Da sam Visoki predstavnik u BiH ...
-
sveti tamantije
sakupio sve politicare na jedno mjesto i pustio vodu da govna odu 
-
Davy Crockett
#29 Re: Da sam Visoki predstavnik u BiH ...
Lucy01 wrote:Ja bih samo hodala po carsiji i kur*ila seSarafcina wrote:Sta biste uradili da dobijete ovlasti Visokog predstavnika na pola sata?![]()
![]()
![]()
-
1234/5
Treba zabraniti SDS i HDZ jer su to militarne stranke koje su organizovale pokolje u Ahmmicima, Srebrenici i mnogo gdje...Prenj wrote:Mat u dva poteza:
1. Ukidanje RS-a
2. Zabrana SDS, HDZ i SDA
SDA stranka je u to ratno vrijeme bila na strani Bosne, i SDA je branila Bosnu na celu Sa Izetbegovicem.
Zato nemoj stavljati u isti kos stranke koje u klale, ubijale i silovale, sa onim strankama koje su se borile za BiH(SDA,SDA,SBIH...)
Nemoj stavljati u isti kos one koi su se borili da bosna opstane, sa onima koi su se borili da je nema!!
SDA stranka sada nije OK, ali treba biti pposten i priznati njenu hostorisku i pozitivnu ulogu u odbrani jedine nam BiH, jer SDA je organizovala odbranu i armiju!!
Nemoj mijesati bradate, usmrdjele cetnike sa nasim golorukim borcima heroma, koi su se borili samo sa 5 metaka u dzepu, ali su se borili posteno i za posteno!!!!!!!!!
Borili su se i ginuli, da bi danas neki "prenj" kazao kako su sada oni isti kao i oni koi su snajperima ubijali sarajevsku djecu!!
Pa gdje nam je kraj nasim glupostima???!!!
- Fair Life
1234/5 wrote:Treba zabraniti SDS i HDZ jer su to militarne stranke koje su organizovale pokolje u Ahmmicima, Srebrenici i mnogo gdje...Prenj wrote:Mat u dva poteza:
1. Ukidanje RS-a
SDA stranka je u to ratno vrijeme bila na strani Bosne, i SDA je branila Bosnu na celu Sa Izetbegovicem.
(...)
A danas ??
Jednako je cheputa kao i ostale dvije. Pusti to... SDA je branila. Lijepo i slijepac vidi sta je odbranila. Odbranila je ona SDS i HDZ... nista vise.
-
Dezze
Ti bas volis da kontriras.Sarafcina wrote:Danas zakljucujem![]()
da svi mi![]()
![]()
sa svojom zajebacijom
i ne zasluzujemo
ni boljeeg VP
ni bolju drzavu
Kako mozes ovo gore reci, pored nekih jako zanimljivih i dobrih prijedloga. Svi se npr. slazemo oko ukidanja SNT-a (stara koalicija poznata po novom po imenu - Supacko Nacionalno Trojstvo).
-
1234/5
Fair Life wrote:1234/5 wrote:Treba zabraniti SDS i HDZ jer su to militarne stranke koje su organizovale pokolje u Ahmmicima, Srebrenici i mnogo gdje...Prenj wrote:Mat u dva poteza:
1. Ukidanje RS-a
(...)
A danas ??
Jednako je cheputa kao i ostale dvije. Pusti to... SDA je branila. Lijepo i slijepac vidi sta je odbranila. Odbranila je ona SDS i HDZ... nista vise.
Ja dobro vidim sta je odbranila. Odbranila je BiH, koja je danas u prijeratnim granicama koje se nisu ni milimetra ppromijenile!!
Da koim slucajem BiH nije odbranjena, danas bi ovdje bila Velika srbija, ali nije jer i dalje postoi(ma kakva god da je ona, ja je priznajem) Bosna i Hercegovina!!
-
daredevil
1234/5 wrote:Fair Life wrote:1234/5 wrote: Treba zabraniti SDS i HDZ jer su to militarne stranke koje su organizovale pokolje u Ahmmicima, Srebrenici i mnogo gdje...
(...)
A danas ??
Ja dobro vidim sta je odbranila. Odbranila je BiH, koja je danas u prijeratnim granicama koje se nisu ni milimetra ppromijenile!!
Da koim slucajem BiH nije odbranjena, danas bi ovdje bila Velika srbija, ali nije jer i dalje postoi(ma kakva god da je ona, ja je priznajem) Bosna i Hercegovina!!
Ljudino, nije nas SDA odbranila, nas su odbranili RVI i borci Armije BiH. A SDA ti je maca prodavala humanitarnu, benzin, kafu i cigare. A to sve mozes sam vidjeti po novonastalim biznismenima, nesto ne vidim da ni jedan RVI ima svoj stan, a kamoli neboder.
-
sve ce doci na svoje
Uzeo bih ovih 7000 vojnika EUFOR-a rasporedio na granice BIH.
To bi bio dovoljan znak da BIH krene pravim putem.
Za par mjeseci Bosna kao i prije nema blentiteta,nacionalnih stranaka,
Jedna vojska,policija sudstvo,sport itd.
To bi bio dovoljan znak da BIH krene pravim putem.
Za par mjeseci Bosna kao i prije nema blentiteta,nacionalnih stranaka,
Jedna vojska,policija sudstvo,sport itd.
-
Dezze
Niko nije savrsen, pa tako ni Dodik. Ipak smatram da je on bolja alternativa Paravcu, Cavicu, Bukejlovicu, Ivanicu....Sarafcina wrote:pa o tome i pricam.
Sta dalje kada ukines SNT
Ostane ti Dodik i njemu slicni mahnitani
Mislis da ce Suljo biti maticar nakon toga?
Ili Boro da ce u knjigovodje ?
Prevelika je inercija ovog sistema dabi se rijesio samo sa par zabrana
A od nekud se mora krenuti. SNT je po meni, jako velik problem, jer predstavljaju prepreku reformama.
-
Sarafcina
Dezze wrote:Niko nije savrsen, pa tako ni Dodik. Ipak smatram da je on bolja alternativa Paravcu, Cavicu, Bukejlovicu, Ivanicu....
A od nekud se mora krenuti. SNT je po meni, jako velik problem, jer predstavljaju prepreku reformama.
Ja nazalost ne vidim razliku izmedju Bore i Dodika. To sto neko prica za sebe da je lijep i zgodan ...i da je sposoban da odere svaku koju oci vide ....kontas sta hocu da ti kazem.
Najpametniji u RS je neki momak, koji je sve redom izvozo na trecem dnevniku BH1 . Eto ni imena ne mogu da mu se sjetim:(. Kada su prvi put pricali o reformi policije. Momak koji ima slifa. I zdravog rezona.
A ovo ostalo je sve obicno politikanstvo i sitni sicari.
To sto Dodik sada zateze i prica o nekim glupostima je cisto skupljanje poena i ko fol ojacavanje vlastite pozicije za nekakve pregovore. A i pticama na grani je jasno da ce sve ovo biti zavrseno na samo jedan i jedini nacin.
-
No_Comment
Protjero bih sve dodjoshe sa istoka i sa zapada...a koji su se uhljebili u BIH poput Karadzica...i koji vishe vole Srbiju i Hrvatsku od zemlje u kojoj zive...i koji navijaju za reprezentacije susjednih zemalja...

-
anti-patriota
#43 Re: Da sam Visoki predstavnik u BiH ...
...ocigledno nista, osim:
respect, respect!!Lucy01 wrote:Ja bih samo hodala po carsiji i kur*ila se