I nema potrebe da me pokusavas uvrijediti braneci Miin neprofesionalizam, smisli nesto bolje
Mia Martina - sramota
-
hananah
A bolje bobi da nije sama uradila, ovo je ipak drzava gdje zivi jako veliki postotak i drugih naroda osim Hrvata i red je bio da se pozdravi kako treba da se pozdravi zemlja domacin.
I nema potrebe da me pokusavas uvrijediti braneci Miin neprofesionalizam, smisli nesto bolje
Last edited by hananah on 16/05/2004 21:03, edited 1 time in total.
- Babsy
#28 Re: Mia Martina - sramota
hananah wrote:Skoro svaka drzava koja je glasala rekla je par rijeci na Turskom, kao znak postovanja prema domacinu.
Mia nije mogla ni da se pozdravi na Turskom. E nek mi samo neko kaze da ne znaSramota!
Samo da napomenem da je stvar odgoja i kulture pozdraviti zemlju domacina na njihovom jeziku
Kao da je bitno,... ionako nije bila jedina...
Ali Mija Martina je prva koja im je cestitala na organizaciji manifestacije.... so,...
- krava
hajde vi meni recite ko je mija maritina da dobije to pravo da cita rezultate....
prvo, ocajno izgleda
engleski joj je los
nije ni skolu zavrsila, niti je novinar, niti glumac, niti voditelj
a to sto je cestitala na organizaciji, i ostali su...ona je samo medju prvim citala bodove....

prvo, ocajno izgleda
engleski joj je los
nije ni skolu zavrsila, niti je novinar, niti glumac, niti voditelj
a to sto je cestitala na organizaciji, i ostali su...ona je samo medju prvim citala bodove....