Explozije po Sarajevu :(

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

BlingBling

Post by BlingBling »

A-ZO wrote:za ovu drugu "petardu" od maloprije, cujem raja vicu - nekakav rent-a-car ode u helac :?
taj rent a car se nalazi odamh prekoputa palme
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

Post by mIRCerka »

a tu je i procredit banka..... :roll:
Novi_Nick

Post by Novi_Nick »

mIRCerka wrote:
BlingBling wrote:komsinice ugasi svjetla i navuci roletne..moj savjet! :)
fakat uzas....nista u danasnjim novinama nije bilo..... za sinoc...
valjda ce bit sutra...
uzas... :(

Izvor: http://www.sarajevo-x.com/vijesti

Image

Image

Nije bilo ozlijeđenih u eksploziji u sarajevskom naselju Hrasno

U snažnoj eksploziji u parku ispred slastičarne "Palma", u sarajevskom naselju Hrasno, koja se dogodila u srijedu oko 22 sata, nije bilo ozlijeđenih niti je počinjena materijalna šteta.
Kako se saznaje iz MUP-a Kantona Sarajevo, građani su prijavili da je nepoznata osoba bacila eksplozivnu napravu.

Ministarstvo unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo nije potvrdilo ko je bacio bombu, kao ni to je li sinoćnja eksplozija napad na slastičarnu "Palma".

Prema neslužbenim izvorima, u park ispred slastičarne "Palma" bačena je školska bomba, tzv. vježbovna mina koja nakon aktiviranja odjekne jakom detonacijom, bez rasprskavanja gelera.
A-ZO

Post by A-ZO »

mIRCerka wrote:
Edin H. wrote:Imas za sinoc na pocetnoj strani sarajevo-x.

Skolska bomba, znaci samo pravi buku, nema baruta.
U parku ispred Palme.

Ma idealna za utakmice :-D

a meni se prozori zatresli i rekoh mami PAKUJ SE.... :(

where you gonna go, any ideas?
mIRCerka

Post by mIRCerka »

A-ZO wrote:
mIRCerka wrote:
Edin H. wrote:Imas za sinoc na pocetnoj strani sarajevo-x.

Skolska bomba, znaci samo pravi buku, nema baruta.
U parku ispred Palme.

Ma idealna za utakmice :-D

a meni se prozori zatresli i rekoh mami PAKUJ SE.... :(

where you gonna go, any ideas?
AFRIKA....bilo gdje gdje nema toliko balkanaca koji sve rjesavaju barutom i ostricama noza.....
:(
A-ZO

Post by A-ZO »

halo ba, novi nick, postiras stare vjesti, zveknula je jos jedna prije par minuta, pola se sarajva streslo :(
Novi_Nick

Post by Novi_Nick »

A-ZO wrote:halo ba, novi nick, postiras stare vjesti, zveknula je jos jedna prije par minuta, pola se sarajva streslo :(
Pa daj ti stavi te nove info i slike :oops: ?
FortunaBela

Post by FortunaBela »

A-ZO wrote:halo ba, novi nick, postiras stare vjesti, zveknula je jos jedna prije par minuta, pola se sarajva streslo :(
Gdje bolan???? :(
BlingBling

Post by BlingBling »

FortunaBela wrote:
Gdje bolan???? :(
sinocnja repriza... :roll:
Saian

Post by Saian »

Novi_Nick wrote:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

fakat zmija sto ne odesh i uslikash nam to da znamo brate, da se mirci ne pakuje beezze :D :D :D i leti pred ambasadu Burkine Faso :D
BlingBling

Post by BlingBling »

Saian wrote:
Novi_Nick wrote:

fakat zmija sto ne odesh i uslikash nam to da znamo brate, da se mirci ne pakuje beezze :D :D :D i leti pred ambasadu Burkine Faso :D
fakat..da ne spekulisemo bezze.. :D
sorge_sa

Post by sorge_sa »

sad ce zmijka lakonoga :D :P ....ocas ko kristian aman-zaman-pour
Novi_Nick

Post by Novi_Nick »

Saian wrote:
Novi_Nick wrote:

Pa ja, nije azuran sa info i slikama sa lica mjesta a zali se na moje tkz stare info od jutros. Odma tu treba tv kemera, mikrofon, novinar i sve ostalo, jel vako :lol: ?
Novi_Nick

Post by Novi_Nick »

zmijaIzmaj wrote:ima zanimljivijih stvari od eksplozija :D
cuj, a sta to, bumbatre mozda :-D ? :lol:
Fair Life

Post by Fair Life »

Mozda je kakav shenluk povodom "jos sedam dana do ukidanja viza"... ili kakav vansezonski spektakl u akciji 'BiH turizam" pripremljen za BiH turiste?
Novi_Nick

Post by Novi_Nick »

Fair Life wrote:Mozda je kakav shenluk povodom "jos sedam dana do ukidanja viza"... ili kakav vansezonski spektakl u akciji 'BiH turizam" pripremljen za BiH turiste?
ma jok ba Fair, vrse sinhronizaciju i selekciju torova, valjda pred izbore i skretanje paznje od propalog projekta zajednicke policije. Valijum za raju da misle na explozije a ne na bitne stvari :(
No_Comment

Post by No_Comment »

Hocete vi Koperfilda da zovete u Sarajevo...eto vam sad...ko s dzinima tikve sadi... :-D :D :D :lol: :lol:
SD-6

Post by SD-6 »

...navjenim him mamaru :x ...jope u moju avliju ...zalego sam ko usred rata...refleksno...hebote baš je gruhnulo...staroj šećera i vode razmutio :-) mogu hraknut" mjesto zlocina" s prozora..najbolji si drotovi....zutom trakom kilometar zapišaše(gledali se Plavci). :oops: nesto pregledaju po grmovima... a ja s prozora..."jest,jest ofiser,tu je zeko...tebe čeka" :-? ..hebote ne mereš više ni učit na miru :oops: ...taman fino pravdanje imam :D mami ajm skerd :D
fakat ne znam ko je meta...jucer pred palmu ...sad nakav rent a karinu...nedavno je bio i epicentar zemjlotresa u mojoj mahali...sve sumnjam na neku globalnu zavjeru protiv mene :shock: ima neka tajna veza :roll: s obzirom da dvojica najpoznatijih Dzihadlija žive u Hrasnom 8)Go mahala :D allez Dzi-had :oops:
glasnost

Post by glasnost »

SD-6 wrote:...navjenim him mamaru :x ...jope u moju avliju ...zalego sam ko usred rata...refleksno...hebote baš je gruhnulo...staroj šećera i vode razmutio :-) mogu hraknut" mjesto zlocina" s prozora..najbolji si drotovi....zutom trakom kilometar zapišaše(gledali se Plavci). :oops: nesto pregledaju po grmovima... a ja s prozora..."jest,jest ofiser,tu je zeko...tebe čeka" :-? ..hebote ne mereš više ni učit na miru :oops: ...taman fino pravdanje imam :D mami ajm skerd :D
fakat ne znam ko je meta...jucer pred palmu ...sad nakav rent a karinu...nedavno je bio i epicentar zemjlotresa u mojoj mahali...sve sumnjam na neku globalnu zavjeru protiv mene :shock: ima neka tajna veza :roll: s obzirom da dvojica najpoznatijih Dzihadlija žive u Hrasnom 8)Go mahala :D allez Dzi-had :oops:
to ti lagumdzija :oops: i krnji :D SDP rade o glavi :x

:-)
SD-6

Post by SD-6 »

hvala na informaciji,dobri čovječe :shock:
da pamtis

Post by da pamtis »

Beograd Bajramovića traži zbog ratnog zločina
SARAJEVO - Ismet Bajramović Ćelo, ratni komandant Vojne policije Armije RBiH, juče je ujutro uhapšen zbog sumnje da je počinio ratni zločin u Sarajevu, potvrđeno je u Sudu BiH.
?????????????vese s vezom??????????????????
mIRCerka

Post by mIRCerka »

da pamtis wrote:Beograd Bajramovića traži zbog ratnog zločina
SARAJEVO - Ismet Bajramović Ćelo, ratni komandant Vojne policije Armije RBiH, juče je ujutro uhapšen zbog sumnje da je počinio ratni zločin u Sarajevu, potvrđeno je u Sudu BiH.
?????????????vese s vezom??????????????????

nema to veze....

ne brkaj stranice avaza :D
fix tha thing

Post by fix tha thing »

halo ba koji je ovo qurac!!!! nocas negdje po mojoj procjeni oko dva nesto razorno roknu i na dobrinji!! u ratu se nikad nisam probudio ni kada mi je u ulici rokalo a ovo me je probudilo!! dobro,u ratu sam bio u formi!!! :D :D
tracalo se s kanisterima, bjezalo od snajpera,puzalo u rovovima...djes bolje vjezbe!! postat cemo nostalgicni i u vez rata!!! :D :D :D
mIRCerka

Post by mIRCerka »

fix tha thing wrote:halo ba koji je ovo qurac!!!! nocas negdje po mojoj procjeni oko dva nesto razorno roknu i na dobrinji!! u ratu se nikad nisam probudio ni kada mi je u ulici rokalo a ovo me je probudilo!! dobro,u ratu sam bio u formi!!! :D :D
tracalo se s kanisterima, bjezalo od snajpera,puzalo u rovovima...djes bolje vjezbe!! postat cemo nostalgicni i u vez rata!!! :D :D :D

ako se ovo nastavi ovako, ode mIRCi sa pasosem i vozackom DALEEEEEEEKOOOOO od evrope....
Fair Life

Post by Fair Life »

mIRCerka wrote:...ako se ovo nastavi ovako, ode mIRCi sa pasosem i vozackom DALEEEEEEEKOOOOO od evrope....
Nije se bas lako bilo odluciti... ali odavno mi je postalo jasno da sam ispravno postupio.

Bujrum !

Image
Post Reply