cunomNo_Comment wrote:Trebali ste BBB-ovce cevapima gadjati...pa bi smirili hormone...znash onu ko tebe kamenom ti njega ......mIRCerka wrote:u kojem gradu sam onda ja bila na utakmici???ri sata prije susreta Željezničar - Dinamo huligani koji su došli iz Zagreba, najvjerovatnije pod dejstvom alkohola, pravili su izgrede i incidente u Sarajevu. Raznim predmetima i flašama napadali su prolaznike i automobile na ulicama, ali su brzo obuzdani od strane policije koja ih je sprovela do stadiona na "Grbavici".
jutros obje cevabdzinice Zeljo 1 i 2 pune BBBovaca, sjede sa nashima i uzivaju u cevapima...
Željo-Dinamo
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
gavrilo
-
No_Comment
Sudzukom po celenki...gavrilo wrote:cunomNo_Comment wrote:Trebali ste BBB-ovce cevapima gadjati...pa bi smirili hormone...znash onu ko tebe kamenom ti njega ......mIRCerka wrote: u kojem gradu sam onda ja bila na utakmici???
jutros obje cevabdzinice Zeljo 1 i 2 pune BBBovaca, sjede sa nashima i uzivaju u cevapima...
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
karanana, BBB su Manijake u ZGu docekali ko hadzije....
e onda vam tako i treba kad im lizete purgerske guzice. jeste li im i cevape platili?
uzvraceno istom mjerom u Sa....
i odjednom BELAJ.....
kako god, ostalo je 0:0 i ono sto je trebalo biti "prijateljska utakmica" zamalo da zavrsi ko Maksimir....
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
za te detalje moraces cekati do sutra da se horns javikaranana wrote:...somunom
jesu li razbili i onu buregdzinicu na zeljinom stadionu? mozda im se domaca mlacenica nije svidjela
-
Santos
Sta je ovo sad svi zajebani mi bi ovo mi bi ono.Sta bi vi da gledate tekmu ili da se bijete.Oni nama dosli mi njih nismo oni nas jesu sad ce pricat po Zagrebu nalupali Sarajlije.Sta se vise kurcite koga to vi razvaliste.Da vam nije brace sa Alipasina niko nebi ni uletio .Dobra tekma ako bude marisane da se ima o cemu pisat.Jebo golove i ostalo.Nekad ste vi jaci nekad mi mjenjaju se generacije ali mi ovo ono .Eto iso sam minimala 50 derbija sto me niko nerazbi a nisam picka sigurni budite.Zato sto nisam trazio belaja.Pusti grupe i marisane marisana je kad se nasamo pomaras pa ko koga nema ovo ono.Imate vremena pokazite se Hordasi namarajte sve redom bicete najebeniji na ovim prostorima a i sire.
- manijak1
Iz Čapljine i poneki iz KreševaPrince wrote:Nisu to bili navijači iz Zagreba, nego iz hercegovačkih sela.
Šteta što su razbijena auta ljudima koji nemaju veze s tim sranjima, ali među Manijacima ima stoke više nego ikada, i to me pravo nervira.
Da je ne bih sa ovim zlonamjernicima palamudio ovdje ko tone a ko je odavno na dnu dna
Neka pročitaju sve i neka skinu video zapis ako im je kona dobra , sve ostalo je kakanje
Pa mahalajte a ako ste već na tribinama onda pokažite šta znate i ako vas napadnu
Ja nisam učestvovao u nemilim događajima
što se najočitije vidi na vamaP.S. tako je kad mali hoce da su veliki
I ovo kao Prazina otvorio temu ?
Ti bolje pazi šta imaju reći sokolići i ostale navijačke grupe kojima si naklonjen.
Nisam vidio Brazzu
I što kaže Santos kad ne tražiš belaja vjerovatno i nećeš imati priliku da budeš primoran se noigetat i šaketati ali nekada se nađeš na krivom mjestu u krivo vrijeme i onda
- manijak1
Ovo je kao mali dio izdvojen kao da je mene pitao šta treba istipkatiNe lizem nikoga i volim samo Zelju, ali bolje je imati dobre odnose nego svaku tekmu ici na noz. Nekako ti ljepse prodje gostovanje i tekma. Kao sto Enis rece, nije navijac koji ne ide po gostovanjima. Zato se mi i razlikujemo. Pozdrav BBB jer znam da ovo citaju vise nego nasi, a ovim hercegovcima (velikim croatama)porucujem da mi poglodzaju qrac i da nikad nece biti u rangu sa nama.
- manijak1
- karanana
Manijaci, sramota je to sta vam uradise 100-200 BBB-ovaca od kojih je cak vrlo mali procenat iz hrvatske. nedaj boze da ih je vise iz zagreba stiglo...
Mislim da ste osramotili cijelu BH tifo scenu bjezeci na sopstveni teren sa tek nekoliko dvanaesto i trinaesto godisnjaka trceci na fajt a onda jos brze trceci nazad na jug kad su vidjeli da ce popiti batina.
Mislim da ste osramotili cijelu BH tifo scenu bjezeci na sopstveni teren sa tek nekoliko dvanaesto i trinaesto godisnjaka trceci na fajt a onda jos brze trceci nazad na jug kad su vidjeli da ce popiti batina.
- manijak1
Ja ne znam koja je tebi banana koja karaManijaci, sramota je to sta vam uradise 100-200 BBB-ovaca od kojih je cak vrlo mali procenat iz hrvatske. nedaj boze da ih je vise iz zagreba stiglo...
Da će popit batina od murije ?
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
Sreca pa imamo takve kao sto si ti koji ce nas i nasu djecu odbraniti od navedenih. Citaj malo sta je bilo pa onda pricaj.karanana wrote:Manijaci, sramota je to sta vam uradise 100-200 BBB-ovaca od kojih je cak vrlo mali procenat iz hrvatske. nedaj boze da ih je vise iz zagreba stiglo...
-
Qwert
Prekinuta utakmica protiv Željezničara u Sarajevu
Prijateljska utakmica protiv sarajevskog Željezničara prekinuta je u 74. minuti pri rezultatu 0:0, nakon što su na dijelu tribina izbili teški neredi.
Neredi su započeli kada se tribinom na kojoj su bili smješteni BBB pročula vijest da im se uništavaju automobili te su krenuli zaustaviti uništavanje, da bi se kasnije ispostvila kao netočna informacija. U tim trenucima je došlo do teškog sukoba s sarajevskom policijom što je kasnije rezultiralo prekidom susreta.
Do trenutka stanje je na travnjaku bilo poravnato te je svaka od momčadi imala tek po jednu izrazitiju priliku za pogodak.
Željezničar - Dinamo, prekid u 74. minuti
http://www.nk-dinamo.hr/dinamo.asp
Prijateljska utakmica protiv sarajevskog Željezničara prekinuta je u 74. minuti pri rezultatu 0:0, nakon što su na dijelu tribina izbili teški neredi.
Neredi su započeli kada se tribinom na kojoj su bili smješteni BBB pročula vijest da im se uništavaju automobili te su krenuli zaustaviti uništavanje, da bi se kasnije ispostvila kao netočna informacija. U tim trenucima je došlo do teškog sukoba s sarajevskom policijom što je kasnije rezultiralo prekidom susreta.
Do trenutka stanje je na travnjaku bilo poravnato te je svaka od momčadi imala tek po jednu izrazitiju priliku za pogodak.
Željezničar - Dinamo, prekid u 74. minuti
http://www.nk-dinamo.hr/dinamo.asp
-
Victor
Cuj domaci izdajnici?
To su gradjani ove zemlje i niko a posebno neki forumas nema pravo
da ljude naziva izdajnicima zato sto su dosli da navijaju za Dinamo,njihov izbor i njihovo pravo.
Problem je zvizdanje prilikom intonacije himne Bosne i Hercegovine, u Sirokom, ali ni u kojem slucaju nemozes ih nazvat izdajnicima zato sto nece da navijaju za Zelju
Sloboda do GROBA
da ljude naziva izdajnicima zato sto su dosli da navijaju za Dinamo,njihov izbor i njihovo pravo.
Problem je zvizdanje prilikom intonacije himne Bosne i Hercegovine, u Sirokom, ali ni u kojem slucaju nemozes ih nazvat izdajnicima zato sto nece da navijaju za Zelju
Sloboda do GROBA
-
BošnjakTZ
Ma nisu to samo izdajnici,oni destabilizuju ovu drzavu.Victor wrote:Cuj domaci izdajnici?
Sloboda do GROBA
I nisu dosli da navijaju za Dinamo vec da provociraju sarajlije.
Takvi koce i mrze nasu Bosnu i Hercegovinu.
Ma moze Victor i Sloboda do groba ali
ŽELJO JE MOJA PRVA I NAJVECA LJUBAV