A gdje smo sada mi???
- manijak1
Ili ?
- manijak1
- Kareem Abdul-Jabbar
maccarona wrote:na tvoj mapi
je bosna u ljepsem
tj........
polozaju
nego kod mene
![]()
- manijak1
Ja tek počeo

-
Lisac
slobodno trzhishte se u principu samo regulira. njime upravljaju ponuda, potrazhnja i u novije vrijeme multikorporacije koje kontrolishu i jedno i drugo
ja sam "mister no" a ti mani "lone wolf"

shta ima pitte
gdje si ti (ovo samo da ne odmaknemo od teme)

shta ima pitte
- pitt
Tu sam cijenjeni kolega..........dezuram po obicajuLisac wrote:slobodno trzhishte se u principu samo regulira. njime upravljaju ponuda, potrazhnja i u novije vrijeme multikorporacije koje kontrolishu i jedno i drugo![]()
ja sam "mister no" a ti mani "lone wolf"
![]()
shta ima pittegdje si ti (ovo samo da ne odmaknemo od teme)
![]()
-
kikic
#40 A gdje smo sada mi???
da pamtis...
obzirom na ovakvu za.ebanciju cijenjenih forumasa, mogu samo da ti cestitam... na moju veliku zalost...
obzirom na ovakvu za.ebanciju cijenjenih forumasa, mogu samo da ti cestitam... na moju veliku zalost...
- maccarona
rajvosa wrote:da pamtis wrote:ja imam jednu slicicu, slucajno naletio malo prije pa eto....stochar wrote:Ima li neko sta pametno reci? Dajte ljudi, ako nemate sta rechi, onda je najbolje da se branite sutnjom...![]()
Fali mu jedan prst...![]()
![]()
Kreten
Fali njima puno toga
-
FFK as Lucy01
Sta je ovoda pamtis wrote:ja imam jednu slicicu, slucajno naletio malo prije pa eto....stochar wrote:Ima li neko sta pametno reci? Dajte ljudi, ako nemate sta rechi, onda je najbolje da se branite sutnjom...![]()
-
MBA
umro je mostar wrote:eh sada sve sto je bosansko i ima imalo ugleda u svijetu treba krenuti u kampanju da Hrvatskoj uslov za ulazak u EU bude oduzimanje drzavljanstva hercegovackim "sunarodnjacima", a SiCG ukidanje RS i oduzimanje eventualnih drzavljanstava prekodrinskim "sunarodnjacima". Da vidite kako onda vole BiH i kako zemlja napreduje i kako se jebe mater nacionalistima i kako se vice da smo mi vijekovima zivjeli zajedno i kako se hvataju zlocinci. Jebote to bi bilo cudo, ali sve sto je od ugleda u Bosni mora poceti voditi tu kampanju po cijelom svijetu da se to i ostvari. To je sansa Bosne i Hercegovine i ne smije se propustiti.
Dakle Hrvatska mora onima u Grudama i Citluku rec da nista nema sa njima i da njihovi pogledi trebaju ici prema Sarajevu, a ne prema Zagrebu. To isto treba uraditi Srbija sa prekodrincima i Bosna ce njih vrlo brzo stic.
Medjutim mene sve nesto strah da ovim dvjema drzavama niko nece postavit takav uslov.
Hrvatska to nece "reci." A i zasto bi? Da li zato sto bijednike poput tebe treba naciniti sretnim jer je i drugima jednako lose.
Ono sto treba da se uradi jeste da svak gleda svoja posla i bori se za bolji zivot svojim sopstvenim trudom, a ne cekajuci milostinju drugih. Zaboravi na negativne emocije i proslost; okreni se buducnosti. Za pocetak, oslobodi se kompleksa bijede i zavisti. Vjeruj da ces se sjetiti ovoga sto sam ti napisao i bit ces mi zahvalan.
-
mostarac
ako to bude uslov ulaska u EU HRvatska ce to REĆI svidjalo se to njoj ili ne. Na nama je da ubjedimo Evropu da to bude uslov, jer nama zivota nema, a tu mislim na BiH, ako ovako ne bude, jer ovi ce onda obzriom da su EU drzavljani moci jebavat ovu zemlju vijekovima.MBA wrote:umro je mostar wrote:eh sada sve sto je bosansko i ima imalo ugleda u svijetu treba krenuti u kampanju da Hrvatskoj uslov za ulazak u EU bude oduzimanje drzavljanstva hercegovackim "sunarodnjacima", a SiCG ukidanje RS i oduzimanje eventualnih drzavljanstava prekodrinskim "sunarodnjacima". Da vidite kako onda vole BiH i kako zemlja napreduje i kako se jebe mater nacionalistima i kako se vice da smo mi vijekovima zivjeli zajedno i kako se hvataju zlocinci. Jebote to bi bilo cudo, ali sve sto je od ugleda u Bosni mora poceti voditi tu kampanju po cijelom svijetu da se to i ostvari. To je sansa Bosne i Hercegovine i ne smije se propustiti.
Dakle Hrvatska mora onima u Grudama i Citluku rec da nista nema sa njima i da njihovi pogledi trebaju ici prema Sarajevu, a ne prema Zagrebu. To isto treba uraditi Srbija sa prekodrincima i Bosna ce njih vrlo brzo stic.
Medjutim mene sve nesto strah da ovim dvjema drzavama niko nece postavit takav uslov.
Hrvatska to nece "reci." A i zasto bi? Da li zato sto bijednike poput tebe treba naciniti sretnim jer je i drugima jednako lose.
Ono sto treba da se uradi jeste da svak gleda svoja posla i bori se za bolji zivot svojim sopstvenim trudom, a ne cekajuci milostinju drugih. Zaboravi na negativne emocije i proslost; okreni se buducnosti. Za pocetak, oslobodi se kompleksa bijede i zavisti. Vjeruj da ces se sjetiti ovoga sto sam ti napisao i bit ces mi zahvalan.
-
zelenikamen
Hrvatska ce uci u EU - NIKAD.
Nase zahtjeve naspram kandidata za EU niko nikada nije niti ce fermati 2%,medjutim na tvoju radost jedan dio tvojih sugradjana ce NIKAD biti EU drzavljani jer braca Slovenci su ti cija se rijec pika u EU.
A sad ce krenuti zahtjevi Janeza za novim granicama kako na moru tako i na kopnu.
Pitanje je samo koliko je Hrvatskoj stalo do njenih drzavnih teritorija??
U svakom slucaju interesanta utakmica na zapadu.
Nase zahtjeve naspram kandidata za EU niko nikada nije niti ce fermati 2%,medjutim na tvoju radost jedan dio tvojih sugradjana ce NIKAD biti EU drzavljani jer braca Slovenci su ti cija se rijec pika u EU.
A sad ce krenuti zahtjevi Janeza za novim granicama kako na moru tako i na kopnu.
Pitanje je samo koliko je Hrvatskoj stalo do njenih drzavnih teritorija??
U svakom slucaju interesanta utakmica na zapadu.
-
_BaykoNoor_
slazem se kolegaToozla wrote:....bolje ti je da ne znas.....A gdje smo sada mi???