Pa ako si već sjedio s njim onda bi nedvojbeno trebao znati gdje mu je kuća.mozemo mi pricati sta hocemo i pravdati ga i sve, elem, nako poprilicno nedvojbeno se cojk vraca kuci u austriju..
Bez da ORF-ove igre uzimaš zdravo za gotovo.
Pa ako si već sjedio s njim onda bi nedvojbeno trebao znati gdje mu je kuća.mozemo mi pricati sta hocemo i pravdati ga i sve, elem, nako poprilicno nedvojbeno se cojk vraca kuci u austriju..
naravno da znam.. ima cojk super lijepu kucu u gracu..manijak1 wrote:Pa ako si već sjedio s njim onda bi nedvojbeno trebao znati gdje mu je kuća.mozemo mi pricati sta hocemo i pravdati ga i sve, elem, nako poprilicno nedvojbeno se cojk vraca kuci u austriju..
Bez da ORF-ove igre uzimaš zdravo za gotovo.
hickersberger je u biti vec selektor, samo sto nece da burkaju nista, jer rapid veceras igra protiv juventusa.. pa ko fol da ih to dodatno ne optereti..metastasio wrote:Nedavno završih čitanje Osimove biografije autora Stefana Scheenacha i Ernsta Draxla u kojoj Osim stvarno spominje da u suštini ima dva doma, Bosnu i Hercegovinu i Austriju, s time da mu je Bosna naravno prva i prava domovina... Možda bi u tom kontekstu trebalo posmatrati ovu njegovu izjavu. Mora se uzeti u obzir i činjenica da je Austrija Osimu nekoliko puta nudila mjesto selektora, a on je to odbijao, pa tako i posljednji put. Mislim da je taj čovjek uvijek imao moral na nivou i da neće uraditi ništa što bi ga dodatno kompromitiralo. Na kraju krajeva, on je i austrijski državljanin i toj zemlji duguje mnogo, između ostalog i zbrinjavanje u toku rata pa se na kraju i ne bih previše čudio ako pristane na to mjesto, a pristati neće jer evo upravo čitam da se pozicija nudi Hickersbergeru (http://www.orf.at)
Nije mu ni loš stan u Sarajevu ko zna šta je već u Japanu ali ništa mu nije palo s neba.naravno da znam.. ima cojk super lijepu kucu u gracu..
Rekao sam da je vodio prosjecne klubove a kada je odbio treniratinosara wrote:jazzer
Koga je to Osim trenirao a da nije nista napravio? Daj argumente.
1) fala.. al ja elhamdulilah.. meni nicije nista ne treba..mladen g. wrote: 1) A sta je to jos trebao uraditi? Mozda tebi licno pozvoniti na vrata pa ti dati jednu mulju, onako da ti se nadje.
2) Koji su ti Bosanci iz PL koji zasluzuju dres Sturma?
govorimo o periodu poslije partizana:nosara wrote:jazzer
Koga je to Osim trenirao a da nije nista napravio? Daj argumente.
........gdje mu je kuća ?u PL igra najmanje pet igraca koji su bolji od tog istog popovica.. elem, nej se..