juda, jedva primijetan naklon
Smislio sam vic!
- manijak1
Nemoj više ........molim te
-
SUNCICA_SA
evo i od mene jedna vic
ustedila baba 150 hiljada KM i olducila da ih oroci u banci. Uzme baba kofer pun para i zaputi se u banku. dodje na salter i od sluzbenika zatrazi da pozove dirketora. sluzbenik joj kaže: dobro baba sto ce ti direktor.
baba: treba m isine hocu da ulozim ovaj kofer para u vasu banku.
sluzbenik se rastrci pozove dirketora i direktor primi babu u kancelariji. Pita je; baba, a zasto zleite uloziti toliki novac u nasu banku.
baba: sine 75 godina mi je i zelim stedjeti za starost.
dobro, a otkud vam toliki novac. Eh' sine od kladjenja.
dirketor: kakvog kladjenja baba:
lijepog sine, sve sma tkao zaradila.
Evo, hajde da sek ladimo da su tvoja jaja cetvrtasta!
dirketor: ma, kako zeno bozja cetvrtasta, nisu.
baba: jesu
direktor: nisu
hajde da sek ladimo kaze baba.
evo ja cu izsdvojiti 25 hiljada i ako griješim tvoje su pare.
direktor se malo misli, pa skonta, dobro. digne kredit u banci i polozi 25 hiljada. kaze baba; ja cu sutra u deset doci ovdje sa svjedokom i onda cemo vidjeti ko je dobio opkladu.
Ode direktor kuci sav uznemiren. cijelu noc je stajao pred ogledalom i provjeravao jesu li mu jaja cetvrtasta.
ujutro u deset sati stize baba sa advokatom. Evo sine dosla sam, vlei baba, hajde da obavimo to. diketor skine gaće i pokaze jaja.
baba pipne i kaze: boga mi nisu cetvrtasta. dirketor sav u cudu, kad tmao advokat udara glavom o zid. pita dirketor sta je njemu baba: kaze baba: nist' sine, samo kladila sma se jucer s njim u 50 hiljada KM da cu jutros za muda drzati dirketora banke.
eto dugacak, al' dobar
ustedila baba 150 hiljada KM i olducila da ih oroci u banci. Uzme baba kofer pun para i zaputi se u banku. dodje na salter i od sluzbenika zatrazi da pozove dirketora. sluzbenik joj kaže: dobro baba sto ce ti direktor.
baba: treba m isine hocu da ulozim ovaj kofer para u vasu banku.
sluzbenik se rastrci pozove dirketora i direktor primi babu u kancelariji. Pita je; baba, a zasto zleite uloziti toliki novac u nasu banku.
baba: sine 75 godina mi je i zelim stedjeti za starost.
dobro, a otkud vam toliki novac. Eh' sine od kladjenja.
dirketor: kakvog kladjenja baba:
lijepog sine, sve sma tkao zaradila.
Evo, hajde da sek ladimo da su tvoja jaja cetvrtasta!
dirketor: ma, kako zeno bozja cetvrtasta, nisu.
baba: jesu
direktor: nisu
hajde da sek ladimo kaze baba.
evo ja cu izsdvojiti 25 hiljada i ako griješim tvoje su pare.
direktor se malo misli, pa skonta, dobro. digne kredit u banci i polozi 25 hiljada. kaze baba; ja cu sutra u deset doci ovdje sa svjedokom i onda cemo vidjeti ko je dobio opkladu.
Ode direktor kuci sav uznemiren. cijelu noc je stajao pred ogledalom i provjeravao jesu li mu jaja cetvrtasta.
ujutro u deset sati stize baba sa advokatom. Evo sine dosla sam, vlei baba, hajde da obavimo to. diketor skine gaće i pokaze jaja.
baba pipne i kaze: boga mi nisu cetvrtasta. dirketor sav u cudu, kad tmao advokat udara glavom o zid. pita dirketor sta je njemu baba: kaze baba: nist' sine, samo kladila sma se jucer s njim u 50 hiljada KM da cu jutros za muda drzati dirketora banke.
eto dugacak, al' dobar
- Fair Life
Mladic stoji u redu u supermarketu kad spazi zanosnu plavusu iza njega kako mu mase i smije se.
Iznenadio se da mu mase takva ljepotica, i iako mu se odnekud cinila poznatom, nije imao pojma odakle, pa je upita: "Oprostite, mi se znamo?"
Ona mu odgovori: "Mozda se varam, ali mislim da ste vi otac jednog mojeg djeteta!"
Film mu se odvrti unatrag na zgodu kad je jedan jedini put bio nevjeran. Rekao je: "Boze, jeste vi striptizeta s moje momacke veceri, koju sam pred svim kompicima sevio na biljarskom stolu, dok me je vasa frendica mlatila po guzi mokrim celerom i gurala mi krastavac u supak?"
"Ne" - odgovori ona. "Ja vasem sinu predajem engleski."
Iznenadio se da mu mase takva ljepotica, i iako mu se odnekud cinila poznatom, nije imao pojma odakle, pa je upita: "Oprostite, mi se znamo?"
Ona mu odgovori: "Mozda se varam, ali mislim da ste vi otac jednog mojeg djeteta!"
Film mu se odvrti unatrag na zgodu kad je jedan jedini put bio nevjeran. Rekao je: "Boze, jeste vi striptizeta s moje momacke veceri, koju sam pred svim kompicima sevio na biljarskom stolu, dok me je vasa frendica mlatila po guzi mokrim celerom i gurala mi krastavac u supak?"
"Ne" - odgovori ona. "Ja vasem sinu predajem engleski."
-
MRAVOJED
sjedi selma bajrami sa prijateljicom u autu i jada joj se
˝čovječe, na jednom forumu su me masovno silovali najmanje 10000 puta, stvarno sam se osjećala jadno, pa zar oni ne znaju da i ja imam osjećaje˝
kaže prija
˝ha, ko ti je kriv kad si javna ličnost˝
selma se sva zajapuri od bijesa, pusti suzu jedva primjetno, izađe iz auta razvali vrata, uđe u avion i odleti.
prija osta ko posrana u autu i izusti
˝haj ti sad znaj˝

˝čovječe, na jednom forumu su me masovno silovali najmanje 10000 puta, stvarno sam se osjećala jadno, pa zar oni ne znaju da i ja imam osjećaje˝
kaže prija
˝ha, ko ti je kriv kad si javna ličnost˝
selma se sva zajapuri od bijesa, pusti suzu jedva primjetno, izađe iz auta razvali vrata, uđe u avion i odleti.
prija osta ko posrana u autu i izusti
˝haj ti sad znaj˝
-
stokaindahaus
Kupuje Bosanac paklu cigara. Prodavacica mu pruzha kutiju na kojoj pishe "Pushenje ubija!"...Joj, nemoj materet te...kaye Bosanac...imash one "Pusenje skodi razvoju djeteta u trudnoci"?...
i kazhe...dosho Bosanac na prijemni za dramsku akademiju u Shvedskoj...Sta ste nam spremili kolega? tapi ga profesor...Spremio sam ulogu Vikenda...kaye Bosanac...Hochete reci Vikinga, ispravlja ga profesor...Hocu, shto da ne...kaje Bosanac...
- sekiracija
Ja bih vam ispricao vic,ali necu
Znam da cete opet reci da lazem
Znam da cete opet reci da lazem