Postoji li i jedna pozitivna licnost.
-
Amadeus II
#28 samo Zmaj!
Zmaj od Šipova!
Jedino on...On je dočeko Dodika na konju...!?
P.S.Ako niste gledali Zmaja od Šipova toplo preporučujem...
Jedino on...On je dočeko Dodika na konju...!?
P.S.Ako niste gledali Zmaja od Šipova toplo preporučujem...
-
El_Comunista
tvoj je najveci problem sto je on SrbinSamarkand wrote:Ja sam iz Srbije, i mislim da nemam prava da pisem na topicu o BiH i njenoj politici, ali navodjenje ovog srBskog nacosa me je ponukalo da pisem na ovoj temi....Mr_M wrote:Milorad Dodik
Kakav bre Milorad Dodik? Onaj isti Dodik koji je saradjivao s Plavsickom i koji je opusteno izjavio da je umereni srpski nacionalista????
-
SD-6
#31 Re: Postoji li i jedna pozitivna licnost.
dr.Zlatko Lagumdzija...glavom i guzicomBosna_E wrote:Mene interesuje postoji li za vas u BIH i jedna pozitivna politicka licnost.
Ja je ne vidim. Ako za vas ipak postoji dajte da cujemo ko je i ukoliko je moguce zasto mislite da je doticna osoba vrijedna/pozitivna. Da vidimo dal ljudi i koliko njih vjeruju tom vodstvu.
-
Sarafcina
El_Comunista wrote:tvoj je najveci problem sto je on SrbinSamarkand wrote:Ja sam iz Srbije, i mislim da nemam prava da pisem na topicu o BiH i njenoj politici, ali navodjenje ovog srBskog nacosa me je ponukalo da pisem na ovoj temi....Mr_M wrote:Milorad Dodik
Kakav bre Milorad Dodik? Onaj isti Dodik koji je saradjivao s Plavsickom i koji je opusteno izjavio da je umereni srpski nacionalista????
A srpski ponajveci problem je Dodik kao predstavnik ljevice
Sta je onda tek centar ili desnica
-
El_Comunista
meni je gotivan onaj Fadil Banjanovic ! Covjek je iskren i bori se za povratak svih ljudi na svoja ognjista ! Samo mi se ne svidja sto je usao u partiju (mislim SDP) ali u sustini je iskren covjek !
-
SD-6
dodik ne voli rashin lik(bar javno)...ali je veliki štovalac i čuvar njegova djela...nekad čak veci i od radikala,i to je bezbroj puta dokaz'o...jedino sto on ustvari zamjera SDS-u je sto on ne moze da jaše,tj. da uziva ekonomske prednosti,i promjena na vlasti u Rs-u bi bila čisto kozmetičke prirode,principi su isti
-
gavrilo
predlozi nekog politicara iz manjeg entitetaSD-6 wrote:dodik ne voli rashin lik(bar javno)...ali je veliki štovalac i čuvar njegova djela...nekad čak veci i od radikala,i to je bezbroj puta dokaz'o...jedino sto on ustvari zamjera SDS-u je sto on ne moze da jaše,tj. da uziva ekonomske prednosti,i promjena na vlasti u Rs-u bi bila čisto kozmetičke prirode,principi su isti
-
SD-6
nema nijedangavrilo wrote:predlozi nekog politicara iz manjeg entitetaSD-6 wrote:dodik ne voli rashin lik(bar javno)...ali je veliki štovalac i čuvar njegova djela...nekad čak veci i od radikala,i to je bezbroj puta dokaz'o...jedino sto on ustvari zamjera SDS-u je sto on ne moze da jaše,tj. da uziva ekonomske prednosti,i promjena na vlasti u Rs-u bi bila čisto kozmetičke prirode,principi su isti
-
mostarac
gdje kazu? je li u centrali?SD-6 wrote:kazu izgradio sebi mashala kućuEl_Comunista wrote:meni je gotivan onaj Fadil Banjanovic ! Covjek je iskren i bori se za povratak svih ljudi na svoja ognjista ! Samo mi se ne svidja sto je usao u partiju (mislim SDP) ali u sustini je iskren covjek !
-
El_Comunista
pa jebiga jarane,ako kod nas dole napravis lijepu kucu odma si lopov !SD-6 wrote:kazu izgradio sebi mashala kućuEl_Comunista wrote:meni je gotivan onaj Fadil Banjanovic ! Covjek je iskren i bori se za povratak svih ljudi na svoja ognjista ! Samo mi se ne svidja sto je usao u partiju (mislim SDP) ali u sustini je iskren covjek !
Znaci,sada je pored tolike medijske popularnosti i uspjeha trebao da nastavi da zivi bjedno ! Znam da ga svi postuju i da je jako cijenjen,da nema veze sa vlastima i da je istinski borac za ljudska prava !
Sad ako je izgradio kucu od nekih sredstava koji su ispod ruke prosla,neka je! Pa dole je svako nesto ukrao od naroda !
On se makar i borio za taj narod !
-
SD-6
obični ljudi to kazu,komše iz kasabe...ali to nećeš viditi na 60 min. kao ni pročitati u omiljenim tjednicimaumro je mostar wrote:gdje kazu? je li u centrali?SD-6 wrote:kazu izgradio sebi mashala kućuEl_Comunista wrote:meni je gotivan onaj Fadil Banjanovic ! Covjek je iskren i bori se za povratak svih ljudi na svoja ognjista ! Samo mi se ne svidja sto je usao u partiju (mislim SDP) ali u sustini je iskren covjek !
-
El_Comunista
a ajde ti meni jarane napisi,kakav bi to po tvom misljenju trebo biti Srbin iz BiH !Sarafcina wrote:El_Comunista wrote:tvoj je najveci problem sto je on SrbinSamarkand wrote: Ja sam iz Srbije, i mislim da nemam prava da pisem na topicu o BiH i njenoj politici, ali navodjenje ovog srBskog nacosa me je ponukalo da pisem na ovoj temi....
A srpski ponajveci problem je Dodik kao predstavnik ljevice
Sta je onda tek centar ili desnica
-
El_Comunista
nemoj mi sifrovat,nego napisi u par recenica odgovor na pitanje koje sam ti postavio ali sada mislim ozbiljno !Sarafcina wrote:A Brcko?
-
Davy Crockett
Mi smo ih imali i uglavnom su pod zemljom. Poslednji je tamo otišao pre 2 godine. Danas su to uglavnom trčkarala i dupelisci koji izigravaju demokrate.