Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Nemam ja vremena da izlazim i da trazim cure....radim po citav dan...zato sam se vama obratio...lace ako mi ti ne pomognes nece niko onda...nadji neku rodicu ili prijateljicu...za tvog stidljivog...
ma jok ba...onda se hvataj udatih teta..te su ti najsigurnije ..a starije singlice traze kandidate za ozbiljnu vezu ili brak a ne stidljive deckice koje treba rijesiti sexualne frustracije...hajde ba...izadji vani...1 u 7 dana i nesto ces uloviti
Lace wrote:ma jok ba...onda se hvataj udatih teta..te su ti najsigurnije ..a starije singlice traze kandidate za ozbiljnu vezu ili brak a ne stidljive deckice koje treba rijesiti sexualne frustracije...hajde ba...izadji vani...1 u 7 dana i nesto ces uloviti
Ma nije problem meni uloviti koju...dok sam imao vremena prije nisam znao sa kojom izac...sve avion do aviona...ali eto...sada nisam toliko aktivan...
Lace wrote:ma jok ba...onda se hvataj udatih teta..te su ti najsigurnije ..a starije singlice traze kandidate za ozbiljnu vezu ili brak a ne stidljive deckice koje treba rijesiti sexualne frustracije...hajde ba...izadji vani...1 u 7 dana i nesto ces uloviti
Ma nije problem meni uloviti koju...dok sam imao vremena prije nisam znao sa kojom izac...sve avion do aviona...ali eto...sada nisam toliko aktivan...
momak, avionke su brze... hvataj se ti kakve fice...
Pa dobro...jes da sam navikao da izlazim sa avionima...zelio bih da nastavim taj kontinuitet...ali opet kazem...nije sve u izgledu....mada jeste jedno 90%...