cudna vremena
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
neka tamo
#27 cudna vremena
e sad mi je malo lakse. Hvala ti kaktus. Vec sam se prepala da sam jedina koja se ne druzi
. Osjecam se kao da sam pala sa marsa.
-
neocekivana_sila
ko je Margareta?? Uostalom, ne sumnjam da ćeš me ponosno upoznati sa svim svojim prijateljicamahorns&drums wrote:Nasi smo:D
Margareta, sta cu se upoznavati s tobom kad se znamo:D nekad preko buketa, nekad preko nisana
:D
-
manjifiko
#33 Re: cudna vremena
za vece proseravanje(ovo oko dzempera) dugo nisam cuoneka tamo wrote:Donekle se slazem sa tobom. Ima dosta i do zena. Prije par dana sam upoznala svoju kolegicu sa jednim mojim poznanikom. Super momak, ali je napravio katastrofalnu gresku. Obukao je tamno-plavi dzemper iz jednog dijela. Zaboga ona voli na rajsferslus. Tu mu se i zavrsi karijera iako je stvarno super super. Otada sam potpuno zaboravila na karijeru provodadzike.
A valjda i godine donesu svoje, pa postajemo sitnicavi.
- upala
#34 Re: cudna vremena
ta riba haman neka klimakterusa...cuj dzemper....manjifiko wrote:za vece proseravanje(ovo oko dzempera) dugo nisam cuoneka tamo wrote:Donekle se slazem sa tobom. Ima dosta i do zena. Prije par dana sam upoznala svoju kolegicu sa jednim mojim poznanikom. Super momak, ali je napravio katastrofalnu gresku. Obukao je tamno-plavi dzemper iz jednog dijela. Zaboga ona voli na rajsferslus. Tu mu se i zavrsi karijera iako je stvarno super super. Otada sam potpuno zaboravila na karijeru provodadzike.
-
Sarafcina
#36 Re: cudna vremena
neka tamo wrote:Donekle se slazem sa tobom. Ima dosta i do zena. Prije par dana sam upoznala svoju kolegicu sa jednim mojim poznanikom. Super momak, ali je napravio katastrofalnu gresku. Obukao je tamno-plavi dzemper iz jednog dijela. Zaboga ona voli na rajsferslus. Tu mu se i zavrsi karijera iako je stvarno super super. Otada sam potpuno zaboravila na karijeru provodadzike.
Godine donesu da se kriteriji povecaju
a izbor suzi
ruzna igra ko u nju upadne
mogu zamisliti tvoju prijateljicu za par godina
-
neka tamo
#37 cudna vremena
Nadam se zbog nje, da ce sniziti kriterije. Ideali ne postoje.
Stvar i jeste u tome, sto je rijetko ko realan da podje prvo od sebe.
-
Sarafcina
#39 Re: cudna vremena
neka tamo wrote:Nadam se zbog nje, da ce sniziti kriterije. Ideali ne postoje.
MA naravno da ne postoje idealni
Svi moraju imati neku manu
-
neka tamo
#40 cudna vremena
A u pravu si...sa godinama si sve sitnicaviji a izbor uzi. Bzde nekad dovoljna jedan kockica koja se ne uklapa i pada cijeli mozaik..i ne mozes protiv sebe.
-
Sarafcina
#41 Re: cudna vremena
neka tamo wrote:A u pravu si...sa godinama si sve sitnicaviji a izbor uzi. Bzde nekad dovoljna jedan kockica koja se ne uklapa i pada cijeli mozaik..i ne mozes protiv sebe.
Ma
ja bih uvijek volio da me zaobidje svaka ona kojoj je bitan rajfeslos
Kad bih znao da izlazim s takvom
- Bosanac sa dna kace
#42 Re: cudna vremena
Ma kako se ne druzimo?? pa vidis bona da smo sad svi na netu...druzimo se preko neta..pa tehnologija uznapredovala...ccccc... i tebe ....pa virtuelno druzenje...a vela havle......neka tamo wrote:e sad mi je malo lakse. Hvala ti kaktus. Vec sam se prepala da sam jedina koja se ne druzi. Osjecam se kao da sam pala sa marsa.
- danas
sad mogu da umrem kad sam ovo cudo dozivjela -- prenj postirao nesto na ljubavi i sexu...Prenj wrote:Fudo, moraces se usaglasiti sa ostalim desnicarima foruma oko moje nacionalnosti.
Tek da te obavijestim da su sve moguce kombinacije zabiljezene.
Last edited by danas on 28/09/2005 18:15, edited 1 time in total.
-
Prenj
Hehe, nanjusim nacionaliste cak i ovdjedanas wrote:sad mogu da umrem kad sam ovo cudo dozivjela -- prenj postirao nesto na ljubavi i sexu...Prenj wrote:Fudo, moraces se usaglasiti sa ostalim desnicarima foruma oko moje nacionalnosti.
Tek da te obavijestim da su sve moguce kombinacije zabiljezene.![]()
![]()
![]()
-
Sarafcina
pitt wrote:cuj kako je cuo....SRNA majka:D
Ja bih prije rekao da je od kakvog magarca
I to priglupog
Ili je malo opterecen seksom
pa je uspio skociti odmah sa upoznavanja na seks
Zene, dobro se pazite ovakvih
Cim vas upoznaju
vasu vjersku i nacionalnu pripadnost
- DaysleepeR
#49 Re: cudna vremena
Za Boga miloga pa to je samo dzemper, valjda mu nije jedinineka tamo wrote:Donekle se slazem sa tobom. Ima dosta i do zena. Prije par dana sam upoznala svoju kolegicu sa jednim mojim poznanikom. Super momak, ali je napravio katastrofalnu gresku. Obukao je tamno-plavi dzemper iz jednog dijela. Zaboga ona voli na rajsferslus. Tu mu se i zavrsi karijera iako je stvarno super super. Otada sam potpuno zaboravila na karijeru provodadzike.