Intimne "frizure"...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- sicky
car-x wrote:ali je problem..anais_nin wrote: p.s. urastanje dlacica rijesiv problem-...
a osim toga, picka bez dlaka izgleda pravo smijesno.. barem sto se mene tice..
razumijem napaljene tinejdzere koji se loze na scenu iz americke pite kad cehinja uzme njegovu ruku i veli "this is called shaved" ili tako nesto, ali maca bez dlaka je nekako pravo ruzna.. jednostavno celava..
-
Glumica
jaooooo pa ovo nije normalno, dodjem na forum da malo prosaram i ovo da bude prva tema na koju odgovaram
helem, ja idem kod tete koja mi SVE skine... skrooooooz... mene ne boli strasno, plus ona jako dobro radi i ne bi je mijenjala za sva blaga svijeta... nikakvih uraslih dlacica, nicega... dole skine sve, gore nekad ostavim cizu ili trokutic...
sviiiiima bih preporucila vosak, ako ne mogu sve, onda barem bikini, jer se stvarno, stvarno osjeti razlika... ne mogu se zamislit svaki dan sa brijacem, pa ono grubo, pa bocka, ma nema sanse...
helem, ja idem kod tete koja mi SVE skine... skrooooooz... mene ne boli strasno, plus ona jako dobro radi i ne bi je mijenjala za sva blaga svijeta... nikakvih uraslih dlacica, nicega... dole skine sve, gore nekad ostavim cizu ili trokutic...
sviiiiima bih preporucila vosak, ako ne mogu sve, onda barem bikini, jer se stvarno, stvarno osjeti razlika... ne mogu se zamislit svaki dan sa brijacem, pa ono grubo, pa bocka, ma nema sanse...
- Sensei
-
tigris
u sarajevu ima zena muratka se zove po grada ide kod nje..isla i ja al preselila pa mi daleko....plus guzva al kad te odere...ta ne pita samo skine......Glumica wrote:jaooooo pa ovo nije normalno, dodjem na forum da malo prosaram i ovo da bude prva tema na koju odgovaram![]()
![]()
-
car-x
sicky, upravo neki dan zavrsili novu web stranicu.. farbe su za obrve i trepavice, ali se medju rajom prica da farba sve sto je dlaka..sicky wrote:dolazi li u obzir farbanje![]()
![]()
http://www.refectocil.at
-
car-x
vidi glumice.. nema je sto godina.. onda naleti.. i prica kakvu frizuru "dole" nosi..Glumica wrote:jaooooo pa ovo nije normalno, dodjem na forum da malo prosaram i ovo da bude prva tema na koju odgovaram![]()
![]()
super si mi, tita mi
- sicky
gledala....al' boja patlidzaaaaaaana mi nesto prirasla srcucar-x wrote:sicky, upravo neki dan zavrsili novu web stranicu.. farbe su za obrve i trepavice, ali se medju rajom prica da farba sve sto je dlaka..sicky wrote:dolazi li u obzir farbanje![]()
![]()
http://www.refectocil.at
-
G_spot
muratka je zakon al se trebaš zakazat 6 mjeseci unaprijed kao da zakazuješ kod hirurga majko draga... al ima i drugih finih teta koje to detaljno počupaju i hvala im na tome 
jedino je fakat grozno što se moraš zadat u pošumljavanje da bi otišla na čupanje... a nekad jednostavno frka natjera... pa nabrzinu... žilet... čiza... cakum pakum
jedino je fakat grozno što se moraš zadat u pošumljavanje da bi otišla na čupanje... a nekad jednostavno frka natjera... pa nabrzinu... žilet... čiza... cakum pakum
- sicky
jao majko moja umrijecuG_spot wrote:muratka je zakon al se trebaš zakazat 6 mjeseci unaprijed kao da zakazuješ kod hirurga majko draga... al ima i drugih finih teta koje to detaljno počupaju i hvala im na tome
-
Easy rider
...uh uh čupave teme...u mene što se drugog (s)pola tiče haman mi sad kad sam bez zuba osto svedno (prije dok ih je bilo volio glatko jer nemaš vazda čačkalicu pri ruci )...a što se mene i mog (s)pola tiče ...jednom probo ostrugat sve...pa se poslije češo tri mjeseca...i dobio nadimak" živi zid"...et...