taj rent a car se nalazi odamh prekoputa palmeA-ZO wrote:za ovu drugu "petardu" od maloprije, cujem raja vicu - nekakav rent-a-car ode u helac
Explozije po Sarajevu :(
-
BlingBling
- Novi_Nick
mIRCerka wrote:fakat uzas....nista u danasnjim novinama nije bilo..... za sinoc...BlingBling wrote:komsinice ugasi svjetla i navuci roletne..moj savjet!
valjda ce bit sutra...
uzas...
Izvor: http://www.sarajevo-x.com/vijesti

Nije bilo ozlijeđenih u eksploziji u sarajevskom naselju Hrasno
U snažnoj eksploziji u parku ispred slastičarne "Palma", u sarajevskom naselju Hrasno, koja se dogodila u srijedu oko 22 sata, nije bilo ozlijeđenih niti je počinjena materijalna šteta.
Kako se saznaje iz MUP-a Kantona Sarajevo, građani su prijavili da je nepoznata osoba bacila eksplozivnu napravu.
Ministarstvo unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo nije potvrdilo ko je bacio bombu, kao ni to je li sinoćnja eksplozija napad na slastičarnu "Palma".
Prema neslužbenim izvorima, u park ispred slastičarne "Palma" bačena je školska bomba, tzv. vježbovna mina koja nakon aktiviranja odjekne jakom detonacijom, bez rasprskavanja gelera.
-
A-ZO
mIRCerka wrote:Edin H. wrote:Imas za sinoc na pocetnoj strani sarajevo-x.
Skolska bomba, znaci samo pravi buku, nema baruta.
U parku ispred Palme.
Ma idealna za utakmice
a meni se prozori zatresli i rekoh mami PAKUJ SE....
where you gonna go, any ideas?
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
AFRIKA....bilo gdje gdje nema toliko balkanaca koji sve rjesavaju barutom i ostricama noza.....A-ZO wrote:mIRCerka wrote:Edin H. wrote:Imas za sinoc na pocetnoj strani sarajevo-x.
Skolska bomba, znaci samo pravi buku, nema baruta.
U parku ispred Palme.
Ma idealna za utakmice
a meni se prozori zatresli i rekoh mami PAKUJ SE....
where you gonna go, any ideas?
-
FortunaBela
Gdje bolan????A-ZO wrote:halo ba, novi nick, postiras stare vjesti, zveknula je jos jedna prije par minuta, pola se sarajva streslo
-
BlingBling
sinocnja repriza...FortunaBela wrote:Gdje bolan????A-ZO wrote:halo ba, novi nick, postiras stare vjesti, zveknula je jos jedna prije par minuta, pola se sarajva streslo
- Saian
Novi_Nick wrote:Pa daj ti stavi te nove info i slikeA-ZO wrote:halo ba, novi nick, postiras stare vjesti, zveknula je jos jedna prije par minuta, pola se sarajva streslo?
fakat zmija sto ne odesh i uslikash nam to da znamo brate, da se mirci ne pakuje beezze
-
BlingBling
fakat..da ne spekulisemo bezze..Saian wrote:Novi_Nick wrote:Pa daj ti stavi te nove info i slikeA-ZO wrote:halo ba, novi nick, postiras stare vjesti, zveknula je jos jedna prije par minuta, pola se sarajva streslo?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
fakat zmija sto ne odesh i uslikash nam to da znamo brate, da se mirci ne pakuje beezze![]()
![]()
i leti pred ambasadu Burkine Faso
- Novi_Nick
Pa ja, nije azuran sa info i slikama sa lica mjesta a zali se na moje tkz stare info od jutros. Odma tu treba tv kemera, mikrofon, novinar i sve ostalo, jel vakoSaian wrote:Novi_Nick wrote:Pa daj ti stavi te nove info i slikeA-ZO wrote:halo ba, novi nick, postiras stare vjesti, zveknula je jos jedna prije par minuta, pola se sarajva streslo?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
fakat zmija sto ne odesh i uslikash nam to da znamo brate, da se mirci ne pakuje beezze![]()
![]()
i leti pred ambasadu Burkine Faso
- Novi_Nick
ma jok ba Fair, vrse sinhronizaciju i selekciju torova, valjda pred izbore i skretanje paznje od propalog projekta zajednicke policije. Valijum za raju da misle na explozije a ne na bitne stvariFair Life wrote:Mozda je kakav shenluk povodom "jos sedam dana do ukidanja viza"... ili kakav vansezonski spektakl u akciji 'BiH turizam" pripremljen za BiH turiste?
-
No_Comment
Hocete vi Koperfilda da zovete u Sarajevo...eto vam sad...ko s dzinima tikve sadi...

-
SD-6
...navjenim him mamaru
...jope u moju avliju ...zalego sam ko usred rata...refleksno...hebote baš je gruhnulo...staroj šećera i vode razmutio
mogu hraknut" mjesto zlocina" s prozora..najbolji si drotovi....zutom trakom kilometar zapišaše(gledali se Plavci).
nesto pregledaju po grmovima... a ja s prozora..."jest,jest ofiser,tu je zeko...tebe čeka"
..hebote ne mereš više ni učit na miru
...taman fino pravdanje imam
mami ajm skerd
fakat ne znam ko je meta...jucer pred palmu ...sad nakav rent a karinu...nedavno je bio i epicentar zemjlotresa u mojoj mahali...sve sumnjam na neku globalnu zavjeru protiv mene
ima neka tajna veza
s obzirom da dvojica najpoznatijih Dzihadlija žive u Hrasnom 8)Go mahala
allez Dzi-had 
fakat ne znam ko je meta...jucer pred palmu ...sad nakav rent a karinu...nedavno je bio i epicentar zemjlotresa u mojoj mahali...sve sumnjam na neku globalnu zavjeru protiv mene
-
glasnost
to ti lagumdzijaSD-6 wrote:...navjenim him mamaru...jope u moju avliju ...zalego sam ko usred rata...refleksno...hebote baš je gruhnulo...staroj šećera i vode razmutio
mogu hraknut" mjesto zlocina" s prozora..najbolji si drotovi....zutom trakom kilometar zapišaše(gledali se Plavci).
nesto pregledaju po grmovima... a ja s prozora..."jest,jest ofiser,tu je zeko...tebe čeka"
..hebote ne mereš više ni učit na miru
...taman fino pravdanje imam
mami ajm skerd
![]()
fakat ne znam ko je meta...jucer pred palmu ...sad nakav rent a karinu...nedavno je bio i epicentar zemjlotresa u mojoj mahali...sve sumnjam na neku globalnu zavjeru protiv meneima neka tajna veza
s obzirom da dvojica najpoznatijih Dzihadlija žive u Hrasnom 8)Go mahala
allez Dzi-had
-
da pamtis
Beograd Bajramovića traži zbog ratnog zločina
SARAJEVO - Ismet Bajramović Ćelo, ratni komandant Vojne policije Armije RBiH, juče je ujutro uhapšen zbog sumnje da je počinio ratni zločin u Sarajevu, potvrđeno je u Sudu BiH.
?????????????vese s vezom??????????????????
SARAJEVO - Ismet Bajramović Ćelo, ratni komandant Vojne policije Armije RBiH, juče je ujutro uhapšen zbog sumnje da je počinio ratni zločin u Sarajevu, potvrđeno je u Sudu BiH.
-
mIRCerka
da pamtis wrote:Beograd Bajramovića traži zbog ratnog zločina
nema to veze....
ne brkaj stranice avaza
-
fix tha thing
halo ba koji je ovo qurac!!!! nocas negdje po mojoj procjeni oko dva nesto razorno roknu i na dobrinji!! u ratu se nikad nisam probudio ni kada mi je u ulici rokalo a ovo me je probudilo!! dobro,u ratu sam bio u formi!!!
tracalo se s kanisterima, bjezalo od snajpera,puzalo u rovovima...djes bolje vjezbe!! postat cemo nostalgicni i u vez rata!!!

tracalo se s kanisterima, bjezalo od snajpera,puzalo u rovovima...djes bolje vjezbe!! postat cemo nostalgicni i u vez rata!!!
-
mIRCerka
fix tha thing wrote:halo ba koji je ovo qurac!!!! nocas negdje po mojoj procjeni oko dva nesto razorno roknu i na dobrinji!! u ratu se nikad nisam probudio ni kada mi je u ulici rokalo a ovo me je probudilo!! dobro,u ratu sam bio u formi!!!![]()
![]()
tracalo se s kanisterima, bjezalo od snajpera,puzalo u rovovima...djes bolje vjezbe!! postat cemo nostalgicni i u vez rata!!!![]()
![]()
ako se ovo nastavi ovako, ode mIRCi sa pasosem i vozackom DALEEEEEEEKOOOOO od evrope....