Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
manijak1 wrote:Turkey
P.S 3. Atromitos/H.
Mene oduševio Ikonić hrabar dečko i zreo za repku .
Perković - pravo pojačanje.
I publika - više nego korektna idu bolji dani
u prvom poluvremenu jesu dobro igrali..ali su onda dozivjeli neshvatljiv pad i prokockali prednost od 20 poena..znam da je prva utakmica ali se to ne bi smjelo desavati..(btw. i zvezdi je prva utakmica pa je stigla tu prednost)..sreca pa ih je sut isao..kol'ko-tol'ko..novi williams je bezze igrac..barem prema onome sto je pokazao..savjetujem strumfu da malo saceka sa prognozama da je ulazak u final8 siguran..jer realno ona ekipa zvezde je bila vise nego tanka..sacekajmo utakmice sa jacim ekipama..za pocetak tekmu sa sirokim...
u prvom poluvremenu jesu dobro igrali..ali su onda dozivjeli neshvatljiv pad i prokockali prednost od 20 poena..znam da je prva utakmica ali se to ne bi smjelo desavati..(btw. i zvezdi je prva utakmica pa je stigla tu prednost)..sreca pa ih je sut isao..kol'ko-tol'ko..novi williams je bezze igrac..barem prema onome sto je pokazao..savjetujem strumfu da malo saceka sa prognozama da je ulazak u final8 siguran..jer realno ona ekipa zvezde je bila vise nego tanka..sacekajmo utakmice sa jacim ekipama..za pocetak tekmu sa sirokim...
ma meni je vazno da oni budu bolji od sirokog..zbog kupa i domaceg prvenstva..a pusti goodyear liga..ima vremena i za to..ali boga mi siroki je jak ove sezone..ali pravooo..mislim da je jaci od bosne...
utakmica je pocela u 17:30....vjerovatno zavrsila oko 19:30....ili mozda kasnije........a igrac koji se krvavo placa.......vec u 22:00 je sjedio u Delikatesnoj Radnji i pijuckao svoje pivo, kao da se nista nije desilo to vece.....kao da nije odigrao utakmicu u kojoj je postigao 6 poena...ili u najmanju ruku kao da je odigrao utakmicu u kojoj je Bosna dobila sa 14 poena....a ne izgubila naravno rijec je o Tomislavu Tomovicu.......koji vise vremena provodi u Delikatesnoj nego na treninzima.......to je taj sportski zivot koji vodi predobro placen kosarkas profesionalac ja sam otisao oko 24:00, a on je jos sjedio, vjerovatno analizirajuci svoj ucinak od prije sat-dva vremena.....o tih par piva koje to vece popio.........sramota
p.s. samo da podsjetim da se utakmica igrala u ZG.....tako da je ekipa K.K. Bosne, nakon utakmice avionom u 21:00 poletila iz ZG....tako da je junak ove price bukvalno sletio u D.R.
Last edited by sorge_sa on 16/10/2005 17:58, edited 2 times in total.
sorge_sa wrote:utakmica je pocela u 17:30....vjerovatno zavrsila oko 19:30....ili mozda kasnije........a igrac koji se krvavo placa.......vec u 22:00 je sjedio u Delikatesnoj Radnji i pijuckao svoje pivo, kao da se nista nije desilo to vece.....kao da nije odigrao utakmicu u kojoj je postigao 6 poena...ili u najmanju ruku kao da je odigrao utakmicu u kojoj je Bosna dobila sa 14 poena....a ne izgubila naravno rijec je o Tomislavu Tomovicu.......koji vise vremena provodi u Delikatesnoj nego na treninzima.......to je taj sportski zivot koji vodi predobro placen kosarkas profesionalac ja samo otisao oko 24:00, a on je jos sjedio, vjerovatno analizirajuci svoj ucinak od prije sat-dva vremena.....o tih par piva koje to vece popio.........sramota
bezze vam je prica..sta je trebao raditi..izgubili od realno jace cibone..dosao avionom u sarajevo..covjek izasao..neka ga..da je to uradio noc prije utakmice onda bi ga trebalo kritikovati..iako ga ja ne gotivim..nije nista posebno..mislim da je zeleznik bolji od njega duplo..al' nebitno...
zelim samo spomenuti odlicnu igru sirokog na pecari..pregazili su partizan i izgleda da ce se obistinit one moje pretpostavke kako ce ove sezone titula bih nazad na pecaru..kao sto rekoh..siroki nikad jaci..stvarno imaju odlicnu ekipu..(iako kupovina igraca od 35-36-37-38 godina i nije bas potez za pohvaliti)..s druge strane bosna mi izgleda neuvjerljivo uprkos vasem optimizmu..mislim da ce ove godine plasman na final8 doci u pitanje...
s druge strane bosna mi izgleda neuvjerljivo uprkos vasem optimizmu..mislim da ce ove godine plasman na final8 doci u pitanje...
..........stoji i ova ali neće se obistiniti valjda .
Hemofarm dobio Union Olimpiju 89 :80
Domžale - Pivovarna Laško 29 :38 - poluvrijeme
Zagreb - Široki 45 :43 - poluvrijeme
Bosna - (Edu samo kukaš ) Vojvodina 36 :37 - poluvrijeme .
Eto....... valjda su sjedišta a i parket na svom mjestu u dvorani "Mirza Delibašić" .
Glupa šala ali ni ja nisam pametniji
kk bosna iz utakmice u utakmicu sve gora i gora.
siroki ih nije samo pobijedio vec ih je razbio .
ukoliko se nesta ne promjeni bosna ce finale sa tribina posmatrati .
zao mi je sto sam bio u pravu..ali samo laik (i subjektivni navijac) je mogao ocekivati bolju igru od bosne ove sezone..dovoljno mi je bila finalna utakmica protiv efesa na kindzetovom turniru i ona patnja koja je trajala 24 sekunde da bi se lopta jedva nekako uputila ka kosu..siroki je relano jaca ekipa..i mislim da se ove sezone titula opet vraca u tu vukojebinu..ali ako ide zasluzeno onda neka ide...
rekoh li ti ja strumfe da cu biti gusto..drago mi je zbog sehovica..konacno je i bajramovic stisnuo muda pa pustio nekog mladjeg..a posebno mi je drago sto je mali dize bez ikakvog straha..ja sam govorio samo pali..kad god si sam..nije mi zao kad dijete fuli 10 suteva..al' kad oni starohani pocnu forsirati..
edu, da ne znas mozda kakav je potencijal ovih ostalih omladinaca (da ih nije ko gledo)?
hoce li moci aktivno ucestvovatiu igri ili ce ostati samo navikani "talenti"???
djedovica sam gledao na turniru haris brkic..i mali je odlican..ima sve sanse da postane vrhunski kosarkas..zimica sam gledao sam u goodyear ligi..i s obzirom na visinu i godine i od njega bi trebao biti dobar igrac..ukoliko mu se da veca minutaza..ali izgleda da to mozemo ocekivati tek kad stari damjanovic ostari...