jashta je... do fudbala je ako te to tjeshiDavy Crockett wrote:Tu sam vas čekao. Ipak je do fudbala!da pamtis wrote:gavrilo wrote: ma skont'o sam ja to bolan ...svi oni koji navijaju za rep. BiH su moji (nasi) ostali su vasi
"FEDERACIJA ILI RAZLAZ"
-
Davy Crockett
Poslije se čude zašto tamo neki Srbi navijaju za Srbiju i Crnu Goru.gavrilo wrote:evo ja otvoreno trazim da dobijes ban. ako se dijelimo na ljude i "srbe" i ako to prolazi ne cenzurisano, onda su sve ove nase diskusije besmislene...rehaktor wrote:naravno, ovi u federaciju zive s ljudima, pa se malo uhavizali...
tamo sve sami srbi... nidje veze
- manijak1
Oprosti paša solidni
from Alamo ali........nalaziš li da tvoje čuđenje nema uporište
u korijenima ?

-
rehaktor
jadna majko svoja... eto zbog mene navijas...Davy Crockett wrote:Poslije se čude zašto tamo neki Srbi navijaju za Srbiju i Crnu Goru.gavrilo wrote:evo ja otvoreno trazim da dobijes ban. ako se dijelimo na ljude i "srbe" i ako to prolazi ne cenzurisano, onda su sve ove nase diskusije besmislene...rehaktor wrote:naravno, ovi u federaciju zive s ljudima, pa se malo uhavizali...
tamo sve sami srbi... nidje veze![]()
![]()
![]()
![]()
gavro, ne kaki... bas sam ti lijepu paralelu genocidnoj tvorevini napravio... ili mislis da je r. mrska tekovina herojske borbe golorukog srpskog naroda?
-
Davy Crockett
Nisam gavrilo! Pogrešan citat! Je li ti stvarno misliš da dio FBiH od 25%(ne znam tačno veličinu te teritorije) nije nastao na protjerivanju, odvođenjima u logore i ubistvima koja su započela u aprilu 1992.godine.rehaktor wrote:jadna majko svoja... eto zbog mene navijas...Davy Crockett wrote:Poslije se čude zašto tamo neki Srbi navijaju za Srbiju i Crnu Goru.gavrilo wrote: evo ja otvoreno trazim da dobijes ban. ako se dijelimo na ljude i "srbe" i ako to prolazi ne cenzurisano, onda su sve ove nase diskusije besmislene...![]()
![]()
![]()
![]()
gavro, ne kaki... bas sam ti lijepu paralelu genocidnoj tvorevini napravio... ili mislis da je r. mrska tekovina herojske borbe golorukog srpskog naroda?
-
gavrilo
nebitno kakva je to tvorevina (koja se moze da ukine, ako pitas dejvia ili mene), ti dijelis narod na ljude i "srbe", i zato nemoj ti nesto da kakis o bosni i bosanskom duhu kada ti nemas ni b od bosne u sebi.rehaktor wrote:gavro, ne kaki... bas sam ti lijepu paralelu genocidnoj tvorevini napravio... ili mislis da je r. mrska tekovina herojske borbe golorukog srpskog naroda?
posle svih uvreda na forumu nije mi palo na pamet da vrijedjam bosnjake i stigmatizujem/demonizujem cijeli narod, nego sam iskljucivo napadao tu osobu. kao sada tebe...
-
da pamtis
Nisam gavrilo! Pogrešan citat! Je li ti stvarno misliš da dio FBiH od 25%(ne znam tačno veličinu te teritorije) nije nastao na protjerivanju i ubistvima koja su započela u aprilu 1992.godine.
-
da pamtis
nije istina......Autor: gavrilo Poslano: 09/10/2005 13:11gavrilo wrote:nebitno kakva je to tvorevina (koja se moze da ukine, ako pitas dejvia ili mene), ti dijelis narod na ljude i "srbe", i zato nemoj ti nesto da kakis o bosni i bosanskom duhu kada ti nemas ni b od bosne u sebi.rehaktor wrote:gavro, ne kaki... bas sam ti lijepu paralelu genocidnoj tvorevini napravio... ili mislis da je r. mrska tekovina herojske borbe golorukog srpskog naroda?
posle svih uvreda na forumu nije mi palo na pamet da vrijedjam bosnjake i stigmatizujem/demonizujem cijeli narod, nego sam iskljucivo napadao tu osobu. kao sada tebe...
da pamtis (citat):
fakat ne kontam oni malo stisnu nase nasi se odmah useru
aha... znaci djelimo se na nase i njihove a vama prduckate mi svi bosanci
-
rehaktor
nemam ni ja nista protiv srba kojima ne smeta da zive s ljudima, samo protiv onih koji najradije zive samo sa srbima, a tu svoju zelju vojskom i silom ostvarise... kontashgavrilo wrote:nebitno kakva je to tvorevina (koja se moze da ukine, ako pitas dejvia ili mene), ti dijelis narod na ljude i "srbe", i zato nemoj ti nesto da kakis o bosni i bosanskom duhu kada ti nemas ni b od bosne u sebi.rehaktor wrote:gavro, ne kaki... bas sam ti lijepu paralelu genocidnoj tvorevini napravio... ili mislis da je r. mrska tekovina herojske borbe golorukog srpskog naroda?
nemam ja nista ni protiv tebe ni crocketa... nemam ja nista ni protiv srba... ja sam ti bosanac od b do c
-
kamen
tko ne zna dodika poblize trebao bi da zna:
-da je u vrijeme vladavine doticne ustve procenat povratka nesrpskog zivlja u r-sumsku bio neznatan, tj. skoro na nistici,
-da je taj hajvan samo jedan obicni kriminalac koji se idealno slaze sa ostalim polit-nistavilima u tom cetnitetu,
-dobro sluzi medjunarodnim "facama" kada im zatrebaju toboze dobri rezultati u osvajanju bih,
-o njegovim sportskim afinitetima bas je diskutabilno pricati, covjek navija za svoju stranu od koje se nada da ce ga udomiti/spasiti u slucaju nekog "bljeska" ili "oluje",
i da rezimiram dodik je jedno obicno seosko (bos. aleksandrovac) nistavilo
-da je u vrijeme vladavine doticne ustve procenat povratka nesrpskog zivlja u r-sumsku bio neznatan, tj. skoro na nistici,
-da je taj hajvan samo jedan obicni kriminalac koji se idealno slaze sa ostalim polit-nistavilima u tom cetnitetu,
-dobro sluzi medjunarodnim "facama" kada im zatrebaju toboze dobri rezultati u osvajanju bih,
-o njegovim sportskim afinitetima bas je diskutabilno pricati, covjek navija za svoju stranu od koje se nada da ce ga udomiti/spasiti u slucaju nekog "bljeska" ili "oluje",
i da rezimiram dodik je jedno obicno seosko (bos. aleksandrovac) nistavilo
-
da pamtis
gavrilo wrote:eto vidis... kritika isljucivo tebi upucenada pamtis wrote:aha... znaci djelimo se na nase i njihove a vama prduckate mi svi bosanci
"nasi" da li to nasi po tebi znaci bosnjaci/muslimani ili sta koji ..uractumacis
-
gavrilo
pa kontaj... eto ja sam podmukli nacos. bayko me je eto provalio da sam salonski cetnik... mogu biti i kaurin ako hocesda pamtis wrote:poceo sam da kontam da si podmukli "nacos" p/s HSS oni su moji......
znas ti vrlo dobro sta sam ja mislio.
-
da pamtis
pojma nemam sta si ti mislio, isto kao sto ti pojma nemas sta sam ja mislio ali ipak ti si nesto zakljuciogavrilo wrote:pa kontaj... eto ja sam podmukli nacos. bayko me je eto provalio da sam salonski cetnik... mogu biti i kaurin ako hocesda pamtis wrote:poceo sam da kontam da si podmukli "nacos" p/s HSS oni su moji......
znas ti vrlo dobro sta sam ja mislio.
-
Davy Crockett
da pamtis wrote:Nisam gavrilo! Pogrešan citat! Je li ti stvarno misliš da dio FBiH od 25%(ne znam tačno veličinu te teritorije) nije nastao na protjerivanju i ubistvima koja su započela u aprilu 1992.godine.u pravu si ti odmah poslije Dejtona SDS i krajisnik protjerase skoro sve srbe iz i oko sarajeva
Radi se o drugoj teritoriji a tamo su pjevali Evo zore, evo dana, evo Jure i Bobana. Jure zove, Boban viče, evo mene poglavniče!
Tamo su početkom 1992. očistili Hercegovinu od Srba dok si reko keks.
-
sve ce doci na svoje
federacija BIH je ostatak onoga sto zlocinci velike srbije nisu mogli da okupiraju a ne volja naroda u federaciji.
Manji blentitet je ostatak onoga sto je zaustavljeno da se oslobodi 95-e.
Prema tome sadasnja podjela BIH je privremenog karaktera,a ovo sa policijom je posljednji jaci udarac ako ne i glavni za sl;amanjem genocidne tvorevine zvane rs.
to sto neki misle da je jedno potpisano za policiju,a da ce se drugo i kako ko hoce sprovoditi pisi propalo.
Dodik je jedna prodana dusa koji ce uskoro promijeniti dres.
Vec su takvi osigurali sebi mjesto u drzavnim institucijama BIH,a govore protiv BIH.
da je stanje ko 92-e nebi oni nikad prihvatili nista sto je u interesu BIH.
Pustimo ih da se jos malo izlaju.
Manji blentitet je ostatak onoga sto je zaustavljeno da se oslobodi 95-e.
Prema tome sadasnja podjela BIH je privremenog karaktera,a ovo sa policijom je posljednji jaci udarac ako ne i glavni za sl;amanjem genocidne tvorevine zvane rs.
to sto neki misle da je jedno potpisano za policiju,a da ce se drugo i kako ko hoce sprovoditi pisi propalo.
Dodik je jedna prodana dusa koji ce uskoro promijeniti dres.
Vec su takvi osigurali sebi mjesto u drzavnim institucijama BIH,a govore protiv BIH.
da je stanje ko 92-e nebi oni nikad prihvatili nista sto je u interesu BIH.
Pustimo ih da se jos malo izlaju.
-
Davy Crockett
gavrilo wrote:evo ja otvoreno trazim da dobijes ban. ako se dijelimo na ljude i "srbe" i ako to prolazi ne cenzurisano, onda su sve ove nase diskusije besmislene...rehaktor wrote:naravno, ovi u federaciju zive s ljudima, pa se malo uhavizali...
tamo sve sami srbi... nidje veze
Nećeš to dočekati. To se zove demokratija.