Željo-Dinamo

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

gavrilo

Post by gavrilo »

No_Comment wrote:
mIRCerka wrote:
ri sata prije susreta Željezničar - Dinamo huligani koji su došli iz Zagreba, najvjerovatnije pod dejstvom alkohola, pravili su izgrede i incidente u Sarajevu. Raznim predmetima i flašama napadali su prolaznike i automobile na ulicama, ali su brzo obuzdani od strane policije koja ih je sprovela do stadiona na "Grbavici".
u kojem gradu sam onda ja bila na utakmici???
jutros obje cevabdzinice Zeljo 1 i 2 pune BBBovaca, sjede sa nashima i uzivaju u cevapima...

:?
Trebali ste BBB-ovce cevapima gadjati...pa bi smirili hormone...znash onu ko tebe kamenom ti njega ......
cunom :?
praznina

Post by praznina »

Toozla wrote:....da im nisu sta u cevape stavili.... :D
LSD! :D :D :D
No_Comment

Post by No_Comment »

gavrilo wrote:
No_Comment wrote:
mIRCerka wrote: u kojem gradu sam onda ja bila na utakmici???
jutros obje cevabdzinice Zeljo 1 i 2 pune BBBovaca, sjede sa nashima i uzivaju u cevapima...

:?
Trebali ste BBB-ovce cevapima gadjati...pa bi smirili hormone...znash onu ko tebe kamenom ti njega ......
cunom :?
Sudzukom po celenki... :D
gavrilo

Post by gavrilo »

No_Comment wrote:Sudzukom po celenki... :D
8)
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

Post by mIRCerka »

e onda vam tako i treba kad im lizete purgerske guzice. jeste li im i cevape platili?
karanana, BBB su Manijake u ZGu docekali ko hadzije....
uzvraceno istom mjerom u Sa....
i odjednom BELAJ.....

kako god, ostalo je 0:0 i ono sto je trebalo biti "prijateljska utakmica" zamalo da zavrsi ko Maksimir....
karanana

Post by karanana »

...somunom

jesu li razbili i onu buregdzinicu na zeljinom stadionu? mozda im se domaca mlacenica nije svidjela
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

Post by mIRCerka »

karanana wrote:...somunom

jesu li razbili i onu buregdzinicu na zeljinom stadionu? mozda im se domaca mlacenica nije svidjela
za te detalje moraces cekati do sutra da se horns javi :D on sve vidi i sve zna :D
Nesferatu

Post by Nesferatu »

Kjepo Zeljo.

Ozalosceni :

200 BBB-ovaca. Par Sokolova, dva Velezova navijaca te jedan navijac FCS.
Santos

Post by Santos »

Sta je Rodzeni sta si zajapurijo.Miran malo staces to ti uradit kad dodzes u Sarajevo.Pravit belaj .Jesi li sposoban za sta drugo.Dodzi pa navijaj sto bas belaj.Hoces srusit Grbavicu.
Skoro

Post by Skoro »

Bruka i sramota! :( :(
P.S. tako je kad mali hoce da su veliki
Santos

Post by Santos »

Sta je ovo sad svi zajebani mi bi ovo mi bi ono.Sta bi vi da gledate tekmu ili da se bijete.Oni nama dosli mi njih nismo oni nas jesu sad ce pricat po Zagrebu nalupali Sarajlije.Sta se vise kurcite koga to vi razvaliste.Da vam nije brace sa Alipasina niko nebi ni uletio .Dobra tekma ako bude marisane da se ima o cemu pisat.Jebo golove i ostalo.Nekad ste vi jaci nekad mi mjenjaju se generacije ali mi ovo ono .Eto iso sam minimala 50 derbija sto me niko nerazbi a nisam picka sigurni budite.Zato sto nisam trazio belaja.Pusti grupe i marisane marisana je kad se nasamo pomaras pa ko koga nema ovo ono.Imate vremena pokazite se Hordasi namarajte sve redom bicete najebeniji na ovim prostorima a i sire.
manijak1

Post by manijak1 »

Prince wrote:Nisu to bili navijači iz Zagreba, nego iz hercegovačkih sela.
Šteta što su razbijena auta ljudima koji nemaju veze s tim sranjima, ali među Manijacima ima stoke više nego ikada, i to me pravo nervira.
Iz Čapljine i poneki iz Kreševa :D .To sam čuo
Da je ne bih sa ovim zlonamjernicima palamudio ovdje ko tone a ko je odavno na dnu dna :D :D
Neka pročitaju sve i neka skinu video zapis ako im je kona dobra , sve ostalo je kakanje :D .
Pa mahalajte a ako ste već na tribinama onda pokažite šta znate i ako vas napadnu :D branite se
Ja nisam učestvovao u nemilim događajima :D :D
P.S. tako je kad mali hoce da su veliki
što se najočitije vidi na vama :D uglavnom ne bih dalje jer kad je trebalo onda su se pitari pokazali i dokazali da su raja , a ovo negativno kažem samo zbog izuzetaka kao što je Škoro ( neiživljeni klinčić :D ).........dok je recimo HZSA sasvim drugačiji .
I ovo kao Prazina otvorio temu ? :D
Ti bolje pazi šta imaju reći sokolići i ostale navijačke grupe kojima si naklonjen.
Nisam vidio Brazzu :D :D ovaj put :D
I što kaže Santos kad ne tražiš belaja vjerovatno i nećeš imati priliku da budeš primoran se noigetat i šaketati ali nekada se nađeš na krivom mjestu u krivo vrijeme i onda :D se moraš adaptirati novonastaloj situaciji.
manijak1

Post by manijak1 »

Ne lizem nikoga i volim samo Zelju, ali bolje je imati dobre odnose nego svaku tekmu ici na noz. Nekako ti ljepse prodje gostovanje i tekma. Kao sto Enis rece, nije navijac koji ne ide po gostovanjima. Zato se mi i razlikujemo. Pozdrav BBB jer znam da ovo citaju vise nego nasi, a ovim hercegovcima (velikim croatama)porucujem da mi poglodzaju qrac i da nikad nece biti u rangu sa nama.
Ovo je kao mali dio izdvojen kao da je mene pitao šta treba istipkati :D
Salko Agić - dipl.ing.

Post by Salko Agić - dipl.ing. »

barbarstvo!
manijak1

Post by manijak1 »

:oops: Trebaju nam inžinjeri građevine :D :D da malo poprave Sjever :D :D
karanana

Post by karanana »

Manijaci, sramota je to sta vam uradise 100-200 BBB-ovaca od kojih je cak vrlo mali procenat iz hrvatske. nedaj boze da ih je vise iz zagreba stiglo...

Mislim da ste osramotili cijelu BH tifo scenu bjezeci na sopstveni teren sa tek nekoliko dvanaesto i trinaesto godisnjaka trceci na fajt a onda jos brze trceci nazad na jug kad su vidjeli da ce popiti batina.
manijak1

Post by manijak1 »

Manijaci, sramota je to sta vam uradise 100-200 BBB-ovaca od kojih je cak vrlo mali procenat iz hrvatske. nedaj boze da ih je vise iz zagreba stiglo...

Mislim da ste osramotili cijelu BH tifo scenu bjezeci na sopstveni teren sa tek nekoliko dvanaesto i trinaesto godisnjaka trceci na fajt a onda jos brze trceci nazad na jug kad su vidjeli da ce popiti batina.
Ja ne znam koja je tebi banana koja kara :D ali tamo ( na Sjeveru) su većinom bili penzioneri i ljudi koji su došli gledati tekmu a ne marisati se sa grupom ustaša iz Hercegovine i okoline Sarajeva.
Da će popit batina od murije ? :D
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

Post by hrasno38 »

karanana wrote:Manijaci, sramota je to sta vam uradise 100-200 BBB-ovaca od kojih je cak vrlo mali procenat iz hrvatske. nedaj boze da ih je vise iz zagreba stiglo...

Sreca pa imamo takve kao sto si ti koji ce nas i nasu djecu odbraniti od navedenih. Citaj malo sta je bilo pa onda pricaj.
Nesferatu

Post by Nesferatu »

Jest. BBB-ovci su upravo na sjeveru sjedili zajedno sa penzinerima i grupom majki koje su dovele djecu na utakmicu kad je murija dosla da ih razdvoji od tih domacina s kojima su jeli/pili cijelo prijepodne.
BošnjakTZ

Post by BošnjakTZ »

Za sve su krivi domaci izdajnici,a tu mislim na ove nase ustasice iz kiseljaka i ost. sela.

VOLIM TE ŽELJO
Qwert

Post by Qwert »

Prekinuta utakmica protiv Željezničara u Sarajevu

Prijateljska utakmica protiv sarajevskog Željezničara prekinuta je u 74. minuti pri rezultatu 0:0, nakon što su na dijelu tribina izbili teški neredi.

Neredi su započeli kada se tribinom na kojoj su bili smješteni BBB pročula vijest da im se uništavaju automobili te su krenuli zaustaviti uništavanje, da bi se kasnije ispostvila kao netočna informacija. U tim trenucima je došlo do teškog sukoba s sarajevskom policijom što je kasnije rezultiralo prekidom susreta.
Do trenutka stanje je na travnjaku bilo poravnato te je svaka od momčadi imala tek po jednu izrazitiju priliku za pogodak.

Željezničar - Dinamo, prekid u 74. minuti

http://www.nk-dinamo.hr/dinamo.asp
Victor

Post by Victor »

Cuj domaci izdajnici?
To su gradjani ove zemlje i niko a posebno neki forumas nema pravo
da ljude naziva izdajnicima zato sto su dosli da navijaju za Dinamo,njihov izbor i njihovo pravo.
Problem je zvizdanje prilikom intonacije himne Bosne i Hercegovine, u Sirokom, ali ni u kojem slucaju nemozes ih nazvat izdajnicima zato sto nece da navijaju za Zelju

Sloboda do GROBA
BošnjakTZ

Post by BošnjakTZ »

I PLAVI NAPRIJED I SAMO NAPRIJED
BODRI VAS CIJELI STADION
HILJADE SRCA SAD ZA VAS KUCA
JER TI SI ŽELJO SAMPION:

ZELJO DO GROBA ŽIVOTA MI MOGA
BošnjakTZ

Post by BošnjakTZ »

Victor wrote:Cuj domaci izdajnici?
To su gradjani ove zemlje i niko a posebno neki forumas nema pravo
da ljude naziva izdajnicima zato sto su dosli da navijaju za Dinamo,njihov izbor i njihovo pravo.
Problem je zvizdanje prilikom intonacije himne Bosne i Hercegovine, u Sirokom, ali ni u kojem slucaju nemozes ih nazvat izdajnicima zato sto nece da navijaju za Zelju

Sloboda do GROBA
Ma nisu to samo izdajnici,oni destabilizuju ovu drzavu.
I nisu dosli da navijaju za Dinamo vec da provociraju sarajlije.
Takvi koce i mrze nasu Bosnu i Hercegovinu.

Ma moze Victor i Sloboda do groba ali
ŽELJO JE MOJA PRVA I NAJVECA LJUBAV
Edin H.

Post by Edin H. »

Pa u cemu je sada problem.

Pa i Dinamovi penzioneri su dobili batine na Maksimiru od Delija.
I sad bi kao trebalo od njih praviti heroje.
Post Reply