da li tu podrazumijevas odred "Hamza" koji je mucenicki ubijao zarobljenike ? Nemoj biti idiot ! Srbi vole Bosnu,ja sam prvi koji ce to reci ali da mi se prizna ono sto je moje ! Da sam Srbin i da govorim srpskim jezikom ! Nemojte me poistovjecivati sa cetnicima ! Jebli vas cetnici, pravi Srbi nemaju veze sa tim maloumnicima ! Srbi ce Bosnu prihvatiti ali tek onda kad se promjeni politika u Sarajevu koja je 100 % antisrpska !photo wrote:u mom naselju je, tokom rata, jedan momak stalno pjevusio pjesmu: ko to kaze, ko to laze, srbija je mala, bice manja, bice manja ako bude srala.... mi smo to shvatali kao neku vrstu zajebancije ili dobrog humora u to vrijeme, pogotovo sto je momak cisti srbin.
i danas, 15 godina od pocetka ratova, 10 godina od njihovih zavrsetaka, srbija se svela na beogradski pasaluk + vojvodina. izgubili su sve: hrvatska ih je protjerala i fizicki i statisticki, u bih vise niko normalan ne govori o pripajanju srbiji (pa ni beograd to vise ne spominje) osim par nacionalistickih majmuna, kosovo su izgubili za sva vremena a ni albanci im vise nece dozvoliti da se vrate, veoma skoro im ode i crna gora.... jos da lale zatraze nezavisnost i srbija se svela na beograd i okolinu.
koliko su se god dicili nekim nacionalizmom i takozvanom nebeskom silom (a sto volim sto ih je 5 korpus sjebao pa s pravom uzeo ime sile nebeske). jedino sto su napravili je ogroman broj zrtava. sjebali su prvo sami sebe, pa i onda ostale. kao i za kosovo. govore da su pobijedili a sve su izgubili.
i sada se ja pitam, a pitam i vas, sto im je sve to trebalo?
SMRT FASIZMU; SLOBODA NARODU !