St.Germain wrote:vasih prijatelja, poznanika, ljubavnika i ljubavnica...molim za iskrene odgovore...zasto se ovi iz rs-a kurce i misle da su drugaciji?
Prijatelj mi može biti svako ko normalno razmišlja. Generalno ne volim Srbe, ali ima izuzetaka, mada mi u suštini svi idu na živce, neki više, neki manje. Ne volim još neke nacije, ali ne treba generalizovati, nemam prijatelja Albanaca, Makedonaca... Što ne znači da neću imati.
Poznanici mogu biti bilo ko, to mi uopšte nije važno.
Ljubavnica takođe može biti bilo koje nacije, jedino ne može biti Izraelka, kao ni prijatelj, poznanik, poslovni partner... bilo ko... Njih bi sve.... Znate već...
Za ženu bih volio da bude muslimanka, Sarajka, ali čisto sumnjam da će biti, jer se uvijek zabavljam s curama iz drugih gradova, ili čak drugih država.
Tako, da odgovorim, jako mi je važno nacionalno porijeklo, jer kod takvih komunikacija dođu do izražaja talasne dužine, koje su meni jako bitne pri sklapanju nekih novih prijateljstava, poznanstava, veza, poslova... Nemam ništa protiv ljudi drugih nacija generalno, i oni su ljudi, i ne smatram nikoga manje vrijednim, ali opet mi je bitno, jer ne mogu naći zajednički jezik sa svakim...