Pa da. I onda opet Bošnjakinja. Pa Srpkinja. Pa sad opet Hrvatica. Slijedeće godine je red na Bošnjakinju.Davy Crockett wrote:Slijedili su ga jer je 2000. pobijedila cura iz Bihaća(kada je stupio na snagu nacionalni ključ) zatim 2001. pobijedila Ana-Mirjana, slijedeće godine Danijela Vinš a onda je bilo iz početka.List wrote:Onda ga nisu slijedili ni 2002. godine. Podsjetit ću te, tada je pobijedila Danijela Vinš iz Zenice.Davy Crockett wrote:Mislim da nisu jer da jesu pobijedila bi Čapljinka.
Gleda li iko koke na FTV-u ili RTRS-u?
-
List
Last edited by List on 10/10/2005 00:39, edited 1 time in total.
- UndergroundMan
U potpunosti se slazem s tobomfukara_tz wrote:Sanja je bila najljepsa i to je jedino vazno. Ona i Ana Racanovic meni do sada najljepse.
U jednom postu si spomenuo dvije najljepse missice do sada!
Mada mi je ova zadnja nekako, "najljepsija"...
-
Davy Crockett
Meni je ličila na Mirnu Berend.Glumica wrote:samra iz sarajeva je bila super...
- UndergroundMan
...ipak nedovoljno super... 
-
Davy Crockett
Pitanje je hoće li nakon Samre Tojage nekada ponovo pobijediti cura iz Hercegovine.kekec wrote:Pa kada ce doci red na ostale.List wrote:Pa da. I onda opet Bošnjakinja. Pa Srpkinja. Pa sad opet Hrvatica. Slijedeće godine je red na Bošnjakinju.![]()
Nema nista ljepse od lijepe cigancice,
steta da se neka nije javila na takmicenje.
-
List
Istina je da ima prelijepih Romkinja.kekec wrote:Pa kada ce doci red na ostale.![]()
A meni je drago što je pobijedila Sanja. Nisam gledao izbor ali i ranije sa slika vidjelo se da je najljepša. Drago mi je što su izabrali najljepšu. Pa makar i po nacionalnom ključu.
- Prince
Njegica se fakat proljepšala u ovih godinu dana.
Ipak, i dalje smatram ovaj izbor jadnim i bijednim, pa jeste li čuli onog ciganluka oko auta... Sanja će morati vratiti auto nakon godinu dana, a to je lafo nagrada, kao što je nagrada i putovanje u Kinu, plaćene karte i hotel (!?)
Ipak, i dalje smatram ovaj izbor jadnim i bijednim, pa jeste li čuli onog ciganluka oko auta... Sanja će morati vratiti auto nakon godinu dana, a to je lafo nagrada, kao što je nagrada i putovanje u Kinu, plaćene karte i hotel (!?)
-
Davy Crockett
Zašto bi ga vraćala? Onda se ne zove nagrada nego pozajmica.Prince wrote:Njegica se fakat proljepšala u ovih godinu dana.
- kekec
Pa nije Samra cigancica ???Davy Crockett wrote:Pitanje je hoće li nakon Samre Tojage nekada ponovo pobijediti cura iz Hercegovine.kekec wrote:Pa kada ce doci red na ostale.List wrote:Pa da. I onda opet Bošnjakinja. Pa Srpkinja. Pa sad opet Hrvatica. Slijedeće godine je red na Bošnjakinju.![]()
-
SD-6
daniela vins je bosnjakinjaList wrote:Onda ga nisu slijedili ni 2002. godine. Podsjetit ću te, tada je pobijedila Danijela Vinš iz Zenice.Davy Crockett wrote:Mislim da nisu jer da jesu pobijedila bi Čapljinka.