Da sam Visoki predstavnik u BiH ...

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

sveti tamantije

Post by sveti tamantije »

sakupio sve politicare na jedno mjesto i pustio vodu da govna odu :D
pitt

Post by pitt »

sveti tamantije wrote:sakupio sve politicare na jedno mjesto i pustio vodu da govna odu :D
Zatrovo bi nam okolinu sa tim bolan :D
PR80.

Post by PR80. »

Mr_M wrote:Ukinuo SDS, HDZ, SDA
Malo preuredio ustav BiH, produzio mandat sa pola sata na 30-ak dana i napravio od BiH funkcionalnu drzavu po ugledu na Njemacku ili npr. Svajcarsku.
Nemoj da se ugledamo na Njemacku. SCHvabe puno rade! :D :D
Davy Crockett

#29 Re: Da sam Visoki predstavnik u BiH ...

Post by Davy Crockett »

Lucy01 wrote:
Sarafcina wrote:Sta biste uradili da dobijete ovlasti Visokog predstavnika na pola sata?
Ja bih samo hodala po carsiji i kur*ila se :lol: :lol: :lol: :lol:
Image

Image
Sarafcina

Post by Sarafcina »

Danas zakljucujem :oops:
da svi mi :-? 8)
sa svojom zajebacijom :(
i ne zasluzujemo :D
ni boljeeg VP ;)
ni bolju drzavu :)
1234/5

Post by 1234/5 »

Prenj wrote:Mat u dva poteza:
1. Ukidanje RS-a
2. Zabrana SDS, HDZ i SDA
Treba zabraniti SDS i HDZ jer su to militarne stranke koje su organizovale pokolje u Ahmmicima, Srebrenici i mnogo gdje...
SDA stranka je u to ratno vrijeme bila na strani Bosne, i SDA je branila Bosnu na celu Sa Izetbegovicem.

Zato nemoj stavljati u isti kos stranke koje u klale, ubijale i silovale, sa onim strankama koje su se borile za BiH(SDA,SDA,SBIH...)
Nemoj stavljati u isti kos one koi su se borili da bosna opstane, sa onima koi su se borili da je nema!!
SDA stranka sada nije OK, ali treba biti pposten i priznati njenu hostorisku i pozitivnu ulogu u odbrani jedine nam BiH, jer SDA je organizovala odbranu i armiju!!

Nemoj mijesati bradate, usmrdjele cetnike sa nasim golorukim borcima heroma, koi su se borili samo sa 5 metaka u dzepu, ali su se borili posteno i za posteno!!!!!!!!! :x Borili su se, ginuli, a uz to su i pjevali "Bosnom behar probeharao"-pravi heroi!!! :x

Borili su se i ginuli, da bi danas neki "prenj" kazao kako su sada oni isti kao i oni koi su snajperima ubijali sarajevsku djecu!!

Pa gdje nam je kraj nasim glupostima???!!! :x :? :(
Fair Life

Post by Fair Life »

1234/5 wrote:
1. Ukidanje RS-a
Treba zabraniti SDS i HDZ jer su to militarne stranke koje su organizovale pokolje u Ahmmicima, Srebrenici i mnogo gdje...
SDA stranka je u to ratno vrijeme bila na strani Bosne, i SDA je branila Bosnu na celu Sa Izetbegovicem.
(...)

A danas ??

Jednako je cheputa kao i ostale dvije. Pusti to... SDA je branila. Lijepo i slijepac vidi sta je odbranila. Odbranila je ona SDS i HDZ... nista vise.
Dezze

Post by Dezze »

Sarafcina wrote:Danas zakljucujem :oops:
da svi mi :-? 8)
sa svojom zajebacijom :(
i ne zasluzujemo :D
ni boljeeg VP ;)
ni bolju drzavu :)
Ti bas volis da kontriras. :D

Kako mozes ovo gore reci, pored nekih jako zanimljivih i dobrih prijedloga. Svi se npr. slazemo oko ukidanja SNT-a (stara koalicija poznata po novom po imenu - Supacko Nacionalno Trojstvo).
Sarafcina

Post by Sarafcina »

;) pa o tome i pricam.
Sta dalje kada ukines SNT :)
Ostane ti Dodik i njemu slicni mahnitani :(
Mislis da ce Suljo biti maticar nakon toga? ;)
Ili Boro da ce u knjigovodje ? :)

Prevelika je inercija ovog sistema dabi se rijesio samo sa par zabrana :)
1234/5

Post by 1234/5 »

Fair Life wrote:
1234/5 wrote:
1. Ukidanje RS-a
(...)

A danas ??

Jednako je cheputa kao i ostale dvije. Pusti to... SDA je branila. Lijepo i slijepac vidi sta je odbranila. Odbranila je ona SDS i HDZ... nista vise.

Ja dobro vidim sta je odbranila. Odbranila je BiH, koja je danas u prijeratnim granicama koje se nisu ni milimetra ppromijenile!!
Da koim slucajem BiH nije odbranjena, danas bi ovdje bila Velika srbija, ali nije jer i dalje postoi(ma kakva god da je ona, ja je priznajem) Bosna i Hercegovina!!
daredevil

Post by daredevil »

1234/5 wrote:
Fair Life wrote:
1234/5 wrote: Treba zabraniti SDS i HDZ jer su to militarne stranke koje su organizovale pokolje u Ahmmicima, Srebrenici i mnogo gdje...
(...)

A danas ??

Ja dobro vidim sta je odbranila. Odbranila je BiH, koja je danas u prijeratnim granicama koje se nisu ni milimetra ppromijenile!!
Da koim slucajem BiH nije odbranjena, danas bi ovdje bila Velika srbija, ali nije jer i dalje postoi(ma kakva god da je ona, ja je priznajem) Bosna i Hercegovina!!

Ljudino, nije nas SDA odbranila, nas su odbranili RVI i borci Armije BiH. A SDA ti je maca prodavala humanitarnu, benzin, kafu i cigare. A to sve mozes sam vidjeti po novonastalim biznismenima, nesto ne vidim da ni jedan RVI ima svoj stan, a kamoli neboder.
muha_sa

Post by muha_sa »

Smjenio bih Paravca a umjesto njega imenovao bih Gojka Klićkovića ili Božu Vučurevića.
Kad je bal nek je maskenbal.
sve ce doci na svoje

Post by sve ce doci na svoje »

Uzeo bih ovih 7000 vojnika EUFOR-a rasporedio na granice BIH.

To bi bio dovoljan znak da BIH krene pravim putem.

Za par mjeseci Bosna kao i prije nema blentiteta,nacionalnih stranaka,

Jedna vojska,policija sudstvo,sport itd.
Dezze

Post by Dezze »

Sarafcina wrote:;) pa o tome i pricam.
Sta dalje kada ukines SNT :)
Ostane ti Dodik i njemu slicni mahnitani :(
Mislis da ce Suljo biti maticar nakon toga? ;)
Ili Boro da ce u knjigovodje ? :)

Prevelika je inercija ovog sistema dabi se rijesio samo sa par zabrana :)
Niko nije savrsen, pa tako ni Dodik. Ipak smatram da je on bolja alternativa Paravcu, Cavicu, Bukejlovicu, Ivanicu....

A od nekud se mora krenuti. SNT je po meni, jako velik problem, jer predstavljaju prepreku reformama.
Sarafcina

Post by Sarafcina »

Dezze wrote:Niko nije savrsen, pa tako ni Dodik. Ipak smatram da je on bolja alternativa Paravcu, Cavicu, Bukejlovicu, Ivanicu....

A od nekud se mora krenuti. SNT je po meni, jako velik problem, jer predstavljaju prepreku reformama.

Ja nazalost ne vidim razliku izmedju Bore i Dodika. To sto neko prica za sebe da je lijep i zgodan ...i da je sposoban da odere svaku koju oci vide ....kontas sta hocu da ti kazem.

Najpametniji u RS je neki momak, koji je sve redom izvozo na trecem dnevniku BH1 . Eto ni imena ne mogu da mu se sjetim:(. Kada su prvi put pricali o reformi policije. Momak koji ima slifa. I zdravog rezona.
A ovo ostalo je sve obicno politikanstvo i sitni sicari.

To sto Dodik sada zateze i prica o nekim glupostima je cisto skupljanje poena i ko fol ojacavanje vlastite pozicije za nekakve pregovore. A i pticama na grani je jasno da ce sve ovo biti zavrseno na samo jedan i jedini nacin.
No_Comment

Post by No_Comment »

Protjero bih sve dodjoshe sa istoka i sa zapada...a koji su se uhljebili u BIH poput Karadzica...i koji vishe vole Srbiju i Hrvatsku od zemlje u kojoj zive...i koji navijaju za reprezentacije susjednih zemalja... :-) :-)
anti-patriota

Post by anti-patriota »

sta djeca znaju o zavicaju
anti-patriota

#43 Re: Da sam Visoki predstavnik u BiH ...

Post by anti-patriota »

...ocigledno nista, osim:
Lucy01 wrote:Ja bih samo hodala po carsiji i kur*ila se
respect, respect!!
Post Reply