Sergej Barbarez

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Prenj

Post by Prenj »

Ne dirajte nam Sergeja!!!!!!
*Unreal*

Post by *Unreal* »

Sergej hvala ti

Image

Image

Image
Prenj

Post by Prenj »

Ocito su sve BH patriote slozne u ocjeni da je Sergej ljudina i heroj reprezentacije.
Nazalost, Sergej i njemu slicni, herojska djela za nasu zemlju mogu napraviti samo u sportu, bilo gdje drugo bili bi svrstani u pogrdnu kategoriju "ostali" i kao takvi, bili diskvalifikovani za bilo kakvu karijeru.

Zar to nije grozno?
mostarac

Post by mostarac »

Kako se cita bog

SERGEJ BARBAREZ
Qler

Post by Qler »

evo sad sam procitao temu, i ako cete mi vjerovati, da sada nisam ni znao koje je vjere Sergej, jednostavno to me nikad nije ni zanimalo :D
covjek je ljudina, legenda, car, sah, kralj, i sta sve ne, i sto rece, stari ja mislim, i da je crnac :D nema veze :D

SVE NAJBOLJE O BARBAREZU i muzicka zelja:

NE MOZE NAM NIKO NISTA
JACI SMO OD SUDBINEEE
MOGU SAMO DA NAS MRZE
ONI STO NAS NE VOLEE... :D:D:D:D:D

:bih::bih::bih::bih::bih::bih::bih::bih::bih::bih::bih::bih::bih::bih::bih::bih:
Zreli

Post by Zreli »

On je Jevrej. Potice iz Spanije. Protjeran od katolicke inkvizicije.
manijak1

Post by manijak1 »

:oops: Volio bih da on bude budući selektor reprezentacije.
List

Post by List »

Zreli wrote:On je Jevrej. Potice iz Spanije. Protjeran od katolicke inkvizicije.
Prezime Barbarez zastupljeno je u Istocnoj Hercegovini odakle i Sergej Barbarez vjerovatno potice (osim ako je pao s Marsa). Takodjer, prezime Barbarez postoji i u Rudom. I naravno, u Mostaru. Sergejevi prezimenjaci nose imena koja su na nasim prostorima najzastupljenija kod pravoslavnih. Tako da ne vjerujem da je Jevrej. :? :D Mala je vjerovatnoca. Jer Jevreji posvecuju veliku paznju svom naslijedju. I najcesce nose imena atipicna za ovaj dio planete. Nama gotovo potpuno nepoznata imena.
manijak1

Post by manijak1 »

:oops: Profesore :D :D lisnat vam je članak :D :D
pitt

Post by pitt »

List wrote:
Zreli wrote:On je Jevrej. Potice iz Spanije. Protjeran od katolicke inkvizicije.
Prezime Barbarez zastupljeno je u Istocnoj Hercegovini odakle i Sergej Barbarez vjerovatno potice (osim ako je pao s Marsa). Takodjer, prezime Barbarez postoji i u Rudom. I naravno, u Mostaru. Sergejevi prezimenjaci nose imena koja su na nasim prostorima najzastupljenija kod pravoslavnih. Tako da ne vjerujem da je Jevrej. :? :D Mala je vjerovatnoca. Jer Jevreji posvecuju veliku paznju svom naslijedju. I najcesce nose imena atipicna za ovaj dio planete. Nama gotovo potpuno nepoznata imena.
jebo hiljadu zasto-hiljadu zato :D:D:D:
ŠTAB

Post by ŠTAB »

TITO 2
tempera

#37 barbarez

Post by tempera »

pa dok god igra za reprezentaciju BiH kakve veze ima ko je, odakle je , ko mu je mama a ko tetka . a o dajidama da ne pricam .... najvazniji je valjda rezultat ,,, hajde da se i San Marino pobjedi .... 8)
No_Comment

Post by No_Comment »

List wrote:
Bio ,,Barba,, Jevrej ili ne...u svakom slucaju je veliki igrac...i josh veci kao covjek...inace to tvoje pravilo o Jevrejskim imenima bash i nije tacno...npr.RANKO Rihtman, DANILO Kish, SLAVKO I IVO Goldstein,MLADEN Schwartz sa imenima koja nose nebi se reklo da su ta imena atipicna za ovaj dio planete...
stelium

Post by stelium »

SERGEJ BARBAREZ

...sinonim za rijeci:
-ljudskost
-lojalnost
-ponos
-patriotizam
-prkos
-sopstvena zrtva
-vodstvo

...a oni uzeli kalkulisati sta mu je deda mogao biti da ga lakse mogu strpati u ladicu ako bi mozda nekad zakazao(sto je ljudski).. da dzelati znaju reci:"...ma ipak je on jevrej,srbin,spanac,marsovac,racq,palac..." :roll:
List

Post by List »

stelium wrote:SERGEJ BARBAREZ...a oni uzeli kalkulisati sta mu je deda mogao biti da ga lakse mogu strpati u ladicu ako bi mozda nekad zakazao(sto je ljudski).. da dzelati znaju reci:"...ma ipak je on jevrej,srbin,spanac,marsovac,racq,palac..." :roll:
:D O ljudima sudim na osnovu onoga sto kazu i ucine. Na osnovu vidjenog donosim sud o tome sta im se mota po glavi. Volim posmatrati ljude. :D

No_Comment, ima u skoro svakoj Jevrejskoj familiji u Bosni juznoslavenskih imena. Ali u svakoj familiji ima i imena koja su atipicna za ove prostore. Narocito ako je otac Jevrej a majka pripadnica jednog od juznoslavenskih naroda. :-D

Npr. Bencion, David, Jozef, Dori, Samuel, Efraim, Jahiel.
Murat Sabanovic

Post by Murat Sabanovic »

jebo vas je sve ,kada diskutujete o barbarezovoj nacionalnosti ili religiji
barbarezov doprinos bh selekciji moze se porediti sa zidonovim doprinosom francuskoj.
a vi i dalje dikutujte ko je i sta ...
No_Comment

Post by No_Comment »

List wrote:
stelium wrote:SERGEJ BARBAREZ...a oni uzeli kalkulisati sta mu je deda mogao biti da ga lakse mogu strpati u ladicu ako bi mozda nekad zakazao(sto je ljudski).. da dzelati znaju reci:"...ma ipak je on jevrej,srbin,spanac,marsovac,racq,palac..." :roll:
:D O ljudima sudim na osnovu onoga sto kazu i ucine. Na osnovu vidjenog donosim sud o tome sta im se mota po glavi. Volim posmatrati ljude. :D

No_Comment, ima u skoro svakoj Jevrejskoj familiji u Bosni juznoslavenskih imena. Ali u svakoj familiji ima i imena koja su atipicna za ove prostore. Narocito ako je otac Jevrej a majka pripadnica jednog od juznoslavenskih naroda. :-D

Npr. Bencion, David, Jozef, Dori, Samuel, Efraim, Jahiel.
Da to si u pravu...
manijak1

Post by manijak1 »

.........svakako da jeste jer ako neko sa strane čita :D uhvatio bi se za glavu ( onu gore ) ovi bi i Barbareza pokvarili ..........međutim ti koji bi to htjeli .........neka treniraju onu dole ........glavu.
daduli_sa

Post by daduli_sa »

stelium wrote:SERGEJ BARBAREZ

...sinonim za rijeci:
-ljudskost
-lojalnost
-ponos
-patriotizam
-prkos
-sopstvena zrtva
-vodstvo

...a oni uzeli kalkulisati sta mu je deda mogao biti da ga lakse mogu strpati u ladicu ako bi mozda nekad zakazao(sto je ljudski).. da dzelati znaju reci:"...ma ipak je on jevrej,srbin,spanac,marsovac,racq,palac..." :roll:
Dovoljno receno!

Sergeja za uzora mladima!
manijak1

Post by manijak1 »

:oops: :D Ko naleti :D u neznanju ajspous :D .
pape
Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.

Post by pape »

zoom66 wrote:zbog serdje su vec dodjeljena 4 zlatna banimira. Who's next?...:-)
:roll: Pa, .... ovaj, ..... dobar je skroz - ko Josip Broz. :oops: :D
List

Post by List »

zoom66 wrote:zbog serdje su vec dodjeljena 4 zlatna banimira. Who's next?...:-)
:D test :D

Dobro je. Ostajem na 9 Banimira. :lol: :-)
breka

Post by breka »

koji moj vas zanima koje je covjek nacije ili vjeroispovijesti!!!
vazno je da je dobar covjek, ljudina i igracina i da voli svoju zemlju i pri tom ne mrzi ostale!

sramite se ovakvih pitanja.
znam o kojim opterecenim mozgovima je rijec zato sto i moja malenkost ima "strano" prezime koje je uvijek zanimalo kojekakve kompleksase...
odakle sam i koje sam vjere.

odhebite, sta vas briga - ja sam pingvin.
eto
Post Reply