Nemam apsolutno nista protiv. Ruskinje su jedne od najljepsih ako ne i najljepse zenske na svijetu.
Treba njih naseljavati po Bosni.
Multi-multi... multi-kulti religijabjacinjo wrote:selam
znam ja jednu Gordanu muslimanku..isto presla na Islam
neka,neka..nek nas ima i Gordana ,Dragana,Svjetlana i sta ja znam![]()
nek vide ljudi da to nije mjerilo
Bogami ovo sa Ruskinjama u pravu si 150%...savjest wrote:U zemljama istocne Europe je sve vise onih koji se vracaju islamskoj vjeri a Rusija prednjaci u tome...
Nemam apsolutno nista protiv. Ruskinje su jedne od najljepsih ako ne i najljepse zenske na svijetu.![]()
Treba njih naseljavati po Bosni.
Bojim se da sama bit ove teme nije neki izolovani slucaj vec jedan, hajde nazovimo ga "trend"(trenutno ne mogu da nadem neku adekvatniju rijec) preslaska na islam. Istina ovdje se malo vise potencira na jednu osobu, njegove ranije funkcije radi.BECHO wrote:Znam i ja jednu Almiru, presla u Jehovine Svjedoke! Hocemol' je kamenovat zbog toga?
Prilikom rodenja? Svak se rodi kao musliman samo se neki putem odgoja odvrate od islama no neki od njih zazele da spoznaju istinu i onda istu pronadu u islamu i zato govorimo o povratku u Islam.orbit wrote:milijardama!! najvise ih se vraca prilikom rodjenja...savjest wrote:Ovdje je rijec o desetinama hiljada ako ne milionima onih koji svake godine koji se vrate islamu.
Sad su u trendu kijamet-dede sa trofrtaljkama pantalonama i hanumice zamotane ko sarmice - po pravilu on ispred nje a hanumica iza njega, on s rukama u dzepovima a hanumica sa punim kesama halal hrane iz Merkatora! Emancipacija, u pravom smislu rijeci...Qler wrote:ma najgore je sto sve te zanske koje predju na islam pokriju se onim feredzama (jel se tako zovu) ono sto se bas nista ne vidi, ko nindza dodje
a muskarci opet svi redom zabradate, i sl.
pretjeraju vala ovi koji mijenjaju religije, previse bukvalno shvataju neke stvari...
A sto se tice islama, meni je ovaj u BiH nekako najdrazi, samo sto ove "vehbije" usrase stvar, maximalno!
Nije mi samo jasno sto se i pozdravljaju i odzdravljaju sa "Sellam alejkum"?! Nemaju "Allahimanet" (opet nisam siguran kako se tacno pise)![]()
![]()
nije tocno, svak se rodi kao krscanin, samo se neki putem odgoja odvrate od krscanstva no neki zazele spoznati istinu i vrate se krscanstvu!savjest wrote:Prilikom rodenja? Svak se rodi kao musliman samo se neki putem odgoja odvrate od islama no neki od njih zazele da spoznaju istinu i onda istu pronadu u islamu i zato govorimo o povratku u Islam.
ah, mora da svrsavas od srece ?savjest wrote:U Velikoj Britaniji u prosjeku 30 ljudi se vrati islamu na dan.
morat cu se malo inforimat ...savjest wrote:Inforimi se malo.
Nije istina, svak se rodio kao Jevrej, samo sto se neki putem odgoja odvrate od Judeizma i postanu Krscani.nije tocno, svak se rodi kao krscanin, samo se neki putem odgoja odvrate od krscanstva no neki zazele spoznati istinu i vrate se krscanstvu!
Islam je samo jedansto se tice islama, meni je ovaj u BiH nekako najdrazi, samo sto ove "vehbije" usrase stvar, maximalno!
Nije mi samo jasno sto se i pozdravljaju i odzdravljaju sa "Sellam alejkum"?! Nemaju "Allahimanet" (opet nisam siguran kako se tacno pise)
love wrote:Islam je samo jedansto se tice islama, meni je ovaj u BiH nekako najdrazi, samo sto ove "vehbije" usrase stvar, maximalno!
Nije mi samo jasno sto se i pozdravljaju i odzdravljaju sa "Sellam alejkum"?! Nemaju "Allahimanet" (opet nisam siguran kako se tacno pise)
Selam je islamski pozdrav a "allahimanet" je turski pozdrav
ne, merhaba je turska rijec i znaci zdravo. nije religiozan pozdrav, znaci obicno zdravo, pozdrav prijatelja/poznanika na ulici. dobrodosao se na turskom kaze "hosgeldin/iz" i nema veze sa merhaba. nije arapska rijec.savjest wrote:Merhaba je porijeklom arapska rijec i znacilo bi nesto u smislu kao dobrodosao.Ja__ wrote:A ciji je onda pozdrav MERHABA?
orbit wrote: tuc muc , tuc muc muc, brlj , grok, grok
nije tocno, svak se rodi kao krscanin, samo se neki putem odgoja odvrate od krscanstva no neki zazele spoznati istinu i vrate se krscanstvu! brlj, tuc mus, grok , grok