Evrovizija - SiCG na drugom mjestu!!!
Moderator: _BataZiv_0809
-
neko_neko
#26 Bezobrazluk!
Vjerujem da sada večina majki koje su dale svoje sinove za ovo što se sada zove Bosna i Hercegovina pitaju za koga i zbog čega njihovi sinovi dadoše svoje živote. Samo 12 godina poslije agresije na našu zemlju neko iz ove sada slobodne zemlje daje 12 poena za zemlju koja je izvršila agresiju i poubijala 200.000 njenih građana. Ista ta zemlja je zaslužna za 2.000.000 raseljenih vjerovatno istih onih koji su televotingom glasali za četnički raspoloženog Joksimovića. Pa kako je moguće da nemamo niti jedan glas iz njemačke a 1.000.000 izbjeglih bosanaca je u Njemačkoj. Treba zabraniti izdavanje viza mazohističkim bosancima u Njemačkoj ambasadi. Ni hrvati nisu pametniji i oni su za "bljesak" i "oluju" dali 12 poena, da su nam bar odgovorili istom mjerom. Ova glupost koju su napravili oni koji su činili žiri za glasanje se ne može ni čim mjeriti. Pa zašto se Jevreji nisu zahvalili Njemcima na Aušvicu i dali im 12 poena....nisu im dali ni jedan...samo bosanac može biti toliko glup,stoga da skratim priču. Pošto smo govna kakva jesmo,pošto nam je Lagumdžija doveo reprezentaciju Jugoslavije na Koševo 100 metara od šehidskog mezarja da nas uz Sinišu Mihajlovića, četničke zastave i četničke pjesme pobjede sa 2:0,pošto nam je Koštunica šetao Baščaršijom,pošto "muslimanska" SDA daje garancije za ratne zločince i pošto je to sad izgleda pravo moderno ja predlažem da za naredno tročlano predsjedništvo BiH izaberemo Željka Joksimovića, Svetlanu Ražnjatović i Boru Djordjevića, a ako ne budu dobro radili da u pričuvi imamo Marka Perkovića Thompsona, Eru Ojdanića i Lepog Miću.
P.S
Kad vas neki novi Amor Mašović za 40 godina bude prepoznavao po vlasima kose i protezi za zube iz ovog vremena vi u svojoj fonoteci ostavite djeci da vas oplakuju uz "Lane Moje"
P.S
Kad vas neki novi Amor Mašović za 40 godina bude prepoznavao po vlasima kose i protezi za zube iz ovog vremena vi u svojoj fonoteci ostavite djeci da vas oplakuju uz "Lane Moje"
-
Monya
#27 Re: Evrovizija - SiCG na drugom mjestu!!!
Korektno!BECHO wrote:Iskrene cestitke!
-
Pravda30
Izjava Zeljka Joksimovica nakon dolaska u Istanbul:"Evo nas u Carigradu i na njihovom terenu cemo im vratiti za 500 godina robovanja nase zemlje pod njihovom cizmom. Veceras cemo pokazati sta je osveta i kako se osvaja Evropa".
http://www.srebrenica.org
-
Dvogrbi devac
#32 Re: Bezobrazluk!
[quote="neko_neko"]Vjerujem da sada večina majki koje su dale svoje sinove za ovo što se sada zove Bosna i Hercegovina pitaju za koga i zbog čega njihovi sinovi dadoše svoje živote. Samo 12 godina poslije agresije na našu zemlju neko iz ove sada slobodne zemlje daje 12 poena za zemlju koja je izvršila agresiju i poubijala 200.000 njenih građana. Ista ta zemlja je zaslužna za 2.000.000 raseljenih vjerovatno istih onih koji su televotingom glasali za četnički raspoloženog Joksimovića. Pa kako je moguće da nemamo niti jedan glas iz njemačke a 1.000.000 izbjeglih bosanaca je u Njemačkoj. Treba zabraniti izdavanje viza mazohističkim bosancima u Njemačkoj ambasadi. Ni hrvati nisu pametniji i oni su za "bljesak" i "oluju" dali 12 poena, da su nam bar odgovorili istom mjerom. Ova glupost koju su napravili oni koji su činili žiri za glasanje se ne može ni čim mjeriti. Pa zašto se Jevreji nisu zahvalili Njemcima na Aušvicu i dali im 12 poena....nisu im dali ni jedan...samo bosanac može biti toliko glup,stoga da skratim priču. Pošto smo govna kakva jesmo,pošto nam je Lagumdžija doveo reprezentaciju Jugoslavije na Koševo 100 metara od šehidskog mezarja da nas uz Sinišu Mihajlovića, četničke zastave i četničke pjesme pobjede sa 2:0,pošto nam je Koštunica šetao Baščaršijom,pošto "muslimanska" SDA daje garancije za ratne zločince i pošto je to sad izgleda pravo moderno ja predlažem da za naredno tročlano predsjedništvo BiH izaberemo Željka Joksimovića, Svetlanu Ražnjatović i Boru Djordjevića, a ako ne budu dobro radili da u pričuvi imamo Marka Perkovića Thompsona, Eru Ojdanića i Lepog Miću.
P.S
Kad vas neki novi Amor Mašović za 40 godina bude prepoznavao po vlasima kose i protezi za zube iz ovog vremena vi u svojoj fonoteci ostavite djeci da vas oplakuju uz "Lane Moje"[/quote]
BRAVO NEKO NEKO, ALI STA GOVORITI BUDALAMA, KADA IM JOS NIJE IZ GUZICE U GLAVU DOSLO.
SVI CE ONI OPET PO STAROM DO SLJEDECEG GENOCIDA.
MALO IM ZAPJEVAJ I ODMA BTATSVO JEDINSTVO.
O BOZE HOCEMO LI IKADA PAMETI DOCI I OSVJESTITI SE.
MA NAJBOLJE DA GLASATE ZA MENE!!!!!!
OVI MUFLJOZI VEC GLASAJU ZA LAGUMDZIJU!!!!!
P.S
Kad vas neki novi Amor Mašović za 40 godina bude prepoznavao po vlasima kose i protezi za zube iz ovog vremena vi u svojoj fonoteci ostavite djeci da vas oplakuju uz "Lane Moje"[/quote]
BRAVO NEKO NEKO, ALI STA GOVORITI BUDALAMA, KADA IM JOS NIJE IZ GUZICE U GLAVU DOSLO.
SVI CE ONI OPET PO STAROM DO SLJEDECEG GENOCIDA.
MALO IM ZAPJEVAJ I ODMA BTATSVO JEDINSTVO.
O BOZE HOCEMO LI IKADA PAMETI DOCI I OSVJESTITI SE.
MA NAJBOLJE DA GLASATE ZA MENE!!!!!!
OVI MUFLJOZI VEC GLASAJU ZA LAGUMDZIJU!!!!!
-
hananah
Slazem se sa komijem, fakat je sega da unaprijed znas koja ce zemlja kome dati bodove.
Najbolje bi bilo imati neki neutralan ziri koji moze cuti pjesmu a da nema pojma odakle je ta pjesma i tek nakon glasanja da im se kaze cija je koja pjesma. Ovako
Svako svome 
Najbolje bi bilo imati neki neutralan ziri koji moze cuti pjesmu a da nema pojma odakle je ta pjesma i tek nakon glasanja da im se kaze cija je koja pjesma. Ovako
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
amen.hananah wrote:Slazem se sa komijem, fakat je sega da unaprijed znas koja ce zemlja kome dati bodove.
Najbolje bi bilo imati neki neutralan ziri koji moze cuti pjesmu a da nema pojma odakle je ta pjesma i tek nakon glasanja da im se kaze cija je koja pjesma. OvakoSvako svome
-
blablacura
neko_neko, potpuno si u pravu! Al' ove naše ovce čim vide frulu odmah se hipnotišu...jebiga, za sve je kriva frula!Znao je Željko na šta se loži nepismeno čeljade...A. evropljani koji su glasali za željka naložili su se na balkansku egzotiku.Pa, vidi ih samo kako se lože na afrikance, kambodžance i sl. Pa, za vrijeme Olimpijade ovdje, stranci su pomahnitalo kupovali naše narodne nošnje...A, Deen im je i suviše normalan, pa momak je odavno u Evropi!
Veeelika vozdrica za Danu S.
Veeelika vozdrica za Danu S.
- metal_rules_cura
Mislim prije svega da forum nije mjesto gdje se trebaju iznositi ove politicke konotacije.Mislim,ipak,da ovo vec prelazi u sferu politike,a tema je tu da se izjasne oni koji misle ili ne misle da je Zeljko trebao zauzeti tako visoko mjesto.Da ili ne.Nista vise od toga.Naravno,ono sto se desilo ne treba se zaboraviti,ali se treba okrenuti buducnosti i misliti pozitivno.To samo moze dovesti do napretka.Napretka u svakom smislu.Svaki rat je prica za sebe,ali nakon njegovog zavrsetka valja biti duplo jaci i progresivniji da se pridignes.Cemu zamaranja oko neceg sto je bilo i ne ponovilo se?
Licno,najvise su mi se svidjeli Turci zbog rock pjesme i nadasve ludih izvodjaca.
Licno,najvise su mi se svidjeli Turci zbog rock pjesme i nadasve ludih izvodjaca.
-
blackbrother
Ma deen je legenda, kakav zeljko, stara subara..
-
blablacura
Ne bi mi potezali političke konotacije da prvi Željko nije s tim počeo: 500 godina ropstva, idemo mlatiti Turke,...pa, tri prsta u zraku, daj , pls!
Mi prvi ne počinjemo...A, Eurosong je gola politika i šund!
Mi prvi ne počinjemo...A, Eurosong je gola politika i šund!
-
neka mala
Ja seronje!Pravda30 wrote:Izjava Zeljka Joksimovica nakon dolaska u Istanbul:"Evo nas u Carigradu i na njihovom terenu cemo im vratiti za 500 godina robovanja nase zemlje pod njihovom cizmom. Veceras cemo pokazati sta je osveta i kako se osvaja Evropa".
- Soul_Sista
Ne bi mi potezali političke konotacije da prvi Željko nije s tim počeo: 500 godina ropstva, idemo mlatiti Turke,...pa, tri prsta u zraku, daj , pls! Mi prvi ne počinjemo...A, Eurosong je gola politika i šund!
Jebla ih pjesma ako su toliki nacionalisti, a usvakom pogledu ispada da i jesu..IMA LI NORMALNIH LJUDI NA OVOM SVIJETU??ODAKLE TOLIKA MRZNJA???
I onaj mi spiker za Svedsku ispade glup kad rece "Crna Gora" umjesto Montenegro...jel to da svi znaju da je iz Srbije?? WHO GIVES A FUCK!!
Izvinjavam se na izrazu ali..
Sto se tice one Mie (ili kako se zove) mogla je barem staviti karmina da se zna da je zensko...
Jebla ih pjesma ako su toliki nacionalisti, a usvakom pogledu ispada da i jesu..IMA LI NORMALNIH LJUDI NA OVOM SVIJETU??ODAKLE TOLIKA MRZNJA???
I onaj mi spiker za Svedsku ispade glup kad rece "Crna Gora" umjesto Montenegro...jel to da svi znaju da je iz Srbije?? WHO GIVES A FUCK!!
Izvinjavam se na izrazu ali..
Sto se tice one Mie (ili kako se zove) mogla je barem staviti karmina da se zna da je zensko...
- metal_rules_cura
U svakom slucaju je politika,ne muzika,pa i sund normala.Pjesmuljice,susjed susjedu daje bodove....ali cekajte malo....govorim o tome kako se u to ne treba duboko suvise zalaziti ovdje.Ako je on poceo prvi,pravilo je pametnih ne spustati se na nivo tog i vracati istom mjerom.Onda se strava zacaran krug i niko nikom! 
-
Beograd
Sta ljubomora uradi od vas
Zeljko je umetnik, svira 12 isntrumenata, zavrsio je muzicku akademiju..
Jedini je imao muda da otpeva na svom jeziku da prikaze kulturu svoje zemlje, da sa frulom! Frula je srpski instrument!
Vi ste poslali pedera da peva an engleskom da se mlati kao poslednja budala. Hocete da budete veci katolici od samog Pape.
Da Zeljko nije valjao ne bi hrvatska dala 12 poena.
Nema zemlje koja nam nije dala poen
Glasovi za SCG:
1. Andora -> 2
2. Albanija -> 7
3. Austrija -> 12
4. Bosna i Hercegovina -> 12
5. Belgija -> 3
6. Bjelorusija -> 10
7. Svajcarska -> 12
8. Srbija i Crna Gora -> - (-)
9. Kipar -> 10
10. Njemacka -> 10
11. Danska -> 7
12. Estonija -> 1
13. Spanija -> 6
14. Finska -> 10
15. Francuska -> 10
16. Ujedinjeno Kraljevstvo -> 3
17. Grcka -> 8
18. Hrvatska -> 12
19. Irska -> 3
20. Izrael -> 7
21. Island -> 7
22. Litvanija -> 2
23. Letonija -> 5
24. Monako -> 1
25. Makedonija -> 10
26. Malta -> 6
27. Holandija -> 10
28. Norveska -> 6
29. Poljska -> 5
30. Portugalija -> 7
31. Rumunija -> 8
32. Rusija -> 10
33. Svedska -> 12
34. Slovenija -> 12
35. Turska -> 8
36. Ukrajina -> 12
Molicu lepo!!!
Zeljko je umetnik, svira 12 isntrumenata, zavrsio je muzicku akademiju..
Jedini je imao muda da otpeva na svom jeziku da prikaze kulturu svoje zemlje, da sa frulom! Frula je srpski instrument!
Vi ste poslali pedera da peva an engleskom da se mlati kao poslednja budala. Hocete da budete veci katolici od samog Pape.
Da Zeljko nije valjao ne bi hrvatska dala 12 poena.
Nema zemlje koja nam nije dala poen
Glasovi za SCG:
1. Andora -> 2
2. Albanija -> 7
3. Austrija -> 12
4. Bosna i Hercegovina -> 12
5. Belgija -> 3
6. Bjelorusija -> 10
7. Svajcarska -> 12
8. Srbija i Crna Gora -> - (-)
9. Kipar -> 10
10. Njemacka -> 10
11. Danska -> 7
12. Estonija -> 1
13. Spanija -> 6
14. Finska -> 10
15. Francuska -> 10
16. Ujedinjeno Kraljevstvo -> 3
17. Grcka -> 8
18. Hrvatska -> 12
19. Irska -> 3
20. Izrael -> 7
21. Island -> 7
22. Litvanija -> 2
23. Letonija -> 5
24. Monako -> 1
25. Makedonija -> 10
26. Malta -> 6
27. Holandija -> 10
28. Norveska -> 6
29. Poljska -> 5
30. Portugalija -> 7
31. Rumunija -> 8
32. Rusija -> 10
33. Svedska -> 12
34. Slovenija -> 12
35. Turska -> 8
36. Ukrajina -> 12
Molicu lepo!!!
- manijak1
Taj kako ti kažeš civilizirano peder je
Dalje , šta neznanje uradi od tebe a ja kažem još prije da znaš ti vrlo dobro šta se izdešavalo ovdje.
Ali po običaju sve stvari zovete pravim imenom tek kada Vam odgovara.
U bliskoj prošlosti , teško da ima ijedna pozitivna.
Zato ti po šumama i gorama traži Košute Jelene i Lanad
Da te podsjetim
-
Beograd
A ti mesas politiku i evrovizijumanijak1 wrote:To za meternji jezik prozivaj sve one koji su zanemarili isti.
Taj kako ti kažeš civilizirano peder je![]()
omogućio da ide Bosna i Hercegovina direktno u finale.
Dalje , šta neznanje uradi od tebe a ja kažem još prije da znaš ti vrlo dobro šta se izdešavalo ovdje.
Ali po običaju sve stvari zovete pravim imenom tek kada Vam odgovara.
U bliskoj prošlosti , teško da ima ijedna pozitivna.
Zato ti po šumama i gorama traži Košute Jelene i Lanadumjesto da rasipaš poznatu tanad over Drina .
Da te podsjetimGame Over
što se tiče Grand Srbija Project.
No ok, nek ti bude
Zeljko je drugi, deen je deveti
I da, da ne zaboravim, hvala za 12-icu!
-
progDVB
BiH je ovo takmicenje shvatila posteno 
Ovo ipak nije bilo takmicenje imitatora, i nastupili smo sa svojom pjesmom.
http://www.svet.co.yu/download/Zeljko%2 ... 20moje.mp3
http://www.svet.co.yu/download/Alihan%2 ... 0oldun.mp3
Svaka slucajnost je namjerna
Ovo ipak nije bilo takmicenje imitatora, i nastupili smo sa svojom pjesmom.
http://www.svet.co.yu/download/Zeljko%2 ... 20moje.mp3
http://www.svet.co.yu/download/Alihan%2 ... 0oldun.mp3
Svaka slucajnost je namjerna