Garfield Messias?
- Drvosjeca iz Dejcica
Ako ce tebi biti lakse ja cu onda biti to sto tvrdis, samo to jos uvijek ne mijenja cinjenicu da si covjek koji misli da je vjernik a u sustini si jedno veliko nistavilo... Mislim cemu potreba za pogrdnim rijecima, ugledaj se malo na *urac, mozes mnogo toga nauciti dok ti nije kasno.nebi wrote:a ti si jedan mali kurac.I ne suzdrzavaj se,brate u islamu....Drvosjeca iz Dejcica wrote:Slusaj evo hrabro se suzdrzavam se da ti ne odgovorim istim rijecnikom, moj odgoj mi to ne dozvoljava. U svakom slucaju potvrdio si ono sto sam i rekao, ti si jedno VELIKO nista od vjernika...nebi wrote:
a ti si kurac.moze i sa ljutnjom.
-
nebi
ma ne mogu se ugledati na TEBE.Drvosjeca iz Dejcica wrote:Ako ce tebi biti lakse ja cu onda biti to sto tvrdis, samo to jos uvijek ne mijenja cinjenicu da si covjek koji misli da je vjernik a u sustini si jedno veliko nistavilo... Mislim cemu potreba za pogrdnim rijecima, ugledaj se malo na *urac, mozes mnogo toga nauciti dok ti nije kasno.nebi wrote:a ti si jedan mali kurac.I ne suzdrzavaj se,brate u islamu....Drvosjeca iz Dejcica wrote: Slusaj evo hrabro se suzdrzavam se da ti ne odgovorim istim rijecnikom, moj odgoj mi to ne dozvoljava. U svakom slucaju potvrdio si ono sto sam i rekao, ti si jedno VELIKO nista od vjernika...
dakle,je li za tebe Garfield Messias?
-
Ja__
Jao,jao....nemam rijeci.Kao novi gost na ovom forumu,duboko sam iznenadjena ovakvim prepucavanjima.
Gotovo sam izgubljena medju ovako obrazovanim ljudima,tako kultivisanim i tako civilizovanim....nemam komentara.Prosto sam ostala bez rijeci...
I sad...ko je u pravu od ovo dvoje?Kome vise vjerovati?Pitam se....a oboje OBRAZOVANI.I moj pradjeda je bio advokat u Becu pa se ne hvalim nikome 
Gotovo sam izgubljena medju ovako obrazovanim ljudima,tako kultivisanim i tako civilizovanim....nemam komentara.Prosto sam ostala bez rijeci...
-
nebi
more bit da si ruzna?Ja__ wrote:Jao,jao....nemam rijeci.Kao novi gost na ovom forumu,duboko sam iznenadjena ovakvim prepucavanjima.
Gotovo sam izgubljena medju ovako obrazovanim ljudima,tako kultivisanim i tako civilizovanim....nemam komentara.Prosto sam ostala bez rijeci...I sad...ko je u pravu od ovo dvoje?Kome vise vjerovati?Pitam se....a oboje OBRAZOVANI.I moj pradjeda je bio advokat u Becu pa se ne hvalim nikome
-
Ja__
Ma da me vidis,odmah bi morao saliti stravu kod hodze Atifa...no,pitanje je da li bi tebi ista pomoglo.
Savjet: ne sikiraj se ti kako ja izgledam-obori pogled jer si ozenjen (tako stoji u Kur'anu) a sem toga,gledaj u svoju zenu,ne znam sta uopste provodis kao dragstor za interenetom toliko,sta ona jadnica radi sad...
Savjet: ne sikiraj se ti kako ja izgledam-obori pogled jer si ozenjen (tako stoji u Kur'anu) a sem toga,gledaj u svoju zenu,ne znam sta uopste provodis kao dragstor za interenetom toliko,sta ona jadnica radi sad...
-
nebi
ako bas pitas:nesto sto ne stoji u Kur'anuJa__ wrote:Ma da me vidis,odmah bi morao saliti stravu kod hodze Atifa...no,pitanje je da li bi tebi ista pomoglo.
A da te vidim...bezbeli bih oborio pogled...ili pozelio da sam slijep.
-
nebi
hopla.....svodnik kao gospodarJa__ wrote:Hahaha....e,imam ga...moj GOSPODAR je u Austriji,vozi BMW i ima 3 kuce i vodi me svuda po svijetu ,cak ima i fakultet...a...imas li TI ista sem jebene diplome u BiH i ovog jadnog foruma
P.S. Stavrno ti zavidim
ne moram te pitati o zanimanju
inace,nemam nikakvu diplomu..cak ni iz BiH
P.S. BMW je auto za svodnike i cigane.sta je tvoj gospodar?
-
nebi
imaginarna osoba?Ja__ wrote:P.S. BMW je auto za svodnike i cigane.sta je tvoj gospodar?
Ovo govore zavidni bosanci
Moj gospodar nije nista od navedenog...pokusaj neceg drugog da se sjetis:)
inace,i sam sam na cafirskom zapadu i vozim dobru limuzinu...to o zavisti.
prestani gledati spanske serije i nadji frajera.
-
Ja__
Ma ne sikiraj se ti za mene
imam ga vec.Ako tvoja zena gleda spanske sapunice nemoj onda da mislis da sve gledamo
P.S. Hajde jednom popusti...dozvoli da konacno neko jednom bude poklopac serpi...dosta je tebe...ah...da...razumijem te...ne mozes u kuci da budes poklopac,pa se ovdje istresas
P.S. Hajde jednom popusti...dozvoli da konacno neko jednom bude poklopac serpi...dosta je tebe...ah...da...razumijem te...ne mozes u kuci da budes poklopac,pa se ovdje istresas
- Drvosjeca iz Dejcica
nebi wrote: inace,i sam sam na cafirskom zapadu
Ovo sve objasnjava...
-
nebi
Originalna siJa__ wrote:Ma ne sikiraj se ti za meneimam ga vec.Ako tvoja zena gleda spanske sapunice nemoj onda da mislis da sve gledamo
![]()
mora da ti je gospodar gluh...a vjerovatno i musterije.
- stella_k
Heeey, Nebi, ohladi malo...nebi wrote:hopla.....svodnik kao gospodarJa__ wrote:Hahaha....e,imam ga...moj GOSPODAR je u Austriji,vozi BMW i ima 3 kuce i vodi me svuda po svijetu ,cak ima i fakultet...a...imas li TI ista sem jebene diplome u BiH i ovog jadnog foruma
P.S. Stavrno ti zavidim![]()
ne moram te pitati o zanimanju![]()
inace,nemam nikakvu diplomu..cak ni iz BiH
P.S. BMW je auto za svodnike i cigane.sta je tvoj gospodar?