Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Posto sam razgovarala sa upravnikom Parka iz Pionirske dobila sam neki info koji sam vec negdje postirala. U sustini problem su papiri ali je rekao da bi medo trebao da useli u svoj novi stan do ove zime
Tako da idem u izvidnicu iduce hefte, da vidim dokle se doslo pa vam javim, a ako radovi ne budu nastavljeni u neko dogledno i razumno vrijeme onda fino se skupimo i medi i upravniku u posjetu da ga pitamo - dze ba zapelo
hananah wrote:Pa imat cemo super priliku da se dogovorimo Uvrstit cemo to na dnevni red
Vidis...mogli bi skontati neke prilike za volontiranje u ZOO. Ili ako nista napraviti neki projekt da im se poveca posjeta tako da malo nadopune budzet i poprave uslove za zivot zivotinja
hananah wrote:Pa imat cemo super priliku da se dogovorimo Uvrstit cemo to na dnevni red
Vidis...mogli bi skontati neke prilike za volontiranje u ZOO. Ili ako nista napraviti neki projekt da im se poveca posjeta tako da malo nadopune budzet i poprave uslove za zivot zivotinja
Jako sam sretna sto je nas medo konacno dobio staniste i drugaricu.
Toplo se nadam da cemo sljedece godine uzivati gledajuci kako se mali mecici igraju. Negdje na proljece bi smo se mozda mogli dogovoriti da mu odemo na naselje sa gomilom mesa, kojom teglom meda i cvijetom za damu.
stella_k wrote:Jako sam sretna sto je nas medo konacno dobio staniste i drugaricu.
Toplo se nadam da cemo sljedece godine uzivati gledajuci kako se mali mecici igraju. Negdje na proljece bi smo se mozda mogli dogovoriti da mu odemo na naselje sa gomilom mesa, kojom teglom meda i cvijetom za damu.
Super ideja, kad Herka dodje javite se i skupimo se i idemo kod mene a onda vas vodim u jednu poslasticarnicu, imaju kolace haos, a medi bismo mogli kupiti sta na dar samo kako to probaciti, a i kako znati sta medo voli