Intimne "frizure"...

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Murat Sabanovic

Post by Murat Sabanovic »

zivotiiinjaaa

Image
sicky

Post by sicky »

car-x wrote:
anais_nin wrote: p.s. urastanje dlacica rijesiv problem-...
ali je problem..

a osim toga, picka bez dlaka izgleda pravo smijesno.. barem sto se mene tice..

razumijem napaljene tinejdzere koji se loze na scenu iz americke pite kad cehinja uzme njegovu ruku i veli "this is called shaved" ili tako nesto, ali maca bez dlaka je nekako pravo ruzna.. jednostavno celava..
:lol: :lol: :lol: :lol:
tigris

Post by tigris »

:lol: :lol: :lol:

jes jes ko ocerupana kokos

jednom i nikad vishe :D :D
anais_nin

Post by anais_nin »

tigris wrote::lol: :lol: :lol:

jes jes ko ocerupana kokos

jednom i nikad vishe :D :D

:lol: :lol: :lol: :lol: cuj ko ocerupana kokos :lol: :lol: :lol: meni ne izgleda to bas tako al' eto :D
tigris

Post by tigris »

francuski stil je zakon(trokutic)samo ako se precizno napravi.....da shta ne strsi...... :D :D
sicky

Post by sicky »

dolazi li u obzir farbanje :lol: :lol: :lol:
TheGame

Post by TheGame »

nemojte zaboraviti na depilaciju, jednog jako vitalnog dijela- anusa.

jednom mi se desilo da je imala mačkicu ko med, a čmar ko jeti! a treba avion! brzo smo riješili taj problem
sicky

Post by sicky »

TheGame wrote:nemojte zaboraviti na depilaciju, jednog jako vitalnog dijela- anusa.

jednom mi se desilo da je imala mačkicu ko med, a čmar ko jeti! a treba avion! brzo smo riješili taj problem
kosilicom? :shock:
:D
TheGame

Post by TheGame »

laserom :shock: :D
anais_nin

Post by anais_nin »

sicky wrote:dolazi li u obzir farbanje :lol: :lol: :lol:
a sto ne bi dolazilo :lol: :lol: :D

tigrisko, i meni je to super...al' treba dobra kosilica za to :D
anais_nin

Post by anais_nin »

TheGame wrote:laserom :shock: :D
ahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa cuj laserom, gdje si sta ima :D jedna dlaka sto maraka pa se ti lasiraj :lol: :lol: :lol:
Glumica

Post by Glumica »

jaooooo pa ovo nije normalno, dodjem na forum da malo prosaram i ovo da bude prva tema na koju odgovaram :-) :D

helem, ja idem kod tete koja mi SVE skine... skrooooooz... mene ne boli strasno, plus ona jako dobro radi i ne bi je mijenjala za sva blaga svijeta... nikakvih uraslih dlacica, nicega... dole skine sve, gore nekad ostavim cizu ili trokutic...

sviiiiima bih preporucila vosak, ako ne mogu sve, onda barem bikini, jer se stvarno, stvarno osjeti razlika... ne mogu se zamislit svaki dan sa brijacem, pa ono grubo, pa bocka, ma nema sanse... :shock:
tigris

Post by tigris »

jojjjjjjjjj zamisli laser po...... pa ne bi da je besplatno :oops: :oops:
tigris

Post by tigris »

Glumica wrote:jaooooo pa ovo nije normalno, dodjem na forum da malo prosaram i ovo da bude prva tema na koju odgovaram :-) :D

helem, ja idem kod tete koja mi SVE skine... skrooooooz... mene ne boli strasno, plus ona jako dobro radi i ne bi je mijenjala za sva blaga svijeta... nikakvih uraslih dlacica, nicega... dole skine sve, gore nekad ostavim cizu ili trokutic...

sviiiiima bih preporucila vosak, ako ne mogu sve, onda barem bikini, jer se stvarno, stvarno osjeti razlika... ne mogu se zamislit svaki dan sa brijacem, pa ono grubo, pa bocka, ma nema sanse... :shock:
u sarajevu ima zena muratka se zove po grada ide kod nje..isla i ja al preselila pa mi daleko....plus guzva al kad te odere...ta ne pita samo skine...... :D :D 5 minuta 2-3 poteza...i cao
TheGame

Post by TheGame »

ja sam depiliran.. po mozgu :-)

ja ga redovno održavam...na nulu, mach3. :D
Glumica

Post by Glumica »

e nije kod mene muratka... moja je pravo fina, potraje to, jer ona bas "udje u dubinu problema" :D
car-x

Post by car-x »

sicky, upravo neki dan zavrsili novu web stranicu.. farbe su za obrve i trepavice, ali se medju rajom prica da farba sve sto je dlaka.. ;)

http://www.refectocil.at
car-x

Post by car-x »

Glumica wrote:jaooooo pa ovo nije normalno, dodjem na forum da malo prosaram i ovo da bude prva tema na koju odgovaram :-) :D

vidi glumice.. nema je sto godina.. onda naleti.. i prica kakvu frizuru "dole" nosi..

super si mi, tita mi ;)
I

Post by I »

Ma vosak je zakon, sve fino i glatko... Jedini problem je sto moras cekati da ti naraste do prihvatiljive duzine za depiliranje a to nije nimalo sexy
tigris

Post by tigris »

Glumica wrote:e nije kod mene muratka... moja je pravo fina, potraje to, jer ona bas "udje u dubinu problema" :D
ma sta ti je muratka je ektra ja ne volim da traje....brrrrrrr osjetljiva koza.....

da nije jelena :D :D :D
sicky

Post by sicky »

car-x wrote:
sicky, upravo neki dan zavrsili novu web stranicu.. farbe su za obrve i trepavice, ali se medju rajom prica da farba sve sto je dlaka.. ;)

http://www.refectocil.at
gledala....al' boja patlidzaaaaaaana mi nesto prirasla srcu :D
G_spot

Post by G_spot »

muratka je zakon al se trebaš zakazat 6 mjeseci unaprijed kao da zakazuješ kod hirurga majko draga... al ima i drugih finih teta koje to detaljno počupaju i hvala im na tome ;)
jedino je fakat grozno što se moraš zadat u pošumljavanje da bi otišla na čupanje... a nekad jednostavno frka natjera... pa nabrzinu... žilet... čiza... cakum pakum :)
sicky

Post by sicky »

G_spot wrote:muratka je zakon al se trebaš zakazat 6 mjeseci unaprijed kao da zakazuješ kod hirurga majko draga... al ima i drugih finih teta koje to detaljno počupaju i hvala im na tome ;)
jedino je fakat grozno što se moraš zadat u pošumljavanje da bi otišla na čupanje... a nekad jednostavno frka natjera... pa nabrzinu... žilet... čiza... cakum pakum :)
jao majko moja umrijecu :lol: :lol: :lol:
Easy rider

Post by Easy rider »

...uh uh čupave teme...u mene što se drugog (s)pola tiče haman mi sad kad sam bez zuba osto svedno (prije dok ih je bilo volio glatko jer nemaš vazda čačkalicu pri ruci )...a što se mene i mog (s)pola tiče ...jednom probo ostrugat sve...pa se poslije češo tri mjeseca...i dobio nadimak" živi zid"...et... :lol:
Post Reply