Iza svakog muškarca uvijek stoji jaka žena.

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

CiCiban

Post by CiCiban »

:cry: m kako to mislis.. :?
rei

Post by rei »

CiCiban wrote::cry: m kako to mislis.. :?
ma glume da vladaju situacijom :lol:
Fair Life

#28 Re: Iza svakog muškarca uvijek stoji jaka žena.

Post by Fair Life »

FortunaBela wrote:Koliko god je poznato da su muškarci "jači " pol, smatram da muškarci trebaju puno pažnje i nježnosti...

Da bi čovjek bio uspješan i funkcionisao kreativno,mislim da treba živjeti u okolini koja odiše mirom i toplinom, to naravno dobiva ako živi sa ženom od koje ima podršku, razumjevanje ,brigu i naravno ljubav... :)
Image
Toozla

#29 Re: Iza svakog muškarca uvijek stoji jaka žena.

Post by Toozla »

FortunaBela wrote:Koliko god je poznato da su muškarci "jači " pol, smatram da muškarci trebaju puno pažnje i nježnosti...

Da bi čovjek bio uspješan i funkcionisao kreativno,mislim da treba živjeti u okolini koja odiše mirom i toplinom, to naravno dobiva ako živi sa ženom od koje ima podršku, razumjevanje ,brigu i naravno ljubav... :)
....u svakoj drugoj situaciji, ja bih sebi postavio pitanje "ali cemu.......sta je ovdje poenta"......
FortunaBela

Post by FortunaBela »

Namjerno ne citrira doslovno Oscara Wildea “uspješnog muškarca”, da ne bih dotakla muški ego.

Interesuje me da li je ljubav za Vas postala samo prilagođavanje osječaja fizičkim potrebama? Da li je to postalo ogledalo Vaših duša? Da izvlaći iz Vas samo ono najgore.
Žalosno, ako je to tako, zaista žalosno…

Da li je taj ego toliki da ne znate cijeniti to sto je Vaša majka učinila i još uvijek čini za vas.
Možda ste zaboravili i ona je žena….Ona prva u Vašem životu….

Zar nije harmonija i razumjevanje ono čemu težite? Zar nije ljubav i toplina što Vas čini boljim i vrijednijim?
Zar nije briga i podrška ono što Vas čini posebnim?

Hm...

Žene poljupcima pretvaraju žabe u prinčeve, ali Vaš ego od princeza pravi zvjerke i vještice.

Ja baš i ne bih mjenjala ime ljubavi - svako će interpretirati kako mu je drago. A Vi lijepo tražite tu Vašu ljubav !
tempora

Post by tempora »

Onda je Sahbaz zena ! :D
8. sekretar SKOJ-a

#32 Re: Iza svakog muškarca uvijek stoji jaka žena.

Post by 8. sekretar SKOJ-a »

A-ZO wrote:
rajvosa wrote:

Hoces reci
IZA svakog uspjesnog muskarca stoji zena

ISPRED svakog ne uspjesnog muskarca stoji zena

Tako nekako :)
IZA svake uspjesne zene viri "muskarac" :D
Hoćeš reći:
Iza svake uspješne žene stoji čitav red muškaraca koji su vrijedni njene pažnje.
Soul_Sista

#33 Re: Iza svakog muškarca uvijek stoji jaka žena.

Post by Soul_Sista »

A-ZO wrote:
rajvosa wrote:

Hoces reci
IZA svakog uspjesnog muskarca stoji zena

ISPRED svakog ne uspjesnog muskarca stoji zena

Tako nekako :)

IZA svake uspjesne zene viri "muskarac" :D
:lol: :lol: :lol:

...naj bolja dosad!
Post Reply