnik

Post by Elitni vojnik »

To za lutku...o tome se ne treba ni zezati jer to implicira perverznost i sexualno nezdravo ponasanje.
Ako je neko trenutno samac ne znaci da je bolestan.
Stari

Post by Stari »

Mislim da se ovdje neke stvari brkaju. Po meni kategoriju samca, onako kako je ocito vecina od vas diskutanata poima, je covjek stariji od 35 godina koji uprkos cinjenici da vise nije ljubavno i spolno (totalno) neiskusan ipak odluci da zivi u jednoclanom domacinstvu. Jel to - to?

Ako jeste ...eh onda bi mozda i moglo koja da se probesjedi o tom.

A ono za bacanje ispod auta ...je totalno neprihvatljivo...radije pod voz ili brod...a auto.... ma ne ni govora.
Soul_Sista

Post by Soul_Sista »

Elitni vojnik wrote:To za lutku...o tome se ne treba ni zezati jer to implicira perverznost i sexualno nezdravo ponasanje.
...pa ja sam samac i nisam bolesna, nisam to nigjde gore ni napisla...ti si to tumacio kako i jesi. Hocu da kazem nesto drugo, ne treba sjediti i razmisljati o tome kako se samac, patiti sto se nije upoznala ta neka ljubav itd...boze moj, dodje kad dodje...(ako i dodje :D ), postoje druge stvari u zivotu sa kojima se covjek moze zabaviti :) ...to sam i mislila kad sam napisala "trznite se malo"... :)

...a lutka je ZEZA... :D
Stari

Post by Stari »

Ti si nezauzeta studentica ekonomije ...na jednom od najnovije uspostavljenih univerzitetskih sjedista u monarhiji Svedkoj....a od toga do punopravnog statusa ....(oh kako to gordo zvuci) ... SAMCA...ima ti da sjedis sama na toj stolici jos jedno duze vrijeme ...skoro toliko dugo dok ti sjede kose pocnu ciniti kvalifikovanu vecinu od ukupnog broja dlaka na tijelu ...sve dok ne pocnes dobijati suljeve (hemoroide) od tolikog sjedenja.

Dakle glavu gore fina Soul...i ne uclanjuj se u klub ciji clan u biti ne zelis biti.
FortunaBela

Post by FortunaBela »

Lako je biti u paru, ali je teško biti u sretnom paru...
Soul_Sista

Post by Soul_Sista »

Stari wrote:Ti si nezauzeta studentica ekonomije ...na jednom od najnovije uspostavljenih univerzitetskih sjedista u monarhiji Svedkoj....a od toga do punopravnog statusa ....(oh kako to gordo zvuci) ... SAMCA...ima ti da sjedis sama na toj stolici jos jedno duze vrijeme ...skoro toliko dugo dok ti sjede kose pocnu ciniti kvalifikovanu vecinu od ukupnog broja dlaka na tijelu ...sve dok ne pocnes dobijati suljeve (hemoroide) od tolikog sjedenja.

Dakle glavu gore fina Soul...i ne uclanjuj se u klub ciji clan u biti ne zelis biti.
Da, to stoji ako gledas po toj svojoj definiciji "samca"...to gore sto si napisao. Ali na ovoj temi mislim da se ipak radi o "samcima" ljudima mladjih godina koji eto jos nisu uboli :D u necije srce ...ne o onim zahrdjalim samcima. :D
Jos nesto da dodam, radije cu biti sama u bukvalnom smislu nego se osjecati usamljena i "sama" pored nekoga, to je ja mislim puno gore.

p.s.
sa moje lokacije, auta su puno bliza :D
Stari

Post by Stari »

Eh ... znam da je tu zeljenicka stanica pomalena a i promet nije bog zna kakav....ali ako je dotle doslo, trkni do Halsberga (to je tu blizu) tamo imas vozova kolko ti dusa iste i brzih i lokalnih i regionalnih i expresnih ...ma svakakvih.

Nego sta se desilo sa onim momcicem od onomad... kad smo zadnji put ti ja Manijak1 i jos neki raspravljali o tome na "bez cenzure"....jesi li ti to njega ipak prebacila u historiju ili ga jos cekas?
Soul_Sista

Post by Soul_Sista »

Stari wrote:Eh ... znam da je tu zeljenicka stanica pomalena a i promot nije bog zna kakav....ali ako je dotle doslo trkni do Halsberga (to je tu blizu) tamo imas vozova kolko ti dusa iste i brzih i lokalnih i regionalnih i expresnih ...ma svakakvih.

Nego sta se desilo sa onim momcicem od onomad... kad smo zadnji put ti ja Manijak1 i jos neki raspravljali o tome na "bez cenzure"....jesi li ti to njega ipak prebacila u historiju ili ga jos cekas?
...joj stari :D ne volim kad me ozbiljno shvatas :D kad se sjecas tog nekog sa "bez cenzure" a ja ga se ne sjecam :D kako se onda ne sjetis da nekad procitam i pokoji stih od Bukowskog :D
Stari

Post by Stari »

S-S
kako se onda ne sjetis da nekad procitam i pokoji stih od Bukowskog
Sjecam se svakog tvojeg komentara :-) ...ali mi to ne pomaze u mojim nakanama da skontam sta si gornjim textom htjela reci. Jel to sad ispada da vi to jest ti i Mosor1 cyber klonovi jedne te iste stvarne osobe.?.

Dobro je ako je tako.

Medjutim ja jos uvijek ne kontam
Soul_Sista

Post by Soul_Sista »

Stari wrote:S-S
kako se onda ne sjetis da nekad procitam i pokoji stih od Bukowskog
Sjecam se svakog tvojeg komentara :-) ...ali mi to ne pomaze u mojim nakanama da skontam sta si gornjim textom htjela reci. Jel to sad ispada da vi to jest ti i Mosor1 cyber klonovi jedne te iste stvarne osobe.?.

Dobro je ako je tako.

Medjutim ja jos uvijek ne kontam
Ja i Mosor1 i klonovi, jedne te iste osobe? :roll: :D

Ni ja nista ne kontam... :?
Stari

Post by Stari »

Vjeciti samci su tema Dusevna (ili je duhovna ispravnije) Sestro....ne podstrekavaj me da skrecem sa temom zadanog pravca.

:D :D + :D
Soul_Sista

Post by Soul_Sista »

..hajde u zdravlje od Sisterke

:D :D + :D :D
tigris

Post by tigris »

dobro je dok se ne ostari.......

a u svakom slucaju bolje sam nego s kim bilo
krava

Post by krava »

mislim da je lakse naci "pravog/pravu" metodom pokusajai pogresaka...znaci kada probas razne (dobre i lose) sve dok ne nadjes pravog...kao kada trazis posao, lakse nadjes dobar posao kada vec radis nego kad si nezaposlen...

tako i samci, sto su duze sami teze nadju nekoga....treba izlaziti, probati, traziti, biti nadjen.. :)
ali to je samo moje skomno misljenje:)
Stari

Post by Stari »

Eh ...al kad se ostari ...to je onda tuga... jelde?

ljudi moji i dame ...razumite jednu sitnicu...stupanjem u zajednicu s nekim je skroz OK i najcesce je to na obostrano zadovoljstvo ...i najcesce u pocetku.

A sta sad ...ljudi se vremenom mijenjaju...i neozbiljno je tvrditi suprotno u stilu " ja sam isti onaj/ona od prije 20-30 godina". Ona, kaze se cesto : jendostavno nije ona ista cura u koju sam bio smrtno zaljubljen prije 30 godina...puno se prmijenila...ne mogu vise s takvom. I isto u suprotnom slucaju ...on nije ona macho faca kojoj sam dopustila da me zbari ...poceo je da srce , hrce , prdi, ...pocinje gubiti kontrolu nad svojim alkoholnim navikama...rijecnik mu je sve nepodnosljiviji...prema meni je sve grublji....jendostavno nije vise onaj od prije. Ahaaa ...promijenio se ...pa kako to? Obecao je onomad da se nece promijeniti?
PR80.

Post by PR80. »

Soul_Sista wrote:
Elitni vojnik wrote:To za lutku...o tome se ne treba ni zezati jer to implicira perverznost i sexualno nezdravo ponasanje.
...pa ja sam samac i nisam bolesna, nisam to nigjde gore ni napisla...ti si to tumacio kako i jesi. Hocu da kazem nesto drugo, ne treba sjediti i razmisljati o tome kako se samac, patiti sto se nije upoznala ta neka ljubav itd...boze moj, dodje kad dodje...(ako i dodje :D ), postoje druge stvari u zivotu sa kojima se covjek moze zabaviti :) ...to sam i mislila kad sam napisala "trznite se malo"... :)

...a lutka je ZEZA... :D
Ti me @Soul_Sista fino povuce za jezik da Elitnom otpjevam jednu pjesmicu od Atomskog... :D :D

Kupio sam sebi na dar
jedan mali zuti kisobran
da zamijeni sunce kad pada kisa
Kupio sam sebi plasticnu lutku
da mi zamijeni tebe, draga
kad padne noc

U toploj sobi ja sam je napuhao
milovao njezno, tocno kol'ko treba
Imao u vidu da se ne zateleba
kad stiglo je jutro ja sam je ispuhao
jer sve sto mi je pruzila
Bilo je kao kod tebe
vaginalna manipulacija! :D :D
debela

Post by debela »

Toozla wrote:....sloboda izbora....
prije ce biti splet okolnosti..
horns&drums
Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die

Post by horns&drums »

Osim sto sam samac, ja sam i crnac. I kad operem kosu, ja stavim peskir na glavu :D:D:D
Lace

Post by Lace »

sto si bre takav.... :D
Post Reply