Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
winetou wrote:Ma koja bijase ona italijanska odbojkasica na Olimpijadi prije koju godinu?
Mislim da je i na kalendar dospjela
Ako se ne varam bila je kapitenka.
Poljakinje su aktuelne Evropske prvakinje-igraju kao mashine, svaka im chast
Hrvatska uzela jedan set-sto predstavlja uspjeh protiv onakvih Poljakinja!
Barbara Ruzic-FENOMENALNA!!! Imala je oko 40 osvojenih poena!!!
Poljakinje su aktuelne Evropske prvakinje-igraju kao mashine, svaka im chast
Hrvatska uzela jedan set-sto predstavlja uspjeh protiv onakvih Poljakinja!
Barbara Ruzic-FENOMENALNA!!! Imala je oko 40 osvojenih poena!!!
hvala za ove slike Francesce
drago mi je da jos neko prati odbojku ,pravo mi je zao bilo sto EP za muskarce nije bilo popraceno prenosima na tv-u ,pa sam uspio odgledati samo par utakmica na komsijskim tv stanicama
zenska odbojka mi je malo spora,ali uvjek draga za gledati iz razumljivih razloga
Davy Crockett wrote:Najzgodnije su brazilske odbojkašice na beach volley turnirima. Posebno je lepo gledati ih kada serviraju.
cudno
meni su ova dva tri para vodecih na listi pravo gadne
a gdje ces porediti 4 prema 12 zgodnih komada na terenu u uskim biciklistickim
fata je fata al dvaput je dvaput
Poslije slobodnog dana-nastavlja se takmicenje u grupama
Grupa 1: (Zagreb)
SCG-Azerbejdzan (15:30) - vjerovatna odluka o drugom mjestu u grupi koje vodi u borbu za medalje
Poljska-Rumunija (18:00) - Poljakinje ne bi trebale imati vecih problema
Hrvatska-Njemacka (20:30) - Njemice jos uvijek bez pobjede (sto je iznenadjenje)-Hrvatice sa ovom pobjedom i jos nekim teoretskim poklapanjima mogu same sebe iznenaditi
Grupa 2: (Pula)
Turska-Spanija (15:30) - Derbi zacelja
Holandija - Italija (18:00) - Italijanke do sada bez poraza - mozda prva prava utakmica za njih...Holandija solidna - izgubila od Rusije u 5 setova
Rusija - Bugarska (20:30) Rusija do sada bez poraza, trebali bi dobiti Bugarsku-pred sutrasnji derbi sa Italijom
SCG - Poljska 1:3 (Poljska prva u grupi - bez poraza)
Za drugo mjesto u ovoj grupi ce se boriti Hrvatska i Azerbejdzan (20:30 veceras)
Azerbejdzan moze i izgubiti utakmicu, pod uslovom da osvoji dva seta i bice i dalje drugi....