crnokosa_girl wrote: Mozda ZAN MARLOT? On je dobar.
Ma daj ba, onaj čovjek ne zna ni glumiti niti voditi, stvarno je nesposoban, kad ga vidim na tv-u odmah prebacim na nešto drugo
crnokosa_girl wrote: Mozda ZAN MARLOT? On je dobar.
Hajriju Gegajcrnokosa_girl wrote:Koga biste za voditelja?
Mora da se salisvedderedi wrote:Ma Ogi je zakon, on bi bio bolji i od Tarika.
zbog nje sam zavolio vremensku prognozu...Prince wrote:...Žana Žuržulović...
Al' u qurcu!Krivokapic wrote:Enis Bešlagić, definitivno najbolji izbor
izvini preracunao sam se, ipak je MACA najbolji i najluđi izbor, zajebat će on Tarika i sve ucesnike ce izjebat, ima da ima kaze:crnokosa_girl wrote:Al' u qurcu!Krivokapic wrote:Enis Bešlagić, definitivno najbolji izbor
Nema sanse. Vidio si po gradu jumbo plakate OBN-a na kojima pise mac...macc, e to je garant da nastavlja Maca Show ali sam na Obn-u.Qler wrote:da vam odmah kazem MACA ce voditi milijunasa 100%!!!
to sam saznao veceras
nema nagadjanjaotisao iz Pinka, samo poslao poruku da vise ne radi sa njima, potpisao za OBN i vodit ce Milijunasa!
:D
Pa oci moje lijepe, mozda si saznao iz Pinka da im je on sms-om dao otkaz, ali ti oni sigurno nece znati reci da ce Maca voditi Milijunera na Obn!~!~!Qler wrote:a sta kad bih ti rekao da sam to saznao direktno iz PinkBH??
Ma nema sanse. Razmisli malo bolje.Qler wrote:će da vidimo
Nidje vezePrince wrote:Onda ga nikad neću gledati, gadi mi se taj čovjek.
kakva je plata na OBN-u?MoHiKaNaC wrote:Qler je upravu...
To sto kazu da ce biti neka audicija je samo supljak. Juce je covjeku koji radi u OBN-u izletilo iz usta da ce Maca da vodi taj kviz. I ja na neki nacin radim za OBN pa je on mislio kako ja to vec znam. Malo se sje*o kad je skonto da nisam znao. Valjda je to jos uvijek tajna...
haugh!