---------------------------------------
slazem se
jedino su im kaiševi ili narukvice malo fuš
Znam da znači smrt, ovo gore se odnosilo na taj "Zoi".sunday_morning wrote:@Thanatos - moram te ispraviti - thanatos znaci smrt...na grckomThanatos wrote:To pretpostavljam znači život na grčkom?mačak u čizmama wrote:Thanatos, sve hoću da te pitam, sašto baš taj nik uze...![]()
ljepse je Zoi
Pa valjda sam pri odabiru nicka bio pod nekakvim podsvjesnim utjecajem metala, šta li...
tacnije...u okviru ida postoje dva temeljna instinkta: eros i thanatos - energija erosa je libido koji ukljucuje sve snage koje promicu zivot, dok energija thanatosa predstavlja agresivni instinkt ili instinkt smrti.
Da, narukvice su najveci bedmačak u čizmama wrote:---------------------------------------Bobi wrote:Sta je ovo... sve burzhuji...niko nema sat ispod 100 $ a kod kineza isti takvi po 3 $
.Po tachnosti im ni BigBen nije ravan a baterija traje 2 godine... garantovano
...za ne povjerovati
.
slazem se![]()
jedino su im kaiševi ili narukvice malo fuš
Lace, tvoj je original...Lace wrote:ja svoj dobila za jedan rodjendan od radnih kolega
Ma ne mislim ja nista loshe, pravi sat i vrijedi para.Obichnom kupcu je laHko podvaliti kopiju kao original.Samo malo boljim zagledanjem uvidja se drastichna razlika u finoci izrade detalja ili ako ga potopite u vodu i ako ne pocrni...pravi je ...sunday_morning Upisano: 05. sep. 2005. 14:19 Naslov poruke:
--------------------------------------------------------------------------------
nemoj tako Bobika...ja rekoh maloprije da trenutno furam jedan valter..sexy valter od dvajs' majaka!
To su ti "lezista" u koja se smjestaju krajevi osovinica (zupcanika, nemirnice... koje smo mi nekad kao djeca avali "Zvrkovi") kod mehanickih satova sa "masinicom"... i u danasnji vakat quarz-nih satova ne znaci nista.Nesferatu wrote:A zna li iko sta znaci ono 21 rubis ili 21 jewels ili tako nesto sto pise na starijim satovima na navijanje?

slazem se. imam jedan mali na radnom stolu.Thanatos wrote:Ma nema do...

Volim ove cetvrtaste. Jedan cetvrtasti "Citizen" mi je u logoru Manjaci... promijenio vlasnika za dvije nekakve cigarete bez filtera. Mislim da je bila "Hercegovina".Toozla wrote:http://www.irvs.com/dbimages/KC1170.jpg
...nije neka zara od cijene, a meni se pravo svidio.....
ouuuuu....na ove padamToozla wrote:
...nije neka zara od cijene, a meni se pravo svidio.....
ako vec trosis tolike pare za sat, kupuj sat od kompanije koja pravi satove vijekovima, a ne od obicnog zlatara (tiffany's). meni se licno rolex ne dopada. mislim da cu co'eku uzeti neki patek philippe za te pare; mnogo su ljepsi i bolje napravljeni, a nisu toliko razvikani...pitt wrote:kenneth cole ima dobru kolekciju satova za relativno pristupacnu cijenu.
Ja licno vise preferiram swatch radi tezine. naravno....fin rolex ili nesto od cartiera ili tiffany nije naodmet:D
Pa na svakom svajcarcu ima naki krizhitj...djesh to nosat na ruci...cccc...pitt wrote:Ma jok ba kupovati....ovo pricham ako bi mi neko poklonio:D:D
naravno...ako mislis kupovati kvalitet 9ali i ime ujedno) svajcarci su nenadmashiviPatek Philippe, Vacheron Constantin, Girard-Perregaux, itd.....jest da su zaraaaaaaaa
:D:D
Cccccc pa lakse se umjesat medju cafire sa tim...a tek sto su za detonatora dobri....cudo jednoBobi wrote:Pa na svakom svajcarcu ima naki krizhitj...djesh to nosat na ruci...cccc...pitt wrote:Ma jok ba kupovati....ovo pricham ako bi mi neko poklonio:D:D
naravno...ako mislis kupovati kvalitet 9ali i ime ujedno) svajcarci su nenadmashiviPatek Philippe, Vacheron Constantin, Girard-Perregaux, itd.....jest da su zaraaaaaaaa
:D:D
.