buhtelj wrote:Hvala bogu da sem Slovenc![]()
![]()
Stvarno i jesi Slovenac, onaj pravi , jos ako imas veliku kockastu glavu , nosis cvike i smijes se ko foka
Ti jesi zadovoljan sa sobom ali pitanje je da li volis sto si to sto jesi?JBT wrote:Pa zar nisam rekao da sam zadovoljan i da se ne zalim po tom pitanju?- Da li bi npr volio da si odrastao sa nekom drugom tradicijom ili si zadovoljan sa tim sto imas i s` cim si odrastao?
Opet te pitam: sta znaci rijec "ponosan"?
Ti mislish da si Slovenc... a korijene tj narodni i nacionalni identitet to ne gledash...buhtelj wrote:Hvala bogu da sem Slovenc![]()
![]()

Drvosjeca imas dobrih, ali ova ti je najbolja do sadaDrvosjeca iz Dejcica wrote:
"Se znamenje Kneza Nenca,Velikoga Kneza Bosanskoga,a postavi je sin njegov Knez Muven,s`Bozijom pomocju i svojih vjernih,a s` inonom nijednom inom pomocju,nego on sam.
Ti,koji procitas moj kam,mozda si hodio do zvijezda.I vratio se,jer tami neima nista,do ponovo ti sam. (kako ovo poznato zvuci!)
Clovjek mojze vidjeti ono tsto nije vidio,tcuti ono sto nije tcuo,okusti ono sto nije otkusio,bit tami gdji nije bio,al` uvijek i svagdi samo sebe moze najti,ili ne najti.
I mnogo ot moje ruke na zemji bi,a ni ot mene niko ne bi mrtav i ubit.
I da ostavih kosti u tujini,i tad bih samo Bosnu sanjo.
Clovjece,tako da niesi proklet,ne tikaj u me.
Legoh 1094 ljeta,kad bjese susa,pa u nebu ne bjese ni jedne suze za me."
ZAPIS SA STECKA IZ 1094 GODINE
Radimlja,Stolac
Zanci cvikebuhtelj wrote:.....zasto bih netko bio ponosan zato jer dolazi ili je mozda rodjen u nekoj drzavi....tak je i to se ne moze promjentiti....bezveze je diskutirati a ti je bed ili si ponosan nato......
Ja sam bezveze napisao da sam ponosan jer sam Slovenac....i dobio milijun degenskih komentara.......iskreno ponosan sam da sam inzinjer i da sam do sada uradio design desetak HW i SW platformi.....
sta ti je HW i SW platforma???buhtelj wrote:.....zasto bih netko bio ponosan zato jer dolazi ili je mozda rodjen u nekoj drzavi....tak je i to se ne moze promjentiti....bezveze je diskutirati a ti je bed ili si ponosan nato......
Ja sam bezveze napisao da sam ponosan jer sam Slovenac....i dobio milijun degenskih komentara.......iskreno ponosan sam da sam inzinjer i da sam do sada uradio design desetak HW i SW platformi.....
Iskreno a sta ti je to da prostis inzinjer ?buhtelj wrote:iskreno ponosan sam da sam inzinjer i da sam do sada uradio design desetak HW i SW platformi.....
HW: ATCA (2000 channals), CPCI, PMC, FPGA FG, DSP Image ProcesssingPrdonjić wrote:sta ti je HW i SW platforma???buhtelj wrote:.....zasto bih netko bio ponosan zato jer dolazi ili je mozda rodjen u nekoj drzavi....tak je i to se ne moze promjentiti....bezveze je diskutirati a ti je bed ili si ponosan nato......
Ti ko onaj diplomirani inzinjer Salko Drkonjic....buhtelj wrote:.....zasto bih netko bio ponosan zato jer dolazi ili je mozda rodjen u nekoj drzavi....tak je i to se ne moze promjentiti....bezveze je diskutirati a ti je bed ili si ponosan nato......
Ne barcite nam u Salku, dipl.ingNo_Comment wrote:Ti ko onaj diplomirani inzinjer Salko Drkonjic....buhtelj wrote:.....zasto bih netko bio ponosan zato jer dolazi ili je mozda rodjen u nekoj drzavi....tak je i to se ne moze promjentiti....bezveze je diskutirati a ti je bed ili si ponosan nato......
Pa kad stigneš z.uzit šta jebo ga ti?buhtelj wrote:HW: ATCA (2000 channals), CPCI, PMC, FPGA FG, DSP Image ProcesssingPrdonjić wrote:sta ti je HW i SW platforma???buhtelj wrote:.....zasto bih netko bio ponosan zato jer dolazi ili je mozda rodjen u nekoj drzavi....tak je i to se ne moze promjentiti....bezveze je diskutirati a ti je bed ili si ponosan nato......
SW: linux driver-i, TDM Swich driver-i, RTC driver, java aplikacije....
ma ne zale se oni samo na bosance!!! ja sa njima vodim rat vec duze vremena na http://www.nemejebat.comMahalac wrote:Pa kad stigneš z.uzit šta jebo ga ti?buhtelj wrote:HW: ATCA (2000 channals), CPCI, PMC, FPGA FG, DSP Image ProcesssingPrdonjić wrote: sta ti je HW i SW platforma???
SW: linux driver-i, TDM Swich driver-i, RTC driver, java aplikacije....
onda se žalite kad vam bosanci