nadoci ces..polako...Drumer wrote:Nisam znao da je momak otisao odavdje 92-Godine. Onda je do mene.edu wrote:kud svi ne odosmo '92 u dijasporu i ne zivismo "lijep i lagodan zivot" nego ostadosmo ovdje i borismo se za svoju drzavu...Drumer wrote:E hajte vi sto pljujete po ovom momku stavite sebe u njegovu poziciju, pa mi recite sta mislite. Da li bi vam uopste palo na pamet da igrate za repku u trenucima kad pokusavate da naprvite karijeru koja ce vam obezbjediti lijep i lagodan zivot. Da cujem.......
Nedzad Sinanovic
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
-
edu
-
Drumer
A dje bi bio da nije otisho. Bio bi na klupi, jer mora igrat jedan Markovic i ostali penzioneri koji su davno trebali ici na pecanje i napravit nesto od svog zivota. A ako ti ja nadodjem necesh se lijepo provesti...edu wrote:nadoci ces..polako...Drumer wrote:Nisam znao da je momak otisao odavdje 92-Godine. Onda je do mene.edu wrote: kud svi ne odosmo '92 u dijasporu i ne zivismo "lijep i lagodan zivot" nego ostadosmo ovdje i borismo se za svoju drzavu...
-
edu
slazem se da je markovic trebao otici iz kluba prosle sezone) a iz repke je na vrijeme otisao..ali kud bas markovica nadje pored tolikih cirkusanata..Drumer wrote:A dje bi bio da nije otisho. Bio bi na klupi, jer mora igrat jedan Markovic i ostali penzioneri koji su davno trebali ici na pecanje i napravit nesto od svog zivota. A ako ti ja nadodjem necesh se lijepo provesti...edu wrote:nadoci ces..polako...Drumer wrote: Nisam znao da je momak otisao odavdje 92-Godine. Onda je do mene.
-
Drumer
Pa nisam se mogo sjetit ostalih. Al ima njih podosta....edu wrote:slazem se da je markovic trebao otici iz kluba prosle sezone) a iz repke je na vrijeme otisao..ali kud bas markovica nadje pored tolikih cirkusanata..Drumer wrote:A dje bi bio da nije otisho. Bio bi na klupi, jer mora igrat jedan Markovic i ostali penzioneri koji su davno trebali ici na pecanje i napravit nesto od svog zivota. A ako ti ja nadodjem necesh se lijepo provesti...edu wrote: nadoci ces..polako...![]()
![]()
-
edu
pa ni sinanovica nisu zvali u nasu repku prije nego je ovaj potpisao za real..a to ko je koga ucjenjivao to se nece nikad saznati..samo sam iznio cinjenice..sinanovic nije nikada igrao za bh repku..nije ni mulaomerovic..mulaomerovic igra za hr eto nazalost i sinanovic ce za spaniju..ali eto sada je sinanovic bh igrac a mulaomerovic nije..Drumer wrote:Nije, ali nije zato sto je on tako htjeo vec zato sto su ga ovi iz naseg saveza ucjenjivali i postavljali neke zahtjeve koje cojk nije htjeo da prihvati. I josh nesto, njega nikad nisu zvali u repku prije nego je otisao u Hrvatsku. Pa kad se gore pokazao onda su oni skontali da cojk razvaljuje. A ovdje nije mogao uci u repku od tatinih i maminih sinova i ostalih smradova koji neznaju potrcat....edu wrote:intelektualac..je li i mulaomerovic bh igrac?davis.ba wrote: Jok eto, on je španac.
-
Drumer
I moram jos nesto da dodam, konkretno sto se tice tuzlanske Slobode. To je jedna prica iz rata. Tacnije godine je 1994-ta. Bio je jedan momak otprilike je imao 16 godina. Bio je strasno talentovan. I igrom slucaja culi su za njega ljudi iz Rijeke. I Pozovu oni njega da ako ikako moze da se prebaci u Rijeku, kao platice oni sve troskove samo da dodje i malo igra kod njih da vide kakav je. I momak se je nekim kanalima prebacio na jedvite jade do Rijeke i poceo da trenira sa timom. I poslije 4-5 mjeseci ljudima se on svidio i oni mu ponude da ostane u Rijeci, dobice smjestaj, platu i ugovor na nekoliko godina i jos sta ide uz to. I kaze on ko iz topa ostajem ja ovdje, dje cu nazad u Bosnu, rat je, nemam nikakvih uslova, ovo mi je dobra prilika da se kao mlad covjek afirmisem i da napravim nesto dobro. Kazu oni njemu de ti prvo nazovi svoje klub (Sloboda Dita) pa da vidis da li se oni slazu sa tim. I momak nazove i kaze im kakvu je ponudu dobio i kaze im da bi volio ostat dok se rat ne zavsrsi pa bi se onda kao vratio u Slobodu. Da bi na kraju dobio odgobvor od svog strasno inteligentnog trenera da se mora vratiti, da je vezan nekakvim bezveznim ugovorom od kojeg nije imao nista pa cak ni platu i da ce ga oni tuziti ako se ne vrati. I momak se na kraju vrati, dodje u kancelariju svog trenera i spusti mu torbu na sto sa svom opremom sto mu je Sloboda dala na koristenje i fino ga posalje u 10000000000000000 picki materni i kaze da vise nikad nece igrat kosarku u Slobodi a ni igdje drugo ia da ne moze da vjeruje da je tako postupio. Poenta price je da nasi treneri nikad nisu marili za talente i da su ih u ovoj jebenoj zemlji samo ukopavali i sjebavali, i da su samo oni koji su se odvazili da odu negdje na stranu nesto napravili..Umjesto da trunu ovdje. Eh eto toliko......
-
Drumer
Ma kontam te, al sto je najtuznije Mulaomerovic je sam zvao nase hebache da ih pita da igra za repku sto su ovi naravno odbili. Po cijoj naredbi ja neznam..Jednostavno neko ko je dovoljno mocan ne voli tog covjeka.edu wrote:pa ni sinanovica nisu zvali u nasu repku prije nego je ovaj potpisao za real..a to ko je koga ucjenjivao to se nece nikad saznati..samo sam iznio cinjenice..sinanovic nije nikada igrao za bh repku..nije ni mulaomerovic..mulaomerovic igra za hr eto nazalost i sinanovic ce za spaniju..ali eto sada je sinanovic bh igrac a mulaomerovic nije..Drumer wrote:Nije, ali nije zato sto je on tako htjeo vec zato sto su ga ovi iz naseg saveza ucjenjivali i postavljali neke zahtjeve koje cojk nije htjeo da prihvati. I josh nesto, njega nikad nisu zvali u repku prije nego je otisao u Hrvatsku. Pa kad se gore pokazao onda su oni skontali da cojk razvaljuje. A ovdje nije mogao uci u repku od tatinih i maminih sinova i ostalih smradova koji neznaju potrcat....edu wrote: intelektualac..je li i mulaomerovic bh igrac?![]()
![]()
-
davis.ba
Jao, još jedna u nizu provala. Reci mi samo gdje ti živiš i koju ti košarku pratiš, ako uopšte pratiš jer se to ne može zaključiti iz tvojih postova.edu wrote:pa ni sinanovica nisu zvali u nasu repku prije nego je ovaj potpisao za real..a to ko je koga ucjenjivao to se nece nikad saznati..samo sam iznio cinjenice..sinanovic nije nikada igrao za bh repku..nije ni mulaomerovic..mulaomerovic igra za hr eto nazalost i sinanovic ce za spaniju..ali eto sada je sinanovic bh igrac a mulaomerovic nije..Drumer wrote:Nije, ali nije zato sto je on tako htjeo vec zato sto su ga ovi iz naseg saveza ucjenjivali i postavljali neke zahtjeve koje cojk nije htjeo da prihvati. I josh nesto, njega nikad nisu zvali u repku prije nego je otisao u Hrvatsku. Pa kad se gore pokazao onda su oni skontali da cojk razvaljuje. A ovdje nije mogao uci u repku od tatinih i maminih sinova i ostalih smradova koji neznaju potrcat....edu wrote: intelektualac..je li i mulaomerovic bh igrac?![]()
![]()
Sinanović je dobio poziv uveliko prije nego će potpisati za Real.
Ali dobro, haj ti nama sad još malo propovjedaj o svom košarkaškom "znanju".
-
paprica29
sinanović je načelno pristao da igra za repku (početkom ove godine) ali nikada nije dobio zvanični poziv na koji bi se mogao odazvati. naš vrli selektor je izjavio u avazu da nije mogao doći do njega, jer ima puno posrednika.davis.ba wrote:Jao, još jedna u nizu provala. Reci mi samo gdje ti živiš i koju ti košarku pratiš, ako uopšte pratiš jer se to ne može zaključiti iz tvojih postova.edu wrote:pa ni sinanovica nisu zvali u nasu repku prije nego je ovaj potpisao za real..a to ko je koga ucjenjivao to se nece nikad saznati..samo sam iznio cinjenice..sinanovic nije nikada igrao za bh repku..nije ni mulaomerovic..mulaomerovic igra za hr eto nazalost i sinanovic ce za spaniju..ali eto sada je sinanovic bh igrac a mulaomerovic nije..Drumer wrote: Nije, ali nije zato sto je on tako htjeo vec zato sto su ga ovi iz naseg saveza ucjenjivali i postavljali neke zahtjeve koje cojk nije htjeo da prihvati. I josh nesto, njega nikad nisu zvali u repku prije nego je otisao u Hrvatsku. Pa kad se gore pokazao onda su oni skontali da cojk razvaljuje. A ovdje nije mogao uci u repku od tatinih i maminih sinova i ostalih smradova koji neznaju potrcat....![]()
![]()
Sinanović je dobio poziv uveliko prije nego će potpisati za Real.
Ali dobro, haj ti nama sad još malo propovjedaj o svom košarkaškom "znanju".
-
paprica29
obavili su sa njim razgovor, ali ga nikad nisu pozvali iz razloga jer ga "nisu mogli naći".davis.ba wrote:Dobio je zvaničan poziv saveza, još prije godinu dana, pa i sada pred prvenstvo. Tada je zbog kampa Portlanda odbio da igra, odnosno ovi mu nisu dali.
- strong69
Dobio poziv za razgovor a Bajramovic rekao da on nema kvalitet za reprezentaciju i da ce pratiti njegovo razvoj a kasnije su ga "izgubili". Zamjerio se tadasnjem selektoru Bajramovicu kojeg je okrivio da ga je otjerao iz Zenice proglasivsi ga antitalentom... Bajramovic je tada bio trener Celika... Uostalom ko ga jebe... I nije mi toliko krivo zbog Sinanovica koliko zbog onog idiota i p... Mujezinovica...davis.ba wrote:Dobio je zvaničan poziv saveza, još prije godinu dana, pa i sada pred prvenstvo. Tada je zbog kampa Portlanda odbio da igra, odnosno ovi mu nisu dali.
Patriotizam? Ma dajte... Danas se bore za pare i utrkuju se gdje ce zaigrat´ prije a da to nije BiH... Nema vise onakvih kao Barbarez pa da zaigra za nas a trazili ga Njemacka i Hrvatska, prijetili mu roditeljima...