A gdje smo sada mi???

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

maccarona

Post by maccarona »

Ne razumijem :oops: :D sta mislis??? :D :D
manijak1

Post by manijak1 »

:oops: Mislim isto što i ti .........pa ti vidi :D :D šta je to a to je ....... :D :D položaj :D :D mene u odnosu na tebe :D :D .
Ili ? :( :( nema nas na mapi ? :D :D
maccarona

Post by maccarona »

Izvini, ali ja jos uvijek ne razumijem :lol: :lol: :lol:
Lisac

Post by Lisac »

ma ima vas na mapi :D :D samo bi mozhda morao upotrjebiti obje ruke (neshto kao kad svirash harmoniku :D) pa da se pronadjesh :D :D
anaLiticharu :D
manijak1

Post by manijak1 »

:( :( Eno sad i on me napada :D :D a Maccu boli glava ? :D :D
Kareem Abdul-Jabbar

Post by Kareem Abdul-Jabbar »

maccarona wrote::oops: na tvoj mapi :oops: je bosna u ljepsem :oops: tj........ :D polozaju :D nego kod mene :D :oops:
:D :D jes' jes' :D:D malo je vishe uz desni guz :oops::D:lol: al' je zato skandivanija i njemacka :P:oops: :lol: whahahahah :lol: a bogami i sjeverna afrika nije bas najbolje :D:D:D:lol::lol:
Lisac

Post by Lisac »

manijak1 wrote::( :( Eno sad i on me napada :D :D a Maccu boli glava ? :D :D
ma ne ja te samo branim :D kontash :D a macca folira :D sve je to igra machke i misha :D :D
maccarona

Post by maccarona »

Lisac wrote:
manijak1 wrote::( :( Eno sad i on me napada :D :D a Maccu boli glava ? :D :D
ma ne ja te samo branim :D kontash :D a macca folira :D sve je to igra machke i misha :D :D

kakva si mi ti lija :lol: :lol: :lol:
Lisac

Post by Lisac »

bojim se da su u ovoj basni uloge vec odavno podjeljene :D :D meni dosta glume :D :D maniju josh nije :D
manijak1

Post by manijak1 »

Ja tek počeo :oops: :D :D
pitt

Post by pitt »

manijak1 wrote:Ja tek počeo :oops: :D :D
Mazohista :D
Lisac

Post by Lisac »

slobodno trzhishte se u principu samo regulira. njime upravljaju ponuda, potrazhnja i u novije vrijeme multikorporacije koje kontrolishu i jedno i drugo :D :D ja sam "mister no" a ti mani "lone wolf" :D :D

shta ima pitte :D gdje si ti (ovo samo da ne odmaknemo od teme) :D :D
pitt

Post by pitt »

Lisac wrote:slobodno trzhishte se u principu samo regulira. njime upravljaju ponuda, potrazhnja i u novije vrijeme multikorporacije koje kontrolishu i jedno i drugo :D :D ja sam "mister no" a ti mani "lone wolf" :D :D

shta ima pitte :D gdje si ti (ovo samo da ne odmaknemo od teme) :D :D
Tu sam cijenjeni kolega..........dezuram po obicaju :D
da pamtis

Post by da pamtis »

stochar wrote:Ima li neko sta pametno reci? Dajte ljudi, ako nemate sta rechi, onda je najbolje da se branite sutnjom... :-)
ja imam jednu slicicu, slucajno naletio malo prije pa eto.... :D

Image
kikic

#40 A gdje smo sada mi???

Post by kikic »

da pamtis...

obzirom na ovakvu za.ebanciju cijenjenih forumasa, mogu samo da ti cestitam... na moju veliku zalost...
rajvosa

Post by rajvosa »

da pamtis wrote:
stochar wrote:Ima li neko sta pametno reci? Dajte ljudi, ako nemate sta rechi, onda je najbolje da se branite sutnjom... :-)

Image

Fali mu jedan prst... :lol: :lol:

Kreten :music2:
maccarona

Post by maccarona »

rajvosa wrote:
da pamtis wrote:

Image

Fali mu jedan prst... :lol: :lol:

Kreten :music2:
:lol: :lol: :lol:

Fali njima puno toga :D
kojsino

Post by kojsino »

kojsino wrote:Divljaci iz Beograda i Zagreba,
su uspjeli da nasamare ove nase divljake,
i uz pomoc Terzica, mi smo nigdje ,
a nista smo vec odavno uz ovakvu fasisticku koaliciju SDA+SDS+HDZ !!!
Ma nek se plese...
FFK as Lucy01

Post by FFK as Lucy01 »

da pamtis wrote:

Image
Sta je ovo :? neki retardirani bez jednog prsta :lol: :lol:
MBA

Post by MBA »

umro je mostar wrote:eh sada sve sto je bosansko i ima imalo ugleda u svijetu treba krenuti u kampanju da Hrvatskoj uslov za ulazak u EU bude oduzimanje drzavljanstva hercegovackim "sunarodnjacima", a SiCG ukidanje RS i oduzimanje eventualnih drzavljanstava prekodrinskim "sunarodnjacima". Da vidite kako onda vole BiH i kako zemlja napreduje i kako se jebe mater nacionalistima i kako se vice da smo mi vijekovima zivjeli zajedno i kako se hvataju zlocinci. Jebote to bi bilo cudo, ali sve sto je od ugleda u Bosni mora poceti voditi tu kampanju po cijelom svijetu da se to i ostvari. To je sansa Bosne i Hercegovine i ne smije se propustiti.
Dakle Hrvatska mora onima u Grudama i Citluku rec da nista nema sa njima i da njihovi pogledi trebaju ici prema Sarajevu, a ne prema Zagrebu. To isto treba uraditi Srbija sa prekodrincima i Bosna ce njih vrlo brzo stic.
Medjutim mene sve nesto strah da ovim dvjema drzavama niko nece postavit takav uslov.

Hrvatska to nece "reci." A i zasto bi? Da li zato sto bijednike poput tebe treba naciniti sretnim jer je i drugima jednako lose.

Ono sto treba da se uradi jeste da svak gleda svoja posla i bori se za bolji zivot svojim sopstvenim trudom, a ne cekajuci milostinju drugih. Zaboravi na negativne emocije i proslost; okreni se buducnosti. Za pocetak, oslobodi se kompleksa bijede i zavisti. Vjeruj da ces se sjetiti ovoga sto sam ti napisao i bit ces mi zahvalan.
mostarac

Post by mostarac »

MBA wrote:
umro je mostar wrote:eh sada sve sto je bosansko i ima imalo ugleda u svijetu treba krenuti u kampanju da Hrvatskoj uslov za ulazak u EU bude oduzimanje drzavljanstva hercegovackim "sunarodnjacima", a SiCG ukidanje RS i oduzimanje eventualnih drzavljanstava prekodrinskim "sunarodnjacima". Da vidite kako onda vole BiH i kako zemlja napreduje i kako se jebe mater nacionalistima i kako se vice da smo mi vijekovima zivjeli zajedno i kako se hvataju zlocinci. Jebote to bi bilo cudo, ali sve sto je od ugleda u Bosni mora poceti voditi tu kampanju po cijelom svijetu da se to i ostvari. To je sansa Bosne i Hercegovine i ne smije se propustiti.
Dakle Hrvatska mora onima u Grudama i Citluku rec da nista nema sa njima i da njihovi pogledi trebaju ici prema Sarajevu, a ne prema Zagrebu. To isto treba uraditi Srbija sa prekodrincima i Bosna ce njih vrlo brzo stic.
Medjutim mene sve nesto strah da ovim dvjema drzavama niko nece postavit takav uslov.

Hrvatska to nece "reci." A i zasto bi? Da li zato sto bijednike poput tebe treba naciniti sretnim jer je i drugima jednako lose.

Ono sto treba da se uradi jeste da svak gleda svoja posla i bori se za bolji zivot svojim sopstvenim trudom, a ne cekajuci milostinju drugih. Zaboravi na negativne emocije i proslost; okreni se buducnosti. Za pocetak, oslobodi se kompleksa bijede i zavisti. Vjeruj da ces se sjetiti ovoga sto sam ti napisao i bit ces mi zahvalan.
ako to bude uslov ulaska u EU HRvatska ce to REĆI svidjalo se to njoj ili ne. Na nama je da ubjedimo Evropu da to bude uslov, jer nama zivota nema, a tu mislim na BiH, ako ovako ne bude, jer ovi ce onda obzriom da su EU drzavljani moci jebavat ovu zemlju vijekovima.
Toozla

Post by Toozla »

A gdje smo sada mi???
....bolje ti je da ne znas.....
zelenikamen

Post by zelenikamen »

Hrvatska ce uci u EU - NIKAD.
Nase zahtjeve naspram kandidata za EU niko nikada nije niti ce fermati 2%,medjutim na tvoju radost jedan dio tvojih sugradjana ce NIKAD biti EU drzavljani jer braca Slovenci su ti cija se rijec pika u EU.
A sad ce krenuti zahtjevi Janeza za novim granicama kako na moru tako i na kopnu.
Pitanje je samo koliko je Hrvatskoj stalo do njenih drzavnih teritorija??
U svakom slucaju interesanta utakmica na zapadu.
danas

Post by danas »

A gdje smo sada mi???
A gde smo mi, naivni, što smo se dizali na Hej Sloveni?
Kao da smo uz tu priču izmišljeni...i prevareni
.
_BaykoNoor_

Post by _BaykoNoor_ »

Toozla wrote:
A gdje smo sada mi???
....bolje ti je da ne znas.....
slazem se kolega :D :D :D
Post Reply