MTV Adria stiže!

Diskusije o bh. i inostranim izvođačima, razmjena pjesama, CD-ova, muzičke oprema...

Moderator: _BataZiv_0809

dinash

Post by dinash »

buhtelj wrote:...cak i DREK iz EU je bolji nego balkanski biser :P :P

pa onda jedi govna ko te j :D :D
The_Fluid

Post by The_Fluid »

iceman ze wrote:Hoce li biti i na ostalim kablovskim TV.......gdje da se raspitam?
kod svog operatera, evo moj kablovski operater je preuzeo MTV Adria, koju emituje na istoj frekvenciji na kojoj je isao MTV Deutschland
crnokosa_girl

Post by crnokosa_girl »

Gledala sam danas po prvi put MTV News is studija MTV Adrije i uzasnula se kad sam vidjela da ona nasa snasha vodi vijesti isto ko da je jos na onom debilskom kvizu Spin na Hayatu.

Takodje me iznenadio los kvalitet slike iz MTVAdria studija tokom vijesti koji ne da nije nalik MTV-u koji treba da ima, vec isto nesto sto vidite na Hayatu ili TV Vogosca.

Vodjenje MTVAdria vijesti i izgled iste me podsjetio na OBN-ove jako ruzno uradjene tracarske rubrike.
buhtelj

Post by buhtelj »

crnokosa_girl wrote:Gledala sam danas po prvi put MTV News is studija MTV Adrije i uzasnula se kad sam vidjela da ona nasa snasha vodi vijesti isto ko da je jos na onom debilskom kvizu Spin na Hayatu.

Takodje me iznenadio los kvalitet slike iz MTVAdria studija tokom vijesti koji ne da nije nalik MTV-u koji treba da ima, vec isto nesto sto vidite na Hayatu ili TV Vogosca.

Vodjenje MTVAdria vijesti i izgled iste me podsjetio na OBN-ove jako ruzno uradjene tracarske rubrike.
Zar ne kritiziras mozda maloooooooo previse..?! :-) :-)
praznina

Post by praznina »

MTV sada više liči na Pink. Masa kiča i neukusa!
SOUL_SELLER

Post by SOUL_SELLER »

crnokosa_girl wrote:Gledala sam danas po prvi put MTV News is studija MTV Adrije i uzasnula se kad sam vidjela da ona nasa snasha vodi vijesti isto ko da je jos na onom debilskom kvizu Spin na Hayatu.

ma naida nije losa premda bi moglo to i bolje uostalom bolje i ona nego one kobile sa OBNa
MRQ

Post by MRQ »

Naida opce nije losa ali ono sto me zabrinjava jest koliko je slovenackih gupa na MTV-u. Nisam nacionalista ali isto tako ako ga zovu Adria i ako pokriva regiju ex-yu onda je red da ima neki odnos. Niko mi ne moze reci da je neka slovenacka gupa Yogurt strasno uspjesna i popularna ili da imaju nade kada im pjevacica pjeva ko Semsa Suljakovic. Isto tako MTV dani u ZG i SLo i jedina grupa iz BiH je Dubioza kolektiv , svaka im cast, ali gdje su ostali. Nastave li ovako bolje da vrate njemacki MTV jer stvarno nemam najmeru da mi slovenci ispiraju glavu svojojm ko fol rock muzikom ........Slovenac i rok kao srbin i Betoven
kirk13

Post by kirk13 »

Terens Štader je čini mi se programski direktor MTV Adria ili nešto tako. Taj isti čovjek prije nekoliko godina bio i Muzički urednik Radia Študent (http://www.radiostudent.si), a čini mi se da još uvijek ima svoju rokersku emisiju Night Time, a RŠ je najalternativniji radio ne samo u Sloveniji nego i u komšiluku. Ako bude ubacio samo dio alternative sa RŠa tu će biti ogromno dobre muzike. Ali pošto je to ipak MTV ne možemo očekivati čudo, jer ipak ne znam koliko su teenageri oduševljeni Dubiozom, Sikterom, Damirom iz ex. Rupe u zidu jer svi ti bendovi su prilično redovno zastupljeni u programu RŠa. Isto tako je dobrih slovenskih klubskih bendova, a to nisu naravno Siddharta ili Polona i Gušti. Eto! :-D
Drumer

Post by Drumer »

buhtelj wrote:Ne znam samo zasto su non stop na balkanskom MTV-u niger motherfuckers .....neka zivi Ku Klux Klan :lol: :lol:
Nema potrebe da ih zoves nigerima. Moze to i malo kulturnije da se ne uvrijede. Kao na primjer:Berači pamuka:))
dinash

Post by dinash »

MRQ wrote:Naida opce nije losa ali ono sto me zabrinjava jest koliko je slovenackih gupa na MTV-u. Nisam nacionalista ali isto tako ako ga zovu Adria i ako pokriva regiju ex-yu onda je red da ima neki odnos. Niko mi ne moze reci da je neka slovenacka gupa Yogurt strasno uspjesna i popularna ili da imaju nade kada im pjevacica pjeva ko Semsa Suljakovic. Isto tako MTV dani u ZG i SLo i jedina grupa iz BiH je Dubioza kolektiv , svaka im cast, ali gdje su ostali. Nastave li ovako bolje da vrate njemacki MTV jer stvarno nemam najmeru da mi slovenci ispiraju glavu svojojm ko fol rock muzikom ........Slovenac i rok kao srbin i Betoven
jarane, sarajevski bendovi moraju malo RADITI nebili dosli na MTV. mora se malo mrdnuti dupetom iz sarajeva i odsvirati koji koncert, malo promovisati to sto radis. dubioza nije na MTVu zato jer je iz sarajeva pa ispunjava neku kvotu vec zato jer su citavu godinu na turneji i non stop rade. inace, tacno je da ima sarajevskih bendova koji bi bili odlican mtv material (recimo SKROZ) ali ko ih j--e kad su lijeni. do onog trenutka kada se neki ljudi (houpfuli) probude gledajte i slusajte netalentovane ali vrijedne slovenacke i hrvacke bendove.

baj d vej, melodrom i (posebno) psycho-path su odlicni bendovi.
Bobi
Forum administrator
Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
Vozim: TDI sve crveno

Post by Bobi »

List

Post by List »

Bobi, kako ide flat rate? :P :D
Bobi
Forum administrator
Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
Vozim: TDI sve crveno

Post by Bobi »

List wrote:Bobi, kako ide flat rate? :P :D
Nestalo cd-ova... :lol: ...moram u granap... :D .

mms://live.mediaserver.kataweb.it/retea

:music2: :music2: :music2:
sunday_morning

Post by sunday_morning »

ako 'vako nastave...bice propast! zapravo je trebalo pisati - slovenacka MTV.
do sada nisam gledala puno..ali vidjela sam dva hrvatska spota: Elemental - Tako lijepa i Ramon. nista iz BIH. i nemojte me sad ubjedjivati da se eto nema sta pustiti...a ako nam slovenac kapu kroji..*li smo sosu i rosu :-)
Last edited by sunday_morning on 12/09/2005 12:51, edited 1 time in total.
Alfons Kauders

Post by Alfons Kauders »

sunday_morning wrote:ako 'vako nastave...bice propast! zapravo je trebalo pisati - slovenacka MTV.
do sada nisam gledala puno..ali vidjela sam dva hrvatska spota: Elemental - Tako lijepa i Ramon. nista iz BIH. i nemojte me sad ubjedjivati da se eto nema sta pustiti.
bio je edo... :D ako je on jos uvijek bosanac... :D

a iz bih i nema sta da se pusti, bolje je da nista ne ide nego da se sramotimo... :D
sunday_morning

Post by sunday_morning »

vidi vidi.. :D neko se vratio :D
--------

nemoj zezat Alfonsije, ti k'o ovaj naturalizovani slovenac dinash :D :D
znam da i muzika i spot moraju zadovoljavati neke standrade, ali majku mu...vec mi je zlo. da je hrvat direktor programa..dao bi nam nekad tvelv points. 8-) :lol: hajmo sad paljba :D
sunday_morning

Post by sunday_morning »

zaboravih reci...mogu razumjeti inekako za BIH muzicare...ali sta je sa HR grupama..oni imaju toliko materijala da zasluzuju barem vise promidzbe u odnosu na nas :roll: :roll: ... * slovence!
Alfons Kauders

Post by Alfons Kauders »

sunday_morning wrote:vidi vidi.. :D neko se vratio :D
--------

nemoj zezat Alfonsije, ti k'o ovaj naturalizovani slovenac dinash :D :D
znam da i muzika i spot moraju zadovoljavati neke standrade, ali majku mu...vec mi je zlo. da je hrvat direktor programa..dao bi nam nekad tvelv points. 8-) :lol: hajmo sad paljba :D
Jah tvelv points i M.P. Thompson u top 20... :D

Sta bi ti... Da puste Deena da nas sramoti ? :D

Ha jes lijepo u rodnom kraju, jos samo da vode ima... Ja naviko da se mogu istusirat cim me spuca srklet...
Alfons Kauders

Post by Alfons Kauders »

sunday_morning wrote:zaboravih reci...mogu razumjeti inekako za BIH muzicare...ali sta je sa HR grupama..oni imaju toliko materijala da zasluzuju barem vise promidzbe u odnosu na nas :roll: :roll: ... * slovence!
vole ih janezi ko bajro mater... :D

hoce se oni zajebavat s onim piranskim zaljevom...

ko da im nije dosta njihovih 1000 i kusur otoka... :D
sunday_morning

Post by sunday_morning »

Alfons Kauders wrote:vole ih janezi ko bajro mater... :D
:lol: :lol: :lol: - otkad ovo nisam cula :D

jel'de da je to zbog ISTRE?! ...znala sma da je u necemu kvaka..ali postenom co'eku ne pada svasta na pamet :D
sva sreca pa imamo ove pravnike sto u teftere hronloski biljeze sve sporove u regionu 8) :D
Alfons Kauders

Post by Alfons Kauders »

sunday_morning wrote:
Alfons Kauders wrote:vole ih janezi ko bajro mater... :D
:lol: :lol: :lol: - otkad ovo nisam cula :D

jel'de da je to zbog ISTRE?! ...znala sma da je u necemu kvaka..ali postenom co'eku ne pada svasta na pamet :D
sva sreca pa imamo ove pravnike sto u teftere hronloski biljeze sve sporove u regionu 8) :D
kakve crne pravnike... :D

volim ih ko bajro mater (fakat sta to uopste znaci... i otkud mi to !?)

sta ti je... slovenci su velika zlopamtila...

nikad nam nece oprostit dolazak bosanskih baustelaca i hamala, te prateci demografski bum sa kraja sedamdesetih i pocetka osamdesetih...
SOUL_SELLER

Post by SOUL_SELLER »

sunday_morning wrote:ako 'vako nastave...bice propast! zapravo je trebalo pisati - slovenacka MTV.
do sada nisam gledala puno..ali vidjela sam dva hrvatska spota: Elemental - Tako lijepa i Ramon. nista iz BIH. i nemojte me sad ubjedjivati da se eto nema sta pustiti...a ako nam slovenac kapu kroji..*li smo sosu i rosu :-)

jutros su dva puta pustili ovo je zatvor od dubioze izmedju 10 i pola 12.............
dinash

Post by dinash »

samo da znate, bosanski bendovi (tj. ona tri sto rade na selfpromousnu van mahale) su na slovenackim televizijama (mimo i prije MTVa) bili zastupljeniji nego na hrvaCkim. slovenci vole bosance vise od hrvata, a hrvati [jel] vole samo sebe, svoje jedine sebe ... :D
Last edited by dinash on 12/09/2005 20:11, edited 1 time in total.
morti

Post by morti »

dinash wrote:samo da znate, bosanski bendovi (tj. ona tri sto rade na selfpromousnu van mahale) su na slovenackim televizijama (mimo i prije MTVa) bili zastupljeniji nego na hrvaCkim. slovenci vole bosance vise od hrvata, a hrvati [jel] vole samo sebe te jedine sebe ... :D
"...ja volim samo sebe,svog jedinog sebe...!"
Alfons Kauders

Post by Alfons Kauders »

dinash wrote:samo da znate, bosanski bendovi (tj. ona tri sto rade na selfpromousnu van mahale) su na slovenackim televizijama (mimo i prije MTVa) bili zastupljeniji nego na hrvaCkim. slovenci vole bosance vise od hrvata, a hrvati [jel] vole samo sebe te jedine sebe ... :D
ne slazem se...

nije istina da nas vise vole od hrvata...

samo nas manje mrze, pa ti se cini...
Post Reply