stelium wrote:Eh sad,necu se vise igrati,vrati mi moje krpice:Ignorises moju:Sharaf wrote:ti prva kreces i dokazes mi da Jupiter ima abc djelovanje SmileDalje:JA wrote:Hajmo konkretno!
Ja bih,kao kraj, volio cuti objasnjenje zasto npr osoba X zraci znatno vecom karizmom nego osoba Y.Sam izaberi polje(politika,sport,nauka,religija,umjetnost...),za tu disertaciju imas na raspolaganju sve "istinite" nauke Smile .
Ja recimo,uporedim podatke tih dviju osoba te na osnovu astrologije uocim razlike i dobijem odgovor na pitanje,zasto je X sposobniji na odredjenom polju od Y. Smile Uz sve to,jednostavno nemam potrebu da nekog ubjedjujem u istinitost tih ociglednih cinjenica.
Ti probaj sa genetikom,teologijom,fizikom,hemijom,medicinom...whatever i ubjedi me u "laznost" astrologije. Wink ]I ja sam jednom bila mlada,lijepa,zgodna i bogata...uuuupsSharaf wrote:Sarafologija, a ne Sharafologija je moj izum[/color]ali nemam dokaza za tu tvrdnju...imas li ti za svoju???
Dalje:Imas li dokaze za ovu tvrdnju.Zivis u NY?!Daj mi imena djece pa da ih malo analiziramo,upoznamo,ustanovimo cinjenice,izvazemo pro et contra etc.Sharaf wrote:Na peto ... ponovi odgovor Smile
jer ja samo kazem u dvije sobe (ili cak jednoj) se radjaju dvije bebe (u New Yorku cesta pojava) i rode se u istom minutu Smile.
Objasni zasto nemaju ili imaju istu sudbinu osobine Smile
]![]()
Dalje:Nemam namjeru da pobijam niciju biologiju,pardon nemam volje a ni vremena-motivacije...hipoteticko pitanje:"Jel`to cemu vrijedno?"Sharaf wrote:I jos mi nisi pobila Sarafologiju Smile. Jer taman i da je tamo neki Alfred autor (a nije), ti jos uvijek nisi nista pobila Smile.
Dalje:Sigurno da mogu.Evo tako sam te dobro upoznala nakon ovih par postova da je to cudo jednoSharaf wrote:I mozes li mi dati moj datum rodjenja na osnovu mojih osobina Smile..Cijenim da si rodjen negdje izmedju februara i novembra mada ni januar i decembar ne mogu iskljuciti zbog tvoje kompetentnosti na planu mashinstva.
![]()
Eto,ja sad odoh polirati Mars momkuda ga ne uhvati korozija a ti smisli kako ces pobiti astrologiju.Al`potrudi se ono pravo,jebesh biologiju .
Onaj moj prvi Quote neka ti bude domaca zadaca.
Paa
Sarafologiju ili astrologiju. Ja sam zato da se ide jedno po jedno
Trazila si objasnjenje za karizmu. Dobila si ga
Ne svidja ti se
To sto nauka ne definise pojam karizme
A mozemo eksperiment sa karizmom i drugacije definirati
Da je Sarafologija moja ja tvrdim na osnovu toga sto je niko (normalan
Za djecu
Zato ti ne trebaju imena djece i cinjenice:), imas astrologiju i reci mi da li ce imati ili nece imati iste osobine i sudbinu
A objasnjenje mozemo poslije
A naravno
Nemas vremena da pobijas
I? Mozes li mi reci kada sam rodjen na osnovu mojih osobina?
Mozes li reci bilo kome?
Ako mu kazes osobine na osnovu datuma
Poliraj Marsa imajuci u vidu
Posljednja istrazivanja
uzivaju u oralnom
seksu
10% voli
12% voli dominantnost
i
78% jednostavno voli tisinu ...
Sarafologija, astrologija i sve kvazi nauke se pobijaju nemogucnoscu da daju odgovor na pitanje
Kako znas da Mars/Jupiter/M15 imaju abc uticaj na jedinku?
(Primjeti da ja ne tvrdim da uticaja nema
A ako jos upitas zasto nemaju hhh uticaj