Garfield Messias?

Rasprave o vjerskim temama.
nebi

Post by nebi »

Back to the topic:je li Garfield Messias,da ili ne?
Drvosjeca iz Dejcica

Post by Drvosjeca iz Dejcica »

nebi wrote:
Drvosjeca iz Dejcica wrote:
nebi wrote:
a ti si kurac.moze i sa ljutnjom.
Slusaj evo hrabro se suzdrzavam se da ti ne odgovorim istim rijecnikom, moj odgoj mi to ne dozvoljava. U svakom slucaju potvrdio si ono sto sam i rekao, ti si jedno VELIKO nista od vjernika...
a ti si jedan mali kurac.I ne suzdrzavaj se,brate u islamu....
Ako ce tebi biti lakse ja cu onda biti to sto tvrdis, samo to jos uvijek ne mijenja cinjenicu da si covjek koji misli da je vjernik a u sustini si jedno veliko nistavilo... Mislim cemu potreba za pogrdnim rijecima, ugledaj se malo na *urac, mozes mnogo toga nauciti dok ti nije kasno.
nebi

Post by nebi »

nebi wrote:
Drvosjeca iz Dejcica wrote: Slusaj evo hrabro se suzdrzavam se da ti ne odgovorim istim rijecnikom, moj odgoj mi to ne dozvoljava. U svakom slucaju potvrdio si ono sto sam i rekao, ti si jedno VELIKO nista od vjernika...
a ti si jedan mali kurac.I ne suzdrzavaj se,brate u islamu....
Ako ce tebi biti lakse ja cu onda biti to sto tvrdis, samo to jos uvijek ne mijenja cinjenicu da si covjek koji misli da je vjernik a u sustini si jedno veliko nistavilo... Mislim cemu potreba za pogrdnim rijecima, ugledaj se malo na *urac, mozes mnogo toga nauciti dok ti nije kasno.
ma ne mogu se ugledati na TEBE.
dakle,je li za tebe Garfield Messias?
Qwert

Post by Qwert »

Ako je Garfild, onaj mačor...onda možda jeste, za ostatak mačora. :D
Last edited by Qwert on 17/09/2005 23:05, edited 1 time in total.
Ja__

Post by Ja__ »

Jao,jao....nemam rijeci.Kao novi gost na ovom forumu,duboko sam iznenadjena ovakvim prepucavanjima.
Gotovo sam izgubljena medju ovako obrazovanim ljudima,tako kultivisanim i tako civilizovanim....nemam komentara.Prosto sam ostala bez rijeci... :shock: I sad...ko je u pravu od ovo dvoje?Kome vise vjerovati?Pitam se....a oboje OBRAZOVANI.I moj pradjeda je bio advokat u Becu pa se ne hvalim nikome :-)
nebi

Post by nebi »

Ja__ wrote:Jao,jao....nemam rijeci.Kao novi gost na ovom forumu,duboko sam iznenadjena ovakvim prepucavanjima.
Gotovo sam izgubljena medju ovako obrazovanim ljudima,tako kultivisanim i tako civilizovanim....nemam komentara.Prosto sam ostala bez rijeci... :shock: I sad...ko je u pravu od ovo dvoje?Kome vise vjerovati?Pitam se....a oboje OBRAZOVANI.I moj pradjeda je bio advokat u Becu pa se ne hvalim nikome :-)
more bit da si ruzna? :?
Ja__

Post by Ja__ »

Ma da me vidis,odmah bi morao saliti stravu kod hodze Atifa...no,pitanje je da li bi tebi ista pomoglo.
Savjet: ne sikiraj se ti kako ja izgledam-obori pogled jer si ozenjen (tako stoji u Kur'anu) a sem toga,gledaj u svoju zenu,ne znam sta uopste provodis kao dragstor za interenetom toliko,sta ona jadnica radi sad...:)
nebi

Post by nebi »

Ja__ wrote:Ma da me vidis,odmah bi morao saliti stravu kod hodze Atifa...no,pitanje je da li bi tebi ista pomoglo.
Savjet: ne sikiraj se ti kako ja izgledam-obori pogled jer si ozenjen (tako stoji u Kur'anu) a sem toga,gledaj u svoju zenu,ne znam sta uopste provodis kao dragstor za interenetom toliko,sta ona jadnica radi sad...:)
ako bas pitas:nesto sto ne stoji u Kur'anu :D
A da te vidim...bezbeli bih oborio pogled...ili pozelio da sam slijep.
Ja__

Post by Ja__ »

Hehehe -tipicno muska prica ,ono lafo sad bi se ja trebala dokazati NJEMU ....Znam da goris od zelje da me vidis kako izgledam :)...Ma nesto kontam dal' da te persiram ili ne :P
nebi

Post by nebi »

Ja__ wrote:Hehehe -tipicno muska prica ,ono lafo sad bi se ja trebala dokazati NJEMU ....Znam da goris od zelje da me vidis kako izgledam :)...Ma nesto kontam dal' da te persiram ili ne :P
oh,ne budimo formalni.....zovi me jednostavno GOSPODARU
Ja__

Post by Ja__ »

Hej frajeru ,ja imam jednog GOSPODARA-ti si losa kopija :P
nebi

Post by nebi »

Ja__ wrote:Hej frajeru ,ja imam jednog GOSPODARA-ti si losa kopija :P
da ga imas....ne bi visila na forumu u subotu navece.
Sifra paucina.
Ja__

Post by Ja__ »

Hahaha....e,imam ga...moj GOSPODAR je u Austriji,vozi BMW i ima 3 kuce i vodi me svuda po svijetu ,cak ima i fakultet...a...imas li TI ista sem jebene diplome u BiH i ovog jadnog foruma :P
P.S. Stavrno ti zavidim :P
nebi

Post by nebi »

Ja__ wrote:Hahaha....e,imam ga...moj GOSPODAR je u Austriji,vozi BMW i ima 3 kuce i vodi me svuda po svijetu ,cak ima i fakultet...a...imas li TI ista sem jebene diplome u BiH i ovog jadnog foruma :P
hopla.....svodnik kao gospodar :D

ne moram te pitati o zanimanju :roll:

inace,nemam nikakvu diplomu..cak ni iz BiH

P.S. BMW je auto za svodnike i cigane.sta je tvoj gospodar?
Ja__

Post by Ja__ »

Ovo govore zavidni bosanci :P
Moj gospodar nije nista od navedenog...pokusaj neceg drugog da se sjetis:)
nebi

Post by nebi »

Ja__ wrote:P.S. BMW je auto za svodnike i cigane.sta je tvoj gospodar?

Ovo govore zavidni bosanci :P
Moj gospodar nije nista od navedenog...pokusaj neceg drugog da se sjetis:)
imaginarna osoba?
inace,i sam sam na cafirskom zapadu i vozim dobru limuzinu...to o zavisti.
prestani gledati spanske serije i nadji frajera.
Ja__

Post by Ja__ »

Ma ne sikiraj se ti za mene :P imam ga vec.Ako tvoja zena gleda spanske sapunice nemoj onda da mislis da sve gledamo :)
P.S. Hajde jednom popusti...dozvoli da konacno neko jednom bude poklopac serpi...dosta je tebe...ah...da...razumijem te...ne mozes u kuci da budes poklopac,pa se ovdje istresas :)
Drvosjeca iz Dejcica

Post by Drvosjeca iz Dejcica »

nebi wrote: inace,i sam sam na cafirskom zapadu

Ovo sve objasnjava...
nebi

Post by nebi »

Ja__ wrote:Ma ne sikiraj se ti za mene :P imam ga vec.Ako tvoja zena gleda spanske sapunice nemoj onda da mislis da sve gledamo :)
P.S. Hajde jednom popusti...dozvoli da konacno neko jednom bude poklopac serpi...dosta je tebe...ah...da...razumijem te...ne mozes u kuci da budes poklopac,pa se ovdje istresas :)
Originalna si :D
mora da ti je gospodar gluh...a vjerovatno i musterije.
nebi

Post by nebi »

nebi wrote: inace,i sam sam na cafirskom zapadu

Ovo sve objasnjava...
tvoj nick objasnjava vise.
Ja__

Post by Ja__ »

nebi (malim slovima napisano,jer vece ne zasluzuje),samo da ti kazem da mi se svidja tvoj nacin udvaranja :P
stella_k

Post by stella_k »

nebi wrote:
Ja__ wrote:Hahaha....e,imam ga...moj GOSPODAR je u Austriji,vozi BMW i ima 3 kuce i vodi me svuda po svijetu ,cak ima i fakultet...a...imas li TI ista sem jebene diplome u BiH i ovog jadnog foruma :P
hopla.....svodnik kao gospodar :D

ne moram te pitati o zanimanju :roll:

inace,nemam nikakvu diplomu..cak ni iz BiH

Heeey, Nebi, ohladi malo... :-)
nebi

Post by nebi »

Ja__ wrote:nebi (malim slovima napisano,jer vece ne zasluzuje),samo da ti kazem da mi se svidja tvoj nacin udvaranja :P
evo,i meni se digo ko PDV :-)
Ja__

Post by Ja__ »

Ne vjerujem nebi,davno si ti postao impotentan :lol:
nebi

Post by nebi »

Ja__ wrote:Ne vjerujem nebi,davno si ti postao impotentan :lol:
ne kudi konja koji te nije jahao.
Post Reply