"FEDERACIJA ILI RAZLAZ"

rehaktor

Post by rehaktor »

Davy Crockett wrote:
da pamtis wrote:
gavrilo wrote: ma skont'o sam ja to bolan ... :D
:oops: svi oni koji navijaju za rep. BiH su moji (nasi) ostali su vasi :oops:
Tu sam vas čekao. Ipak je do fudbala!
jashta je... do fudbala je ako te to tjeshi :D
Davy Crockett

Post by Davy Crockett »

gavrilo wrote:
rehaktor wrote:naravno, ovi u federaciju zive s ljudima, pa se malo uhavizali...
tamo sve sami srbi... nidje veze
evo ja otvoreno trazim da dobijes ban. ako se dijelimo na ljude i "srbe" i ako to prolazi ne cenzurisano, onda su sve ove nase diskusije besmislene...
Poslije se čude zašto tamo neki Srbi navijaju za Srbiju i Crnu Goru. :-) :-) :-) :-) :-)
manijak1

Post by manijak1 »

Oprosti paša solidni :D from Alamo ali........nalaziš li da tvoje čuđenje nema uporište :? :D u korijenima ? :D :D
rehaktor

Post by rehaktor »

Davy Crockett wrote:
gavrilo wrote:
rehaktor wrote:naravno, ovi u federaciju zive s ljudima, pa se malo uhavizali...
evo ja otvoreno trazim da dobijes ban. ako se dijelimo na ljude i "srbe" i ako to prolazi ne cenzurisano, onda su sve ove nase diskusije besmislene...
Poslije se čude zašto tamo neki Srbi navijaju za Srbiju i Crnu Goru. :-) :-) :-) :-) :-)
jadna majko svoja... eto zbog mene navijas...

gavro, ne kaki... bas sam ti lijepu paralelu genocidnoj tvorevini napravio... ili mislis da je r. mrska tekovina herojske borbe golorukog srpskog naroda?
da pamtis

Post by da pamtis »

Davy Crockett wrote:
da pamtis wrote:
gavrilo wrote: ma skont'o sam ja to bolan ... :D
:oops: svi oni koji navijaju za rep. BiH su moji (nasi) ostali su vasi :oops:
Tu sam vas čekao. Ipak je do fudbala!
:oops: meni nije do fudbala, vise, nisam o fudbalu ni pisao :oops:
Davy Crockett

Post by Davy Crockett »

rehaktor wrote:
Davy Crockett wrote:
gavrilo wrote: evo ja otvoreno trazim da dobijes ban. ako se dijelimo na ljude i "srbe" i ako to prolazi ne cenzurisano, onda su sve ove nase diskusije besmislene...
jadna majko svoja... eto zbog mene navijas...

gavro, ne kaki... bas sam ti lijepu paralelu genocidnoj tvorevini napravio... ili mislis da je r. mrska tekovina herojske borbe golorukog srpskog naroda?
Nisam gavrilo! Pogrešan citat! Je li ti stvarno misliš da dio FBiH od 25%(ne znam tačno veličinu te teritorije) nije nastao na protjerivanju, odvođenjima u logore i ubistvima koja su započela u aprilu 1992.godine.
gavrilo

Post by gavrilo »

rehaktor wrote:gavro, ne kaki... bas sam ti lijepu paralelu genocidnoj tvorevini napravio... ili mislis da je r. mrska tekovina herojske borbe golorukog srpskog naroda?
nebitno kakva je to tvorevina (koja se moze da ukine, ako pitas dejvia ili mene), ti dijelis narod na ljude i "srbe", i zato nemoj ti nesto da kakis o bosni i bosanskom duhu kada ti nemas ni b od bosne u sebi.

posle svih uvreda na forumu nije mi palo na pamet da vrijedjam bosnjake i stigmatizujem/demonizujem cijeli narod, nego sam iskljucivo napadao tu osobu. kao sada tebe...
da pamtis

Post by da pamtis »

Nisam gavrilo! Pogrešan citat! Je li ti stvarno misliš da dio FBiH od 25%(ne znam tačno veličinu te teritorije) nije nastao na protjerivanju i ubistvima koja su započela u aprilu 1992.godine.
:oops: u pravu si ti odmah poslije Dejtona SDS i krajisnik protjerase skoro sve srbe iz i oko sarajeva :oops:
da pamtis

Post by da pamtis »

gavrilo wrote:
rehaktor wrote:gavro, ne kaki... bas sam ti lijepu paralelu genocidnoj tvorevini napravio... ili mislis da je r. mrska tekovina herojske borbe golorukog srpskog naroda?
nebitno kakva je to tvorevina (koja se moze da ukine, ako pitas dejvia ili mene), ti dijelis narod na ljude i "srbe", i zato nemoj ti nesto da kakis o bosni i bosanskom duhu kada ti nemas ni b od bosne u sebi.

posle svih uvreda na forumu nije mi palo na pamet da vrijedjam bosnjake i stigmatizujem/demonizujem cijeli narod, nego sam iskljucivo napadao tu osobu. kao sada tebe...
nije istina......Autor: gavrilo Poslano: 09/10/2005 13:11
da pamtis (citat):
fakat ne kontam oni malo stisnu nase nasi se odmah useru

aha... znaci djelimo se na nase i njihove a vama prduckate mi svi bosanci
rehaktor

Post by rehaktor »

gavrilo wrote:

nemam ni ja nista protiv srba kojima ne smeta da zive s ljudima, samo protiv onih koji najradije zive samo sa srbima, a tu svoju zelju vojskom i silom ostvarise... kontash
nemam ja nista ni protiv tebe ni crocketa... nemam ja nista ni protiv srba... ja sam ti bosanac od b do c
kamen

Post by kamen »

tko ne zna dodika poblize trebao bi da zna:
-da je u vrijeme vladavine doticne ustve procenat povratka nesrpskog zivlja u r-sumsku bio neznatan, tj. skoro na nistici,
-da je taj hajvan samo jedan obicni kriminalac koji se idealno slaze sa ostalim polit-nistavilima u tom cetnitetu,
-dobro sluzi medjunarodnim "facama" kada im zatrebaju toboze dobri rezultati u osvajanju bih,
-o njegovim sportskim afinitetima bas je diskutabilno pricati, covjek navija za svoju stranu od koje se nada da ce ga udomiti/spasiti u slucaju nekog "bljeska" ili "oluje",
i da rezimiram dodik je jedno obicno seosko (bos. aleksandrovac) nistavilo
gavrilo

Post by gavrilo »

da pamtis wrote:aha... znaci djelimo se na nase i njihove a vama prduckate mi svi bosanci
eto vidis... kritika isljucivo tebi upucena
gavrilo

Post by gavrilo »

kamen wrote: od koje se nada da ce ga udomiti/spasiti u slucaju nekog "bljeska" ili "oluje"
to ti tako nesto prizeljkujes ili sta ?

nego da se vratim temi ... protivnik sam dodika
kamen

Post by kamen »

gavro "ljepsi" si kad cutis i kad se ne provaljujes
gavrilo

Post by gavrilo »

kamen wrote:gavro "ljepsi" si

hvala, hvala ... Image
kamen

Post by kamen »

man'te me srpskog "cojstva" i rvatske "kulture"
da pamtis

Post by da pamtis »

gavrilo wrote:
da pamtis wrote:aha... znaci djelimo se na nase i njihove a vama prduckate mi svi bosanci
eto vidis... kritika isljucivo tebi upucena
:oops: gavro kakvi su ovo citati gdje ja sve to napisa :oops:
"nasi" da li to nasi po tebi znaci bosnjaci/muslimani ili sta koji ..uractumacis :x kad nemas pojma o cemu pricam :x poceo sam da kontam da si podmukli "nacos" p/s HSS oni su moji...... :oops:
gavrilo

Post by gavrilo »

da pamtis wrote:poceo sam da kontam da si podmukli "nacos" p/s HSS oni su moji...... :oops:
pa kontaj... eto ja sam podmukli nacos. bayko me je eto provalio da sam salonski cetnik... mogu biti i kaurin ako hoces

znas ti vrlo dobro sta sam ja mislio.
da pamtis

Post by da pamtis »

gavrilo wrote:
da pamtis wrote:poceo sam da kontam da si podmukli "nacos" p/s HSS oni su moji...... :oops:
pa kontaj... eto ja sam podmukli nacos. bayko me je eto provalio da sam salonski cetnik... mogu biti i kaurin ako hoces

znas ti vrlo dobro sta sam ja mislio.
pojma nemam sta si ti mislio, isto kao sto ti pojma nemas sta sam ja mislio ali ipak ti si nesto zakljucio :x i trpas mi rijeci usta :x drugi put pamet u glavu i ne skaci pred rudu...
Mr_M

Post by Mr_M »

Podrzavam misljenje Dodika.
da pamtis

Post by da pamtis »

Podrzavam misljenje Dodika.
:oops: mislis prijetnje dodika :oops:
Mr_M

Post by Mr_M »

hawkwind wrote:Dodik se samo bori za RS, istu onu za koju je ozakonio i potpiso, izmedju ostalih i Alija...
Lopov ili ne, sposoban politicar...
tako je
Davy Crockett

Post by Davy Crockett »

da pamtis wrote:
Nisam gavrilo! Pogrešan citat! Je li ti stvarno misliš da dio FBiH od 25%(ne znam tačno veličinu te teritorije) nije nastao na protjerivanju i ubistvima koja su započela u aprilu 1992.godine.
:oops: u pravu si ti odmah poslije Dejtona SDS i krajisnik protjerase skoro sve srbe iz i oko sarajeva :oops:

Radi se o drugoj teritoriji a tamo su pjevali Evo zore, evo dana, evo Jure i Bobana. Jure zove, Boban viče, evo mene poglavniče!

Tamo su početkom 1992. očistili Hercegovinu od Srba dok si reko keks.
sve ce doci na svoje

Post by sve ce doci na svoje »

federacija BIH je ostatak onoga sto zlocinci velike srbije nisu mogli da okupiraju a ne volja naroda u federaciji.

Manji blentitet je ostatak onoga sto je zaustavljeno da se oslobodi 95-e.

Prema tome sadasnja podjela BIH je privremenog karaktera,a ovo sa policijom je posljednji jaci udarac ako ne i glavni za sl;amanjem genocidne tvorevine zvane rs.

to sto neki misle da je jedno potpisano za policiju,a da ce se drugo i kako ko hoce sprovoditi pisi propalo.

Dodik je jedna prodana dusa koji ce uskoro promijeniti dres.

Vec su takvi osigurali sebi mjesto u drzavnim institucijama BIH,a govore protiv BIH.

da je stanje ko 92-e nebi oni nikad prihvatili nista sto je u interesu BIH.

Pustimo ih da se jos malo izlaju.
Davy Crockett

Post by Davy Crockett »

gavrilo wrote:

Nećeš to dočekati. To se zove demokratija.
Post Reply