Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Tako ti je to rei kad kritikujes uredjivacku politiku foruma,
a koje bi ujedno stavila u desnicare, vidim da su i oni i njihovi
puleni stavili sebe sami u "LJEVICARI" sa svojim papom
teatar/pozoriste na forumu
p.s kad vidjeh jos "smrt fasizmu" u ultra ljevicarima
a tek licemjere desnicarske stavio/staviLI u ljevicu
Prenj wrote:Mostar bi ipak trebao u ultra-ljevicare?
Vjeruj da sam se bavio tom idejom, ali ... da mu damo jos jednu sansu, .... .... ha??? I rei ce dobiti sansu da se pridruzi ultrasima, ... ali onim desnim.
Last edited by pape on 24/09/2005 23:31, edited 1 time in total.
Prenj wrote:Mostar bi ipak trebao u ultra-ljevicare?
nemam ja nista protiv "...Komunisti s prezirom odbijaju da kriju svoje poglede i namjere. Oni izjavljuju otvoreno da se njihovi ciljevi mogu postići samo nasilnim rušenjem čitavog dosadašnjeg društvenog poretka. Neka vladajuće klase drhte pred komunističkom revolucijom. U njoj proleteri nemaju šta da izgube sem svojih okova. A dobiće čitav svijet...."
List wrote:Pape, List pripada lijevom centru.
Ako smijem reći, loše si razvrstao parlamentarce.
Smijes ti svasta reci, ... smijes, .... navikli smo mi na te tvoje "svastarske izjave".
Trudio sam se da nadjem (neuspjesno) jedan tvoj post u kojem govoris i opravdavas "blagi i umjereni terorizam". Yebo te Usanovic, ..... koja definicija ....
Nisi ti ni blizu lijevog centra, .... ali jesi levat iz centra.
zoom66 wrote:pape......'bem ti apdejt.......nisi prebacio gavru i mene u nezavisne...:D:D...dabogda sanj'o radeta papricu...:D:D
OK, .... uvazava se, za update No.3. Ne znam sto se ti bunis, a u onako finom si drustvu. Za Gavru sam malo pogrijesio, ......... desava se cak i meni.
List wrote:Pape, List pripada lijevom centru.
Ako smijem reći, loše si razvrstao parlamentarce.
Smijes ti svasta reci, ... smijes, .... navikli smo mi na te tvoje "svastarske izjave".
Trudio sam se da nadjem (neuspjesno) jedan tvoj post u kojem govoris i opravdavas "blagi i umjereni terorizam". Yebo te Usanovic, ..... koja definicija ....
Nisi ti ni blizu lijevog centra, .... ali jesi levat iz centra.
Zlocin se ne moze opravdati. Moze se govoriti o uzrocima zlocina. Svaki zlocin ima svoj uzrok.